Sallata ka vlera ushqimore ne fakt e po u privove krejtesisht prej saj mund te dalesh dhe anemike lol.
Sidoqofte, s'ta marr per keq.
A priori dhe a postiriori jane ABC po ato jane vegla jo synime.
Une ta bej qefin sa te duash e them ashtu si kujton ti. Pse duhet te kujtosh ti se une i di njehere? A nuk je partizania e logjikes ti me aprioret e aposterioret? Si ka mundesi qe kujton kaq shume pra?
Fakti qe ti permend keto shabllonet si flamur, te pakten per mua, eshte i pavlefshem fare. Nuk po te kerkoj te jesh origjinale, ti a dikush tjeter, po ca autenticitet do synuar te pakten. (Te ishim origjinale ne do ishim koka.)
Dmth qe keto dijet duhet tentuar te perdoren si trampolina jo tavane... tentuar te pakten.
Them keshtu se ketyre termave s'eshte per ti zene bese perjetesisht. Shabllone te sterskalitura neper shkemb e beton ka pasur plot, ashtu si ka ndodhur plot here qe te fryje nje puhize e ti shperfytyroje a zhduke fare. Ato qe permend ti jane ne libra e i ka lexuar a mund ti lexoje gjithkush e nese do i merrnim per te verteta biblike nuk do qe nevoja fare t'i diskutonim, rrjedhimisht ... ne i dikemi te tera, mjafton ti aplikojme.
Pra ku i dihet, mund te dale ndonje i manget neser e te nxjerre neser dhe "prinmetapriorin" e gjithe arsyetimet e deriatehereshme dalin te mangeta... ku do mbytemi ne pastaj?
Sidoqofte, nese ti nuk ma argumenton dot mosegzistencen e shpirtit ne cdo nivel egzistence, une nuk kam asnje arsye te mos vazhdoj te besoj ne egzistencen e tij.
Krijoni Kontakt