per mua dashuria eshte vetem vuajtje
mos dashuroni me mire se sdo vuani kurre
per mua dashuria eshte vetem vuajtje
mos dashuroni me mire se sdo vuani kurre
ncncnc ke mar tmer nga dashuria mo GOLDIANPostuar më parë nga goldian
dashuria eshte e bukur mos bej kote tani
pyet ata qe jan te dashuruar,po vuajn apo jan te lumtur?
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
bebushja pershendetje
sinqerisht kam marr tmerr nga dashuria e pranoj
ato qe jane te dashuruar jane te lumtur sdo mend se ashtu isha dhe une po ne nje momnet vjen ndarja
KU HUMBI DASHURIA???????????????????
un mendoj se ne kete jete nuk mundemi ta gjejme kurre te drejten tone edhe gjerat nuk vijnte fiks ashtu sic i duam.Postuar më parë nga E-N-GJ-E-LL-I
po duhet te kemi durim se 1 ne 1000 i gjen gjerat eshtu sic i di.
![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Dashurine Me te BUkur e Ben Vuajtja!Po Te Mos Ishte Vuajtja C'rendesi Do kishte Vetem te DAshurosh Dashurosh Jo Dhe do Vuash![]()
Dio C'è
Dashuria ka dhimbje, ne fillim dhe ne fund. Por te gjithe dashurojne qe te shijojne pikerisht ate mesin e "arte", dhe une medoj qe edhe sikur te zgjase shume pak, ja vlen te hidherohesh ca.
Ka ca qe thone se dashuria e vertete eshte ajo qe nuk te kthehet, por keta, per mua te pakten, kot sa rrojne. Vuan njeriu, per ca kohe, po per ca kohe ama, SE PER NGAHERA, NA MERR LUMI PASTAJ!
So the **** whaaaat??!!
Jam shum dakord me kete thenjen "Të dashurosh dmth të vuash" sepse ashtu eshte per fat te keq...!
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Hmmm smendoj se eshte ashtu sepse ka raste kur nje dashuri kalon sa me mire pa vuajtje shpirterore por jan te ralla kto raste![]()
Krijoni Kontakt