haha lol Zeus... lighje te brendshme hmm... ska problem po te ket lidhje te brendshme rendesi ka qe mos te gjej dicka per te tek FBI files![]()
haha lol Zeus... lighje te brendshme hmm... ska problem po te ket lidhje te brendshme rendesi ka qe mos te gjej dicka per te tek FBI files![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Postuar mė parė nga Ana18
----------------------------------------------------
Do zoti mbase nuk mė dalin tė palarat ...
Bėj shaka se unė ju dua shumė! Besoj se e dini.
----------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
ok athere po te pranojme.
Mire se erdhe!!![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
prinderve te mi nuk i vjen rradha te kontrollojne origjinen e shoqerise time. mjafton te ndjehem une mire dhe ata me kane besim per njerezit qe zgjedh per shoqeri
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
Postuar mė parė nga strawberrygirl_
ok athere po te pranojme.
Mire se erdhe!!![]()
-------------------------------------------------
Sa veta u bėmė?!
-------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
1+1+1
Nuk e di !![]()
....rules without rules.
pergjigja ime . une kam jetu ne itali greqi dhe per paK ne gjermani dhe mund te bej shoqeri me te gjithe mjafton te mbajne regullat e shoqerise dhe te jene ma te mire se mua . nga shoqeria shqiptaree kam pershtypje te mira si nga djemte dhe nga vajzat por te keqijte nuk mungojne . kushedi sa here jam zene me cuna shqiptare por asnjehere me te huaj . sa here kam fyer vajza shqipe sidomos ato mendjemedhate qe preferonin shoqerine e huj dhe jo mua e shqipen tone . [ me thuaj me ke ri te te them se cili je ] . une kam vend per shoqerine e cdo vendi se jam mjkaft i mire . sa per prinderit e mi nuk interesohen e as e bene nje gje te tille edhe kur isha adoleshent sepse kushtet e jetes me riten shpejt dhe isha mjaft i pjekur per te dalluar te miren e te keqen . pra gjithmone rekord mban shoqeria shqiptare . haleluja .Postuar mė parė nga strawberrygirl_
![]()
Tungjatjeta perseri
Shoqerine e fillojme qe kur jemi te vegjel, dhe disa e mbajne ate shoqeri deri ne fund, ka te tjere nisin shoqeri te reja. Po prinderit tuaj c'fare mendojne per shoqerine tuaj? Deshirojne qe me shume te keni shoqeri shqiptare apo nuk behen merak shume edhe nqse eshte e huaj?
Per mua prinderit e mi sigurisht do te deshironin te kisha me shume shoqeri shqiptare, por dhe shoqerine time amerikane e pelqejne, edhe se ndoshta ka raste qe nuk jane dakord me kulturen dhe vlerat e tyre.
Po ju c'fare mendoni? C'fare mendojne prinderit tuaj per shoqerine tuaj?
Pres pergjigjet tuaja
Ada
Jam e te njejtit mendim.Postuar mė parė nga Ekzekutuesja
E di si ėshtė puna?
Shqiptarin mbaje vetėm po e pate shok tė ngushtė. Tė tjerėt janė teprica.
Nuk e di : o na ben mergimi o jemi keshtu,por Shqiptaret nuk bejne fare pe njeri tjetrin,fare.Prandaj pak e sakte.
I can love
But I need his heart
I am strong even on my own
But from him I never want to part
He's been there since the very start
My angel Gabriel
Shqipetare lal, po s'nejte me rracen tate, me gjakun tat, sja vlen si njeri, kot qe thua qe je shqiptar pastaj,
tashi per zgjedhjen...patjeter, se nuk do rrish me rrugacet neqofse nuk je nji, vetem se eshte shqiptar. Edhe un Ana, prindrit ashu i kam, ato pysin njiqind pyetje qe te jen te sigurt qe un nuk rri me shoqeri te keqe, po edhe un ne fakt, mbase ngaqe me kane mesuar ata, e kam shum merak vet!!!
shoqerin americane e kam per nji Hi-Bye, po shoqet shqiptare i kam per jet!!!!!!!!!! Dhe shpresoj qe te gjith shqiptaret neper bot e kan kte mendim, (se ca i kan harruar traditat, e kan dale nga binaret!!!!!)![]()
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
![]()
Fjale me vend maratonomak!!
....rules without rules.
Krijoni Kontakt