A ka jetė pas vdekjes? Te gjitha pergjigjet kane nje iluzion tragjik, sepse e verteta e fundit akoma nuk eshte deshmuar.
A ka jetė pas vdekjes? Te gjitha pergjigjet kane nje iluzion tragjik, sepse e verteta e fundit akoma nuk eshte deshmuar.
o me dy molle moj te godita
o me vrave o te vrafte pika
E nuk te rashe per te vrare
jete pas vdekjes ka vetem per gjenite skeptike!!!!LOL
Zoti e din!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
me ka treguar dhe mua,,,,me tha qe ne jemi ne nje ender hyjnore,ndersa do te fillojme te jetojme mbasi te mbaroje endra,une i thash si ashtu ,,AI me tha mos valle ke argument bindese qe jetone?Postuar mė parė nga StormAngel
Une besoj qe ka.
Nje shoqe e imja i ndodhi nje vdekje klinike dhe si pasoje per pak sa nuk pati shkuar ne boten tjeter.
E ndersa (nje Zot e di)ajo u kthye ne kete bote me thote dicka qe kish pare si ne enderr ne boten e pertjeshme:
ndersa gjithshka ishte sterre ne nje momente me shfaqet nje fushe e gjere me lule dhe aty ne ate fushe po kerceja dhe vallezoja dhe gjithshka me dukej mahnitese dhe shume e bukur.
Nje diell ne forme mjegulle por me pamje te dukshme ndriconte fytyren e saj te njomet por qe nga ai moment ajo nuk mban mend gje tjeter.
Kjo eshte nje thenie e kesaj shoqeje qe edhe mua me vuri ne siklet ose me beri me emocione.
kjo ngjarje qe vendosa ketu siper nuk eshte e imja por e kam mare nga nje faqe tjeter
arsyeja eshte se nje ngjarje e tille identike i ka ndodhur edhe nenes time shume vjet me pare ne kohen e monizmit ne spital, dhe po nje ngjarje e tille identike i ka ndodhur edhe nje shoqes time ,ne ishullin e qipros ne pjesen greke te ishullit
duket e pa besueshme por te tre subjektet tregojne te njejten eksperience me nje ngjashmeri te habitshme dhe te tre keto subjekte nuk e njohin njeri tjetrin
Te njejten gje me ka thene dhe mua nje shok pas aksidentit qe kishte me makine kur humbi ndjenjat.Postuar mė parė nga arun
Une them qe s'ka vdekje fare.
Vazhdimesi pa nderprerje?Postuar mė parė nga Big Blue
Shpresojme!
Ti gurl....Je qenie njerezore apo shpirterore?
Dhe Naim Frasheri do kete qene i vdekur gjate kohes qe shkruajti Bageti e Bujqesi pastaj do jete ngjallur prape dhe masanej ka vdekur me te vertete.Postuar mė parė nga arun
![]()
Krijoni Kontakt