Pa diskutim Zhyl Vern eshte nje nga shkrimtaret qe e kam lexuar me nje fryme. Po "Nje hero i kohes sone " te Lemontovit e ka lexuar njeri
Pa diskutim Zhyl Vern eshte nje nga shkrimtaret qe e kam lexuar me nje fryme. Po "Nje hero i kohes sone " te Lemontovit e ka lexuar njeri
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
yes e kam elxuar unepo me rrengjeth mishin ai liber sa here e lexoj apo i rikthehem.
profesor kapitenin e kam elxuar shume e shume e shume kohe perpara atehere me ka bere per te qare se di ca efekti do me jepte po ta lexoja tani po sdi ku ta gjej![]()
Kėto ditė do shkoj nė Tiranė, nėse je e interesuar pėr tė gjetur tituj librash qė tė pėlqejnė, mė lajmėro me email, ose mė thirr nė telefon (kėrkoje numrin tim me anė tė mesazhit privat!)
Tė Qafoj Agim
te vravaaaaaaaaaaaaaa
do shihemiiiiiii?
thuaj kur dhe po!
ne dac me te kacarru prej verteti (taman)
shanon, me kishte marre malli, te perqaf shumeeeeee!
Mace_Blue,
Nėse ke vendosur tė mė vrasėsh, a po mė "vret kondicionel"!
Pra kur dėnoheshin "kondicionel" - me kusht, asokohe mė vinte pėr tė qeshur, sespe ishte mėnyra mė djallzore, qė mbas 6 muaj dėnimi kondicionel, pra dėnimi me kusht, "i dėnuari" bėhej me 102% spiun i Gjykatės!
Tė kacarroj sak!
Agimi
me ka ngel ne mendje nje liber qe e kam lexuar andej nga viti i 2 gjimnaz. quhej 'trendafile me kredi'. nuk e kam idene si titullohet apo mund te titullohet ne anglisht, edhe as kush e ka shkrujt. eshte historia e nje goce te varfer, Martina, qe arrin e behet e lumtur per ca kohe.
e ka ndonje nga ju idene per cfare po flas?
Per Nimf-
Trendafili me kredi - Elsa Triole (franceze)
![]()
ok profesor. te nisa mpPostuar mė parė nga Agim Doēi
Kėto ditė do shkoj nė Tiranė, nėse je e interesuar pėr tė gjetur tituj librash qė tė pėlqejnė, mė lajmėro me email, ose mė thirr nė telefon (kėrkoje numrin tim me anė tė mesazhit privat!)
Tė Qafoj Agim
Macia te perqafoj dhe une shume. Po ku dreqin je tani ne Tirane apo Amerike? nese je ne tirane shihemi atje nga fundi i gushtit![]()
OK SHANON
Tė pėrqafoj dhe faleminderit pėr ēdo gjė.
Agimi
Krijoni Kontakt