Te pakten paska edhe te tjere
hokanohitomoarukane?
Te pakten paska edhe te tjere
hokanohitomoarukane?
Hi Tani! Pershendetje
My will shall shape the future. Whether I fail or succeed shall be no man's doing but my own. I am the force; I can clear any obstacle before me or I can be lost in the maze. My choice; my responsibility; win or lose, only I hold the key to my destiny.
i am really happy to hear from YOU
i fill like i know you for a long time keep it up please,and you can imail me if YOU want
to , and i reallY LIKE WHAT YOU just said , its reallY GREAT to know that other
patriots are living in Nihon dont you think . ja mattane kiotsugete,
ehhh azin e keni plot me shqipo mer po jo njaponii e nkin po knej ka hemisfera jugore e keni plot kalamojaa
me leshpekt xhemilja kaaa iishuvi mo i bukuv nhemisferen jugore muve vettt![]()
Auuuuuuuuu sdi sa her kam qen ateje. Nga nje her shifesha Filem te bukur te Brusllis edhe te Xhekiqenit hgaghaghahg Si ikesha me fjet Mbrrita neper kin e kas mos ghehehgehge kshtu qe shum her shkoj sa her te marr ndoj filem.. karate Shkoj
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
aiiiiiiiiiiiiiii sa kam qesh kur kam pa postimet m;knoqet gjer n;japoni paskan arrit kta mer ncncnncnncc ime vrima miut na ka ngel duhet hap i teme n;falt se do kete dhe atje
Pershendetje t;gjithve...
Konnichi-wa juve qe jeni ne Japoni tani. Un jetova ne Yokosuka nga 2000 deri ne 2003 dhe mezi takova nje shqiptar. Tani e qitet kaptinen ju mer ? Ej, se mos harroj, mu m ka mor molli per nji Chu-Hi meqe ra fjala. Edhe hajt na tregoni iher histori japonie ktu, per inot t ktyne qe s kon qene naiher.
Si keni shkuar ne Japoni, juve dy kokrra shqiptaresh, qe jeni aty? Mos ndoshta me keto rruget diplomatike? Ambasador, roje e ambasades...etj?
Keni kujdes nga termetet, se andej mesa kemi degjuar s'gjen rrehat toka, vetem tundet!
Pershendetje
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Una per vete sherbeva nja 3 vjet aty ne US Navy. Nuk ishte zgjedhja e ime, po tashi nuk jam penduar fare. Ambasade shqiptare nuk ka akoma ne Japoni, as konsullate me duket jo. Hajt Janee nashti
Interesante! Por me sa mbaj mend ajo kengetarja, Nertila Koka, ishte martuar me dike qe ishte diplomat ose zyrtar, ne Japoni. Nuk e di saktesisht por keshtu mbaj mend. Nderkohe te pergezoj per sherbimin qe ke bere.Postuar më parë nga FTN_2004
Pershendetje
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Krijoni Kontakt