Xhelozia!
Cfare eshte per ju xhelozia??
Per mua eshte mungese vetebesimi, pra dyshojme per ate nqe mendojme se nuk jemi te mjaftueshem!
Xhelozia!
Cfare eshte per ju xhelozia??
Per mua eshte mungese vetebesimi, pra dyshojme per ate nqe mendojme se nuk jemi te mjaftueshem!
xhelozia = mos besim,idiot/e
ose fundi i dashuri.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Hmmmm, sigurisht qe c'do gje duhet te jete me karar kur i thone, sepse xhelozia e tepert besoj se eshte si semundje mbytese qe shkaterron gjithcka.
Por xhelozia ne romance, besoj se eshte me se normale, dhe besoj qe "Pa xhelozi s'ka dashuri".
xhelozia ne dashuri normale,,,si te duket kur te thot i dashuri,,mos ke tjeter ose te dyshoj tek ti,,kur ti ne mendje ke vetem ate,,,ky o kulmi..un per vete se duroj dot.Postuar mė parė nga Visage
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
jam dakort me mesazhin qe ke derguar femmedecarriere.
Caca loool te pakte jane ata qe e mbajne mend ate. Thanks!
Angel, personalisht, besoj se eshte vetem normale qe te kesh xhelozi ne dashuri, sepse ne fund te fundit ate person e do vetem per vete, dhe s'do t'a besh share. Nuk e di por s'e kam provuar ndoiher qe te bie ne dashuri dhe te mos ndjej xhelozi. KURRE.
Dhe nuk po bej fjale per xhelozi te cmendur se ate s'e duroj dot as vete, po ne fakt nese i dashuri im nuk eshte xheloz e shof si gje jo normale, dhe atehere me te vertete do dyshoja presencen e ndjenjave ne ate lidhje.
Thjesht mendimi im. I guess tenxherja gjen kapakun ne kete rast LOOOOOOL.![]()
Nese do te shpreheshim me gjuhen e matematikes , do te thoshim:
Xhelozia = Dashuri + Mosbesim.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
43sh(tamom si ne fshat e?), po normale, e paske gjet ekuacionin ti.
Pastaj, kur vjen puna tek ceshtjet e ndjenjave, nuk mund te them qe e besoj dot dike 100%, se ne fund te fundit asnje s'eshte i perkryer.![]()
mua as qe sma ndjen fare per xhelozi hahahahahhaa e di pse se dhe zjarrmit tim sja ndjen per xhelozi loooooooolz![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
shenje inferioriteti!!!!!!!!!!
failure is not an option!
Krijoni Kontakt