Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 118
    ► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Ca thone se eshte vuajtje ca te tjere jo.
    Per mu eshte nje gje sh e bukur qe ndodh vetem nje here dhe duhet ta perjetosh sa me mire qe te jete e mundur.

Lindi

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga E-N-GJ-E-LL-I
    Une mendoj se te dashurosh dike do me than fjala dashuro vuja apo e kam gabim.
    ahaha jo e ke gabim! oh sa keq me vjen me ju te forumit.

pse ti sduhet te vuash? perse them une jo. ne shkalle macro ne biologji cdo eksperience e juaja transmetohet nepermjet dna, ju keni zakone nga ish te paret tuaj apo jo?

me pak fjale ne "life novelty seeking", po perdor terma psilokologjike, nje nder experiencat qe duhet ju patjeter te i transmetoni femijeve meshkuj tuaj, qe do keni me kete apo me femer tjeter eshte "exploratory excitability".

doni qe femijet tuaj meshkuj po ashtu te vuajne si juve? ju hidhni hapin e pare! atehere mos vuani me femrat kaq!

pse ju detyrojne femrat juve te vuani? femrat deshirojne ju te vuani, eshte pjese e natyres se tyre "inferiore".

inferiore? per te mos dal politikisht in-correct femra megjithese kerkon barazi ajo e kerkon mashkullin e saj te jete 10cm me i gjate se ajo, te beje 2here me shume para se ajo, etj.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Thumbs down

Me e thon troc muhabetin, te gjith kemi vujt per shkak te dashuris...nese nuk e keni provuar, prisni prisni dhe do t'a shikoni vete!

Une merzitem shpesh, kam tip qe plluq bie ne dashuri me nje shikim, ka te tjere qe nuk i ben syri tert. Prape, ahu sa marifete ka ajo pune...ja, u takove me nje partner te mundshem, 300 ore njehere vetem te gjesh fjalet e sakta se mos thuash ndonje budallik. Pastaj edhe nja 300 vjet jo a jemi gati jo a s'jemi gati.....edheeeee, pasi na ka dale shpirti mire e mire me kuc e me mac, PASTAJJJJJJJJJJJ jarebi, mund te gezosh ndonje gje nga dashuria.

Edhe me vone kuptohet, plluq plluq dalin nja 5 kalamoj, se qejf i modh pra seksi seksi, edheeeeee, e shef ti si ja kercet depresioni dhe valiumi ne fund te mujit me pagu billat.

Kusure thuaj kusure! Kush e hengri deri ne rrenx ne kete bote aman? Te gjitheve na ka ngelur kafshata ne goje. Te rroni vete thuaj, pa dashuria, ahu ka kush merret me gili vili, nuk dolem ne me te squt, jo.
    As qe du me dit!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Po normal qe vuan shume derisa te gjesh dashurine e vertete, por nuk eshte gjithmone vuajtje!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Dikur...
    Oh , sa kam dashuruar dikur,
    Dhe henen e dashurova dhe lulet
    Detin e kalter, gjelberimin.
    Por mbi te gjitha,
    Nje vajze dashurova.
    Dhe kjo me beri te lumtur per dreq,
    Dhe kjo me beri fatkeq
    ........
    Po c`eshte ne fund te fundit Dashuria?
    .
    Mos valle nje vuajtje qe na pelqen?
    Apo ndoshta nje lumturi genjeshtare?
    Duhet te dashurojme gjithe jeten valle?
    Apo, per te , te mos mendojme fare?

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Mendoj qe te arrish dicka ne jete duhesh te perpiqesh- por ama kjo mbase vjen me cik lodhje, per pjekje edhe vuatje - si konklusion kjo ose te ben te forte edhe te shtyn per me shum per kete arritje ose te copton (edhe humb gjithcka).
    Ne cdo aspekt ne jete duhet te luftoshe- asnje nuk vjen (qyl- i rene nga qielli), per te mare nje dipllome duhet te kaloshe mire vitet e Universitetit, qe te ecesh ne pune duhet te beshe dicka me shum se kolegu- qe ti te ecesh cik me lart se ato.Edhe qe te kesh nje lidhje sa me te shendetshme duhet te perpiqesh/lodhesh per ta mbajtur ate te atille.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 01-05-2006 më 17:14
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    xhelozi, grindje, inate, dashuri, lendim, puthje, perqafim, lote, gezim, te keshe ne mendje personin qe do, zemra te te rrahe fort, te mendosh vetem per te dashuren, bota pa ate te dukej bosh, etj etj.

yeeepp Dashuria eshte gjeja me e bukur qe egziston, ndjenjat jan gjeja me e bukur qe ka qënia njerzore, edhe te duash dike do te thote qe po provon gjene me te mrekullueshme ne bote.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Te dashurosh eshte gjeja me e bukur qe njeriu gezon

por ... pas nje dimri vjen nje behar...dhe pas beharit vjen prape dimer

ky eshte ligji i jetes..duam sduam...do ta pranojme
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    E lexova te gjitha postimet dhe psah sa njeriu nuk e lejon veten te dashurohet per shkak te "VUAJTJES" ose e indetifikon dashurin me vuajtje,dashuria eshte ndjenja me fisnike e njeriut,dhe pak njerez dashurojne ose dashurojn vertet,te dashurosh nuk do te thote te vuash,une per vete prej mometit qe kam filluar te jetoj dashuroj dhe nuk llogaris vuajtje pse jam zhgenjy dy here nga dy persona sepse ateher kur kam qen me ta jam ndier me mire se kurr dhe nuk e le qe nje zhgenjit te me largoj nga ndjenjat qe une i quaj dashuri
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    e ke gjat tamon !

Dashuri = Vuajtje (shpesh here te bukura) hihiiihihihihihi

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Te dashurosh
    Nga Vinjol në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2011, 16:58
  2. Të dashurosh apo të të dashurojnë?
    Nga zafiri në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 17-10-2006, 02:25
  3. Të dashurosh apo jo?
    Nga kelitop në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 12-10-2006, 10:47
  4. Te dashurosh dike qe eshte e martuar.
    Nga Permeti_Boy në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 07-12-2005, 18:00
  5. Te dashurosh dy persona ne te njejten kohe???
    Nga Permeti_Boy në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-12-2005, 17:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •