Ne radhe te pare dua te falenderoj dhe pershendes krijuesit e ketij komuniteti virtual pasi pa te une nuk do te isha duke u prezantuar midis jush. Nuk jam ketu te kerkoj kryevend dhe nuk eshte kjo arsyeja qe une ndodhem ketu, por jam ketu qe te ruaj identitetim tim kulturor pra elementet fisnike. Jam i bindur se me kalimin e kohes njerezit ndryshoje dhe nuk dien se si do jene ne te ardhmen, une perfitoj nga rasti duke i uruar te gjitheve shqiptareve vecanerisht POGRADECAREVE te ruajne identitetin e tyre kulturor, por njekohesisht te lene menjane mendjegushtesine dhe paragjykimet. Nuk dua ta zgjatem shume sepse do behem si ato veprat voluminoze shqiptare qe vertiten reth e rotull dhe ne fund nuk thone asgje.
Emri im eshte Klajdi jam nga Pogradeci lindur ne vitin 1984--student per informatike---kujtimet e se shkuares, gezimet, dhimbjet, lumturine dhe hidherimet i kam te fresketa sikur te kene ndodhur dje, ato caste qe kam kaluar ne Pogradec asnjere nuk do zhduken nga mendja ime. Shpresoj qe kujtimet e mia me te bukura do t'i kem ne te ardhmen
Deri tani, nuk i kam thënë asnjë vajze "Te Dua"
Krijoni Kontakt