Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    ...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678

Athua do njifen ndonjeher per mir Shqiptaret.

Kam ven re ne qe Shqiptaret bejne shum gjullerdi.Jan shum violent dhe e kuptoj jemi krenar per nga jemi e tj, dhe ngaqe mundohen te tregojne kte aq shum sa perfundojnde ne situata te rrezikshme.
    Ne shum concerte ose mbremje shkollashe kolegjesh jan rrafur e demtuar shum veta qe kam njohur e ckam degjuar.
    Ose jan mar me lloj lloj gjerash, dhe nga gjerat qe bejne rraca Shqiptare njifet per shum te rrezikshem dhe violent, gjithashtu dhe te dashur lol. Nje her ne lajme kam degjuar ktu ne Londer, kur u ben shum Shqiptar, u tha qe keni kujdes Shqiptaret sepse po te kapen me sy te keq ose ti besh gje keni jeten ne rrezik.Po treguat miqesi, jan shum xhentil.
    Ne vecant kete te shtune qe kaloj dt.14 shkurt 04, me rastin e Shen Valentinos, ne Londer ishte ber nje concert me kengetar dhe humoriste te Shqiperis, qe u prezantone nga (mikja familjes time ) Silvana Brace.
    Ishin mbledhur shum njerez, kaluar bukur deri ne nje kooh kur kishte filluar rremuje, ishin zene dhe lenduar shum veta.U prish dhe nje koncert.

So athua do njifemi ndonjeher vec per te mir neve mbas gjith ktyre mendime te kqija qe shtetet tjera kan per ne?
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Mafia qe i organizon keto lloj koncertesh shikon fitimin e nuk can kok per me tej..

Mafia nuk interesohet qe nje koncert te jete i garantuar se njerzit familjare qe vijne nuk do te shqetsohen nga banditet qe me fjalorin e ndyre e sjelljet vulgare fyejne e denigrojne e rrahin njerzit e urte e atdhetare..

Edhe kur ndodhin incidente Mafia organizatore nuk thrret policine vendase sepse me ardhjen e policise dalin dhe fakte se cfaqjet jane mbi baza korrupsioni e me hesape te ndyra qe mafia fiton nga mareveshjet me tutoret e artisteve ne Tirane..

Meqe e ke mike shpije Silvanen e meqe ajo eshte grua me dinjitet .. thuaji te ket kujdes se nga etja per fitime e qejfe dalin dhe llafe..

psh.. tregoi Silvanes qe kur shkon si turiste ose prezantuese grupesh artistike neper europ te ruhet nga mafia..se i del era gjerave..

Psh kur silvana ishte kte vere ne stokholm si turiste a mysafire ne grupin e grave ku ajo ish si kapo bente pjese dhe nje qeflije.. punonjse ne agjensi te privatizimit kombetar.. dhe ishte gruaja e nje nepunsi te larte te laboratorit kriminalistik ne ministri te rendit.. dhe ajo per 5 ditet qe brodhi ne stokholm jo vetem zuri dashnor nje far hamshori por ka harxhuar hoteleve e limuzinave e restauranteve mijra e mijra euro dhe celularin qe perdorte si tespije ja pagonte shteti shqiptar sikurse nanos me shoke..
    Te pres i tha ajo dashnorit hamshor te me vish ne Tirane por me bej xerr me pare se Vila ime ruhet me ushtare..aty ke lagja bllok pran gardes..

qashtu..

Le tja nxjerrim bojen Mafies.. se smeriton respekt..se per disa euro ca nena do te kishin blere buke per kalamajte e sdo pinin fotoksine e disa kur-vica i derdhin lume euro-dollaret neper kazino-mejhane..e bordello..

qashtu..

i/e regjistruar Maska e vetem_TI
    Anėtarėsuar
    06-06-2003
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    90
    shqiptaret do te njihen gjithmon ashtu sic prezantohen,dhe fatkeqesisht kemi pasur shume shqiptare qe prezantohen keq por kjo sduhet te bjer mbi gjith popullin pasi pyll pa derra ska,ne itali ku une jetoj po rregullohet pak imazhi pasi po nxjerrim mjaft figura,gjithashtu po vihet re edhe sjellja e mire e shume shqiptareve qe me pare italianet nuk donin ta shihnin,ne sjelljen tone ndikon shume edhe ajo cka italianet,ose te tjeret na ofrojne,nese na ofrojne rracizem si mund ti kthehemi,nuk jemi me poshte se asnje europian jemi shume me lart per kete duhet te krenhemi.
    thuaj,ZOTI eshte nje.

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    hajde muhabet brari hajde. Vetem tani me keto qe me the ti po e kuptoj mafjen shqiptare. lol. Nejse. Me thene te drejten edhe ketu ku jam une ne boston shpeshhere ndodhin incidente ne mbremje shqiptaresh. Kur njerezit s'kane pire akoma c'do gje eshte ne rregull po c'ti besh nga fundi qe ndonjerit i shkrepet te kendoje me mikrofon. Gjithashtu edhe sherret te tipit "pse m'shef" nuk mungojne. Ketej ne boston ne fakt ka dale moda qe ne mbremjet shqiptare organizuesit vene nga nje polic tek dera, dhe ne fakt kjo menyre duket shume efektive....kohet e fundit s'kam pare ndonje sherr.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Postime
    153
    Citim Postuar mė parė nga angelgirl
    ti besh gje keni jeten ne rrezik.Po treguat miqesi, jan shum xhentil.
    Nuk kam si te pergjigjem ti dhe pyetje ke bere dhe pergjigje ke dhene,prandaj pajtohem me ty

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  3. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarėt
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  5. Beratasit dhe ēifutėt
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •