obobo me zuri melankolia me ato krevatat me hekura te yasmin lol
obobo me zuri melankolia me ato krevatat me hekura te yasmin lol
Krevati platforme sic e kam tani ose ato me hekura te koka sic i kishte Amelie Poulain te dhoma e saj (foto 2). Keta qe i duan dhomat e gjumit ngjyra-ngjyra sikur jane rritur color-starved me endrra te pafund se nje dite kur ata te kene shtepine e tyre do e ngjyrosin e cngjyrosin me kaq e kaq bojera, si per tu hakmarre me te kaluaren e tyre te pangjyre e te pashpirt... apo edhe ndaj mamase e babase qe mendoheshin me muaj te tere kur duhet te zgjidhnin pastels, mint green apo melon green, qe ne fund te fundit te gjitha dukeshin njesoj
A visual -- prozhektori ka dicka intime ne dhomen e gjumit, te ben te mblidhesh me batanije, te ngjesheni bashke e te shikoni ekranin si nje here e nje kohe... ne ekskursionet e klases lol![]()
![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Postuar më parë nga _Elena_
ah keshtu me pelqen, bukur dhe e rehatshme
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Cfar mendoni per kete dhome gjumi...nuk kam pare me te bukur...woooow
Ndryshuar për herë të fundit nga Zzanushjaa : 19-10-2006 më 12:54
♥♥♥♥♥♥
dhomat e gjumit cka
vendndodhja e tyre ideale![]()
A-ha...dhome gjumi per Sharon Stone e Michael Douglas thoni ju?
Se tjeret njeri, s'ia vlen me shku...![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Rendesi ka qe te jete e rehatshme dhe e kendshme, por jo shume e ngarkuar![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Secili ka ate shijen e vet.Dhoma e gjumit eshte streha e qetsise, clodhjes dhe momenteve tona personale ndaj mobilimi dhe dekori duhet te jene te pershtatshme qe te na percjellin keto ndjenja relaksimi.Mua psh. nuk me terheqin ngjyrat e ndritshme ne dhomen e gjumit.Preferoj me shume ngjyrat neutrale apo te buta dhe keshtu sic e kam kombinuar me duket (mua pra) se dhomes time me te vertete nuk i mungon asgje![]()
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Krijoni Kontakt