mire se erdhe selinda.ja kalofsh mire ketu midish shqiptareve te forumit befsh qejf![]()
mire se erdhe selinda.ja kalofsh mire ketu midish shqiptareve te forumit befsh qejf![]()
Feel
Psychedelic Trance
ja kalofsh mir ne bofsh qef Selinda
and if you don't know, now you know!!
Babai im eshte nga Pogradeci! Emri im vjen nga Driloni i Pogradecit dhe nga Gjyshi im qe quhesh Loni, pra ka qene nje kombimim qe i kane bere prinderit ne kohet e "hunny moon" ! lol
Mire u lexofshim...
Postuar më parë nga selinda
Thank you for your complIment Drilon.Jam vertet e kenaqur qe jam mes shqiptaresh.Dhe ndihem mire nen shoqerine tuaj.Une nuk e di nga cili qytet i shqiperise je,por mendoj se duhet ta kesh degjuar se ne Pogradec eshte nje vend shume i bukur turistik qe mban emrin Drilon.Pershendetje nga SELINDA.
Jam JETUS jo TREGUS!.
Mire se na gjete Selinda kalofsh bukur ketu ne forum gjithe te mirat.
Pa ty nuk mund të rri..!!
Pa ty jeta më behet hi.
Pa ty varri nuk më parnon..
Se zemra vetëm ty të don..!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Selinda po i pergjigjem ketu ketij mesazhi meqense ke nenforumi tjeter dalim jashte temes.Postuar më parë nga selinda
pershendetje Eliona.Mbase nje dite edhe une do te nxjer nje liber,por s'besoj se do te mbaje kete emer.Me pelqen shume te shkruaj dhe te lexoj.Shpirti im gjen qetesi si askerkund tjeter.THANK YOU FOR YOUR MESAGGE ELIONA.
Shkrim te mbare ne librin tend te pare, sigurisht qe do ta blej nqs me thua qe publikove nje.
P.S. sa bukur do ishte qe nje nga karakteret e librit ta kene emrin Eliona lool
Mire se erdhe ne forumishqiptar selinda
dhe bofsh kokrren e qefit ktu
bye dhe ja kalofsh mire
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
Krijoni Kontakt