Te Dyja Bashke Jan .
[QUOTE=E-N-GJ-E-LL-I]Une mendoj se te dashurosh dike do me than fjala dashuro vuja apo e kam gabim..
[/Q
po vuan
por vetem se eshte e embel si vuajtje
e bukur si ndjenj
dhe e durushme si dhimbje
eshte nje vuajtje qe e duam dhe pranojm te gjithe
pa kete ndjenj ,pa kete dhimbje ,ckuptim do kishte jeta
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Te jetosh,do te thote te vuash, te dashurosh do te thote ti shtosh vuajtjet kesaj jete
E di qe ky mendim do te shkaktoje nje lume paragjykimesh,por per fat te keq,kjo eshte e verteta...
100% e vertete............te dasahurosh ne fillim te duket gjeja me embel ne jete...dhe pastaj perfundon si cdo gje tjeter ne kete jete........dhe vuan...kaq
ChMM Addiction
jam me ty ne disa aspekte .po jo kaq me zemer se nuk kam provuar ndonjeher te dashuroj kaq marrezisht si ti .Postuar më parë nga shoku_tanku
![]()
Te dashurosh esht gjeja me e bukur, qe i ndodh njeriut ,nese gjen te duhurin, nese jo esht thjesht vuajtje edhe humbje kohe .......
Dashuria ka raste ku eshte Vuajtje por ka raste kur eshte nje mrekulli e vertet![]()
sa hall te biesh ne dashuri se vajzat te lene te vuash
sic kan ardhur kohet sot vallai mua me duket e kote te dashuros
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Mirpo a ka njeri qe nuk ka vuajt per te perfituar nje dashuri?Dashuria ka raste ku eshte Vuajtje por ka raste kur eshte nje mrekulli e vertet
Mendoj se asnjeri....
Ndryshuar për herë të fundit nga rina_ : 01-11-2006 më 07:49
Krijoni Kontakt