Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    "innocent child" Maska e strawberrygirl_
    Anėtarėsuar
    09-10-2003
    Vendndodhja
    in my dreams
    Postime
    128
    Xhevrie po dhe une ne te njejtin mendim me ty jam, por si ku do motra dhe ne shqiperia ka nga ato vajza dhe cuna qe brenda 5 min. harrojne prejardhjen e tyre. Vajzat mendojne se mund te shkojne me ke te duan, dhe krahasojne veten e tyre me vajzat e huaja. Cunat ne anen tjeter i perdorin vajzat si nje gje qe mund te perdoret dhe hidhet atje tutje; pastaj ka dhe nga ato vajza naive qe mendojne ndoshta se kur nje cun e perdor ate, ajo mendon se eshte " dashuri"; ka dhe nga ata cuna qe edhe pse i perdorin vajzat, kur vjen puna per te mare nje vajze serioze, e duan hmmm, e dini vete ju cuna si e doni . Megjithate se me duket kam dale pak nga tema, mergimi ka plot te mire dhe pak me shume te keqija. Kto gjera mund te ndodhin dhe ne shqiperi, ndoshta dhe gjera pak me ekstreme, por ky eshte mendimi im nga c'fare kam pare ne vitet e fundit ne nje vend te huaj.

pacim
    Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
    ....makes the impossible possible
    ....rules without rules.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    ..Brezi i ri i cunave paragjykohet shume shpesh me ate brezin e vjeter ku shume prej cunave Shqiptar emigronin diku larg jasht atdheut pa asnje te afermet ose me mire pa asnje perkrahje,dhe nen influencen e keqe te shoqerise merrnin rruge te keq qe perundonin ne viktima dhe qe per popujt e tjer dhe sidomos per femren Shqiptare krijonin nje opinion negativ,qe dhe sot e kesaj dite ekziston.

Nje gje duhet te keni parasysh se ne fillim te viteve 90 ishim !te eger! ne kuptimin qe nuk kishim pare dhe nga mos pasja donim te kishim me shume,ekpserienca e jetes/shkolles/punes na bente te pa shanc fare qe te gjinin ndonje pune stabel ose te paster, dhe detyroheshin ktheheshin tek alternativat e tjera...

dhe sot e kesaj dite ke cuna qe merren me keto pune te pista,nuk ma merr mendja se e bejne ngaqe nuk kane shance te tjera,por thjesht se duan dhe jane dembele.
    Neise kerkoj falje qe dola jasht teme,por thjesht doja t`ju beja qe te mendoni dy here para se te pergjigje.

P.S megjithse ngela teper i habitur me pergjigjet shume pozitive qe keni bere.

Driloni..
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    kat dyt siper shpis rremes:)
    Postime
    245
    ahahahah loooool

e kaptova un lol i dun te virgjera

rrac e zgjut komshia

pershendetje

...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Ka qe fitojn respekt, ka qe dhe skan fytyr fare.
    Duhet te kesh edhe kujdes kur njef njerzit sepse ai cun tek dikush tj mund te jet i keq, por tek ty mund te dyket i mir.
    Cunat kan dy role ose fytyra,, duhet dish si te sillesh qe ti fitosh respektin dhe kulturen.
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

Crazy-Albanian Maska e Tony Montana
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    Femrat ose cuna shqiptare ne diaspore jane mire por sic thane ca persona me lart ska 'pyll pa derra'. Mund te takosh femra prostituta mund edhe te gjesh cuna hajdut ose drogmen.
    Une mendoj qe varet nga shoqeria qe gjen edhe me ca njerezish meresh!
    Asgje tjeter!!
    "MAKE WAY FOR THE BAD GUY"

"innocent child" Maska e strawberrygirl_
    Anėtarėsuar
    09-10-2003
    Vendndodhja
    in my dreams
    Postime
    128
    hahaha komshia me pak fjale, dhe ti bjeme temes aty ku duhet, ate duan keta.
    Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
    ....makes the impossible possible
    ....rules without rules.

my prince arrived Maska e joanna
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    300
    hmmmmmmmmmmm
    teme interesante kjo me duket!!!
    mendimi im eshte (sic theshin edhe disa diasporiste ne behar kur i njojta) qe diaspora ose te prish ose te ndreq e te ben shume te mire.
    personalisht kam njojtur qe nga te dyja kategorite dhe prandaj nuk mundem te gjykoj ne pergjithesi per diasporen!
    fakti varet edhe nga vete njeriu dhe nga shoqeria e karakteri i vet ( ne eshte i forte ne karakter apo jo ). kudo mundesh edhe te fitosh gjera te mira edhe te keqija - te gjitha do varen nga ty cfare do zjedhesh!!!
    uroj qe te mos humbasin ne rruget e keqia te diaspores

bye and have fun
    _Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
    -jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
    E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P

Catch me if u can c me!!! Maska e invisible girl
    Anėtarėsuar
    10-09-2003
    Vendndodhja
    A very invisible place!!
    Postime
    405
    Une tham se ate djemt qe ka lan shqiprin qysh te vogel edhe jan riit asht shtetit ate jan te mire edhe me edukat!!
    Po ate se dalin jasht shtetit te ri bajn shum gabime dhe kujtojn qe kan prek qjellin me dor edhe harrojn se nga kan ardh!!!(I am not talking about everybody)
    Une nuk i njoh ne pergjithsi po i kam pa nje dit ne autobus edhe bashin(like 3 years old) si me te ardh turp se je shqiptar.
    If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.

HI EVERYBODY Maska e CUFO
    Anėtarėsuar
    21-08-2003
    Postime
    78
    gezohem ti degjoj keto fjale te mira per ne djemte e diaspores,i am happy,
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Pėrse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Asimilimi Gjuhesor, Erozion I Pandalshem Ne Diaspore
    Nga tani_26 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 07-10-2005, 06:06
  5. Mendimi demokratik nė vitet '30
    Nga erzeni nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-10-2002, 02:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •