Jo nuk e kam ndermend me i than jo,sepse keto argumente qe i lexova me lart mu duken shume jo bindes diqka perafersisht si prralla,prandaj te thuash mos dashuroni nuk eshte ne rregull,
Jo nuk e kam ndermend me i than jo,sepse keto argumente qe i lexova me lart mu duken shume jo bindes diqka perafersisht si prralla,prandaj te thuash mos dashuroni nuk eshte ne rregull,
e kush tha te mos dashurosh?
Cuditerisht nuk e di pse shen valantini u festua dhe nga homo-dashuroret.
Keto jane festa te cilat ne deri dje nuk e kishim idene nese egzistonin megjithate
kur behet fjala per festa,populli yne kurre nuk thote jo........jemi duke diskutuar per heqjen e datave zyrtare te festave te vendosura nga sistemi i diktatures dhe
prape nuk biem ne nje mendje pasi heqja e ketyre festave pamvaresisht jane apo s'jane te tilla do te thote dite minus per tu festuar.........prandaj ne si popull kerkojme qe te gjitha llojet e festave ane e mbane botes ti bejme zyrtare edhe ketu ne Shqiperi.....te mos ju duket cudi sikur nje dite te festohet edhe ndonje feste budiste si prsh;ditelindja e Dalai Lames...Do te thoni ju se Shen valentini eshte nje feste qe ja vlen te festohet........nuk e ve ne dyshim por jo me kete emer
Me mire me emrin e thjeshte si dita e te dashuruarve.......Ka shume te tjere qe kane sakrifikuar ne menyre sublime per dashurine dhe sipas kesaj llogjike te gjithe keta duhet te kerkojne qe festes se te dashuruarve tu vendoset emri i tyre
Gjithsesi eshte nje feste qe ja vlen te festohet pamvaresisht nga emri.
HMMMMMMMM E PSE DUHET TI THEM JO????????Postuar mė parė nga Klevis2000
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
JAM ME TY KETU ..Postuar mė parė nga xfiles
NJERI PO TE DIJ SHEN VALENTIN E BEN PERDIT ME TE DASHURIN APO TE DASHUREN E TIJ .....![]()
shum trashesi ne kete teme.jemi ne 2007 dhe e keni mendjen te mos thyhen rregullat e allahut.esht turp.cdo gje e ka nje feste ne vit,kshu qe jam dakort te festohet shen valentini,pa te kuqe shen ok allaha.
Jo po te behemi si ne Arabine Saudite, qe me ligj nuk lejohet asgje e "kuqe" te shitet gjate kesaj javePostuar mė parė nga pandiani112
.
Meqe cdo gje paska nje feste atehere sikur qe eshte dashuria deshire fiziologjike mir eshte me e festu edhe personin e pare i cili i ka mbush breket.
hahahahahahah
"Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"
Personalisht jam per festat ne pergjithesi,si them dot jo festes se dashurise per disa pikepamje fetare...
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt