Thank you END TIRONCI. Paskemi te njejten vendndodhje.Uroj te shihemi ndonjehere.Pershendetje te sinqerta SELINDA.
Thank you END TIRONCI. Paskemi te njejten vendndodhje.Uroj te shihemi ndonjehere.Pershendetje te sinqerta SELINDA.
STELA'GRUP'
Selinda cas bo vaki rrusho edhe mund te shihemi
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
..."Selinda" ke nje emer shume te bukur, sinqerisht. Hera pare qe e degjoj dhe ka nje tingullim te bukur, neiseMire se erdhe ne mesin tone, dhe shpresoj se do ngelesh teper e kenaqur nga Shoqeria virtuale.
..Driloni...![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Thank you for your complIment Drilon.Jam vertet e kenaqur qe jam mes shqiptaresh.Dhe ndihem mire nen shoqerine tuaj.Une nuk e di nga cili qytet i shqiperise je,por mendoj se duhet ta kesh degjuar se ne Pogradec eshte nje vend shume i bukur turistik qe mban emrin Drilon.Pershendetje nga SELINDA.
STELA'GRUP'
Mire se erdhe ne forumin shqiptar!!!
Interesant ky prezantimi yt...megjithse nuk me pelqen aspak qe nga nje gazetare(profesion qe me pelqen shume) ne shkrimet e saj te mbaj idera qe mua me duken si antipatike...e thash kete sepse nuk me pelqen menyra se si i trajton njerzit..."Mos je Malok"...Po e kuptoj qe kete fjal e ke ne goje si buken qe ha...po kujdes se sikur ia ke nisur pa dashje mund te ofendosh dhe te tjeret(un jo)..thjeshte nje keshille miqesore.
Atehere dhe njehere te uroj argetim te mbare dhe suksese ne jeten dhe ne perzgjedhjen tuaj si gazetare
^^Gjalica^^
Ndryshuar për herë të fundit nga Gjallica : 15-02-2004 më 03:02
Faleminderit per mikpritjen tende Gjalica.Kur hyra ketu ne forum,hyra me idene se do te jem mes patriotesh,miqsh dhe njeres me mjaft kulture(dhe ashtu jeni vertet).Por shoh se disa forumista jane te preokupuar me teper te tallen se te jene aktive te temave serioze.Megjithate une mendoj se te gjithe njerezit nuk jane njejt dhe kane mendimet e tyre dhe menyren e tyre ne te shprehur.Dhe sa per shprehjen 'mos je malok',nuk e kam aspak ne goje si buka qe ha,'profesioni im eshte buka ime',por thjesht e perdora se nuk merja vesh fjalet e shkruara pergjysem dhe ne nje shqipe aspak te kulturuar nga dikush qe me dergoi ate mesazh.Faleminderit per keshillat e tua miqesore,por une nuk dua te ofendoj asnje tjeter,dhe as ate qe i shkrojta kete mesazh.PERSHENDETJE NGA SELINDA....
STELA'GRUP'
erdhe mire e bere , dhe ja kalofsh mire ketu mes nesh
mire se erdhe
syksese ne degen qe po vazhdon
Don't think you're all that because you're nothing.
mire se erdhe Selinda
bofsh qef ne forum
p.s i like ur name I never heard that name before
have fun
Dua që sa herë të mendoj
vitet e shkollës unë të kujtoj
dhe atëherë do të them me sinqeritet
se janë vitet më të bukura në jetë .
Do t‘kalojnë vitet por , ne s‘do të harrojmë
vitet e shkollës dhe pse të tjera do të shkojnë
do të kemi pranë të tjerë miq dhe shokë
por shokët e shkollës s‘do ti harrojmë.