dashuria te ben te vuash kshu qe e kupton qe ke vuajtur per nje gje qe ia vlen !!!
edhe po vuajte edhe fiton dicka pra dashurine ia kupton me shume vleren kesaj gjeje !!!
dashuria te ben te vuash kshu qe e kupton qe ke vuajtur per nje gje qe ia vlen !!!
edhe po vuajte edhe fiton dicka pra dashurine ia kupton me shume vleren kesaj gjeje !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
dashuria eshte vetem vuajtje
dakort me ty jam kur nuk dine te dashurosh do vuashPostuar më parë nga goldian
![]()
te dashurosh nuk eshte shkence ekzekte mendoj unePostuar më parë nga vagabondo_nyc
smund te thuash nuk di te dashurosh pasi cdo njeri ka menyren e vet te dashuruarit
une them se dahuria ka momente te bukura po ka dhe vuajtje shume
Cdo njeri e percakton vete kete gje...Postuar më parë nga E-N-GJ-E-LL-I
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
ngelet me vuajtje e dashuri gjithmone.
Dashuria ste ben te vuash, po dite me e mbajt sic duhet,por te la gjen tjeter,aty se aty.sikur u bo nomi.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
spo flas per seks shoku as nje nate,se kur si kam kalu vet keto seks dashuri nje nate apo dy,nuk e di.Postuar më parë nga goldian
kur dashuron ,dashuron nje person edhe je i lumtur, kur e humb ate person per faj tendin apo te atij ose asajt ose te dyve,ka mar fund,kshu qe nuk ishte fati jot,duhet te vazhdosh per para dhe te gjesh nje dashuri qe mund te funksionoj dhe te jete e frytshme.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
edhe une me ty jom 3 dite cudi,, nje gote vere edhe e shperlan gjithcka ...
KUPTOHET SE KUSH ESHTE I DASHURUAR ME ATE QE DON, EDHE KUSH ESHTE I DASHURUAR VETEM ME DASHURINE ..
Cdo gezim e ka nje hidherim .Postuar më parë nga Leandra
Mu kujtua ajo fjala e urte : " dardha e ka bishtin nga mbrapa "![]()
Krijoni Kontakt