A ekziston me te vertete lumturia, apo eshte thjesht nje enderr, nje genjeshter e psiqikes?
do te doja te degjoja mendimet tuaja
paper
A ekziston me te vertete lumturia, apo eshte thjesht nje enderr, nje genjeshter e psiqikes?
paper
Encompassed in a love so profound,
incomparable to all he has known.
Propelled into this wondrous whirlwind,
his heart understands she is his alone.
per mendimin tim lumturia ekziston vetem per nje cast...dhe kur fiket, shakterron gjithcka.
Mendoj se eshte thjesh nje enderr reale
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Si ne fillim dua te ju pershendes i nderuari Paper_Moon, me keni len pershtypje per temen.
Sipas meje mendoj qe lumturia ekziston. Dhe nuk eshte genjeshter e psiqikes eshte realitet. Lumturin duhesh ta kerkosh, po qe eshte nevoja deri ne skaj te botes.
Kuptohet qe per te arrit lumturin e plot ka sfida te medha, por kur ta gjesh do jesh i lumtur. Nuk duhet hezituar por duhet kerkuar, ajo nuk eshte nje enderre.
KERKO DHE BESO SE DO TA GJESH.
me te mira nga I_DREJTI.
KUJTIM GEZIMI APO HIDHRIMI, E DUA SE ESHTE I IMI
I-Drejti, shume faleminderit per pergjigjen. Vetem nje gje, Paper_MooN eshte femer!![]()
Encompassed in a love so profound,
incomparable to all he has known.
Propelled into this wondrous whirlwind,
his heart understands she is his alone.
Lumturia existon aq sa existon gogoliose Santa Klaus ...
Haaahaaaahaaa ne rregull flm edhe prej juve qe me treguat se ju kesha bere shok.Postuar më parë nga Paper_MooN
I-Drejti, shume faleminderit per pergjigjen. Vetem nje gje, Paper_MooN eshte femer!![]()
me te mira.
KUJTIM GEZIMI APO HIDHRIMI, E DUA SE ESHTE I IMI
Thjesht eshte ndjenja qe ndjen kur ke gjithshka qe pelqen (ose quan te domosdoshme per jeten tuaj)... por po sikur te mos te te pelqejne me... sa e lumtur do jesh?
Enderr apo realitet... as njera as tjetra. Anon tek enderra, por perseri eshte pasoje qe del kur je llastuar nga fati pak si shume![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Lumturia eshte fruti i dashurise. Dashuria eshte Perendia. Ne do te shijosh lumturine, duhet te kerkosh te njohesh Perendine!
Albo
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 23-02-2005 më 06:51
Paper_MooN
paper
Përshëndejte eM
Lumturia më së miri pasqyrohet në :
dituri , devotshmëri , puna hallall , durimi në fatkeqësitë , falenderimi për dhuntitë.
Dua të them : volo ergo sum më mirë sesa cogito ergo sum!
Cdo të mira .
Une
![]()
po lumturia egziston,
ka dy lloje:
lumturi e genjeshtert eshte ajo qe fiket e shkaterrohet shpejt sic u tha nga disa prej parafolesve.
per mendimin tim lumturia e vertete qe mund te arrije njeriu eshte atehere kur ai e harron vetveten, dhe jeton per te tjeret.
MtrX ubicumque felix
Krijoni Kontakt