Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 65
    i/e regjistruar Maska e dea80
    Anėtarėsuar
    31-03-2004
    Vendndodhja
    italia
    Postime
    21
    Sidoqofte ai djali , duhet ta falenderosh qe u tregua i sinqerte..
    ka arsyet e veta ....nese preferoi te sillej keshtu..
    harroje dhe vetem harroje..č veshtire ...si fillim..ma...me kohe kalon gjithcka...
    perpiqu te argetohesh...
    kujtohu : jeta č shkurter - mos u trishto....me kaq pak...( ka edhe me keq)
    po sikur te kish vazhduar me rrena ???
    te uroj te gjesh nje djal - ashtu sic ta do zemra...baci
    Sorridi alla vita , vedrai che la vita sorride a te ...

e mira e te mireve Maska e fabi
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    101
    hahahaha u ca na kenaqet
    matilda kushedi ku eshte hedhur nga ndonje ure ose eshte martuar me ndonje tjeter nga chati kurse juve vazhdoni te beni advice
    jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time

i/e regjistruar Maska e PATRUNXHELJA
    Anėtarėsuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    Fabi sa per te qeshur e ? mbake mend dhe fragmente filmash kot te ka humbur ty ylle per aktoruce mgjth sja vlen diskutimi hajt mo dhe ti si gjithe te tjerat (viktima muhabetesh )
    me fal se shume te ofendova po ja qe ishte ca si e nevojshme .

sa per yllen tjeter qe i ka ndodh kjo histori "HARROJE" them une !
    po e more ne tele ylle do mendoj se po i lutesh dhe ne fakt ashtu i bie te jete cdo kush do e mendoje ai te thote svazhdojme dot me e ti te shkosh ti thuam "aman dhe nje here " me pak fjale sja vlen jo yll te jete ai po dhe qielli me tere yjet bashk sja vlen me ylle
    bye bye dhe ja kalofshi mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Leila

P.S.: Mbase ai s'pelqen vajzat sexy. Ndoshta pelqen vajzat hot. Atehere, keshilla per Matilden i bie ta nderroje pseudonimin ne: MAtilda_hottie. Common sense!!
    lotet me dolen kur lexova kete "ps'n" ok mbase e ekzagjerova pak, desha te thoja qe perpak me dolen lot

Moj cfare keshille te pa tolerueshme i jep matildes? Kurren e kurres ajo s'do ve hot ne pseodonimin e saj, pse cfare kujton ti qe hot eshte me mire se sexy? Qe ka te njejtin kuptim por hottet jane pak me te terheqshme se sexy???? Qe vetem nga pseodonimi bukuroshi do ta donte Matilden? Prit ta mendojm mire kete pyetjen e fundit sebashku dhe te vendosim konkluzionin...................................... .....................u mendova per nje sekond, dhe vendosa qe ke te drejt por une sugjeroj: voluptuous sepse eshte me e pershtatshme per matilden...jo vetem qe kuptimi i kesaj fjales eshte "red hot mama" por gjithashtu kur e thua sounds shume seksi, dhe nje plake 99 vjecar qe eshte pa dhemb, pa floke, dhe i verber do te dukej seksi neqoftese nga gaja e tij do dali kjo fjale, vetem po ta degjosh make one ....(you fill it in)

matil duhet te vlersosh keshillat tona sepse nuk i japin cdo njeriut..

gjithe te mirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 20-09-2004 mė 12:38
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Matilda sexy mos i beso meshkujve shqiptare se jan kafshe
    !!!

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    "red hot mama" lol

Ngordhsh ishalla, Rexhi!
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

kukulla si shpirt Maska e MAtilda_sexy
    Anėtarėsuar
    08-04-2003
    Vendndodhja
    MICHIGAN
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga angelgirl
    Zemra mos e humb kohen tende dhe lodh trurin ta maresh.
    Ti mund te ndjesh si ta them hmh you may have feelings and fancy the guy por se besoj se e don...meqe sapo je ndar dhe me te dashuron qe kishe, nganjeher njeriu per te hequr merzi ose confusohet nga gjerat mendon se dashuron dike tj.

Per mendimin tim mos e merr ne tel dhe harroje nuk ja vlen...Ka boll peshq ne liqen dhe pa ere e pa hala

vallaj per ty gjithmon kam pas respekt dhe do kem\
    je shum goc e mire
    mos ndrysho kurr
    **sexy_mamasita**

kukulla si shpirt Maska e MAtilda_sexy
    Anėtarėsuar
    08-04-2003
    Vendndodhja
    MICHIGAN
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    lotet me dolen kur lexova kete "ps'n" ok mbase e ekzagjerova pak, desha te thoja qe perpak me dolen lot

Moj cfare keshille te pa tolerueshme i jep matildes? Kurren e kurres ajo s'do ve hot ne pseodonimin e saj, pse cfare kujton ti qe hot eshte me mire se sexy? Qe ka te njejtin kuptim por hottet jane pak me te terheqshme se sexy???? Qe vetem nga pseodonimi bukuroshi do ta donte Matilden? Prit ta mendojm mire kete pyetjen e fundit sebashku dhe te vendosim konkluzionin...................................... .....................u mendova per nje sekond, dhe vendosa qe ke te drejt por une sugjeroj: voluptuous sepse eshte me e pershtatshme per matilden...jo vetem qe kuptimi i kesaj fjales eshte "red hot mama" por gjithashtu kur e thua sounds shume seksi, dhe nje plake 99 vjecar qe eshte pa dhemb, pa floke, dhe i verber do te dukej seksi neqoftese nga gaja e tij do dali kjo fjale, vetem po ta degjosh make one ....(you fill it in)

matil duhet te vlersosh keshillat tona sepse nuk i japin cdo njeriut..

gjithe te mirat

eu ti smush mire
    do rri un te lexoj ca thu ti
    ti gjysem je
    **sexy_mamasita**

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ehh po cte bej jo te gjithe "dalin" si ty yllo

ps: eshte pak e veshtire per mua te them kete por .....admiroj shume nenshkrim tend gjithashtu pseodonimin...i just had to let this out of my system...sadoqe po mendoja jo me mire mos ti them, por s'duroja dote, pra thash o do ta them o plas...dhe me mire ta them me sa me pak fjale nga frika se matilda nuk do ta lexoj, si ve faj te shkretes
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 21-09-2004 mė 14:38
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga MAtilda_sexy
    takova nje djal ne chat,ishte shum i mire ne muhabet dhe me bente per te qeshur .Dhe ai me pelqeu shume mua.Tha qe donte te me takonte se nga e folura isha si shpirt.Foto njeri tjetrit nuk i derguam se vendosim ta kishim si surprize.Kur u takuam qe ta njihnim njeri tjetrin vendosem qe te vishnim te dy pantallona dhe bluze te kuqe.E nejse se ska shume rendesi kjo .Dola un ajte po ta shifje nga fytyra ishte si yll.Por prape sec ksihte nje shprehje si frikse ne fytyre.E nejse mirepo kur mbaruam kete date neve ky me tha qe midis nesh perfundoi .NUk do te lidheshim.Une e doja shume dhe nuk mund ta harroj.Keto kohe me ka qelluar shume keq se sa u ndava nga i dashuri u njohta me kte dhe me la edhe ky.Tani si mendoni juve ta marr ne telefon ta pyes qe te dalim per nje date tjeter apo mos tamarr fare ta harroj.Megjithese do jete shume e veshtire ta harroj.se ishte shume i mire.
    Ju lutem me jepni nje mendim
    me respekt mati.
    nese eshte shqiptar mere ne tel po nese esh i huj lene fare , .

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A duhet tė bashkohet Kosova me Shqipėrinė?
    Nga tani_26 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2299
    Postimi i Fundit: 10-03-2025, 12:17
  2. Mosekzistenca historike e "Jezusit" dhe e "Pavlit"
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 06-03-2015, 11:37
  3. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  4. Perse Duhet Studiuar Historia E Luftes Se Ftohte?
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 02:57
  5. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •