Kam ven re ne qe Shqiptaret bejne shum gjullerdi.Jan shum violent dhe e kuptoj jemi krenar per nga jemi e tj, dhe ngaqe mundohen te tregojne kte aq shum sa perfundojnde ne situata te rrezikshme.
Ne shum concerte ose mbremje shkollashe kolegjesh jan rrafur e demtuar shum veta qe kam njohur e ckam degjuar.
Ose jan mar me lloj lloj gjerash, dhe nga gjerat qe bejne rraca Shqiptare njifet per shum te rrezikshem dhe violent, gjithashtu dhe te dashur lol. Nje her ne lajme kam degjuar ktu ne Londer, kur u ben shum Shqiptar, u tha qe keni kujdes Shqiptaret sepse po te kapen me sy te keq ose ti besh gje keni jeten ne rrezik.Po treguat miqesi, jan shum xhentil.
Ne vecant kete te shtune qe kaloj dt.14 shkurt 04, me rastin e Shen Valentinos, ne Londer ishte ber nje concert me kengetar dhe humoriste te Shqiperis, qe u prezantone nga (mikja familjes time) Silvana Brace.
Ishin mbledhur shum njerez, kaluar bukur deri ne nje kooh kur kishte filluar rremuje, ishin zene dhe lenduar shum veta.U prish dhe nje koncert.
So athua do njifemi ndonjeher vec per te mir neve mbas gjith ktyre mendime te kqija qe shtetet tjera kan per ne?
Krijoni Kontakt