Close
Faqja 48 prej 51 FillimFillim ... 384647484950 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 501

Arrow

Citim Postuar më parë nga dr_arkile
    po mir mer lale do doja te pysja.
    a e di ti se ku bie Tropoja? dhe nese e di cfar ka te keqe te jesh tropojan mjafton fakti qe jesh shqiptar.
    Por ti djal i mir qenke shum i frymzuar nga veprat e xhahit IMER me vjen keq qe paske ket mentalitet te ulet per shqiptaret dhe me ate etik te folurit qe ke nuk shko dot as ne hale mor i shkret.
    sa per SAli Berishen ai do te ngelet dhe do te jet nje nga nismetaret e ardhjes se demokracis ne shqiperi. nuk do te thoja eshte ai por ka shum merita qe ti dhe shum si puna jote ti'a hedhin posht

me rrespek dr_arkile

ku e pe ti "o mendjendritur" se une paskam opinon te ulet per tropojanet

Shembullin ku lidha salen me tropojen e solla (dhe e kam sqaruar me se miri po duhet te kesh pak tru qe te lexosh) si nje shembull NEGATIV si nje shembull diskriminimi e paragjykimi qe duhet kritikuar. Eshte mese e qarte sepse e solla si kundershembull te gjykimit normal te nje personi.

cfare te mendoj une per ty tani?!

ose je idiot e nuk kutpon ato qe lexon
    ose je dallaverexhi dhe kutpon ato qe pelqejne me teper

apo ishte nje rast i vecante?!

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Marre nga Shekulli,nje interviste e z.Prodi dhene BBC-------->>>>>: Gjatë vizitës tuaj të fundit në Tiranë ju keni dhënë këtë këshillë - Stabilitet, stabilitet, stabilitet. A mendoni se Shqipëria ka patur stabilitetin e duhur gjatë kësaj periudhe?
    Prodi: Po ta vizitoj Shqipërinë tani siç shpresoj të bëj, sepse gjithmonë më pëlqen të shkoj në Shqipëri, edhe vetë ndihem si në shtëpi, unë do të përsëris stabilitet, stabilitet dhe stabilitet, sepse vërtet nuk ka stabilitet brenda dy partive të mëdha dhe prandaj nuk ka stabilitet në vend. Çdo ditë tensione, probleme, konfrontime, përleshje dhe kjo nuk është ajo që duhet për vendin. Vendi ka nevojë për reforma dhe zgjidhje demokratike të problemeve. Në jetën politike duhet patur më shumë marrëveshje dhe më pak korrupsion. Që më pak të përdoren instrumentet publike për qëllime private apo qëllime partiake. Për këtë arsye duhet stabilitet, stabilitet, stabilitet

Ja pra ku eshte pergjigja dhe nga kreu i komunitetit europian per protesten Nano ik qe nuk duhet destabilizim por stabilizim,prandaj te mos llapim me dhe te ulim koken dhe te bejme shume pune e llogje sa me pak
    .........................

dhe nderkohe ne protestat e Berishes behet thirrje qe te merren shkopinjte (armet) dhe te hidhet poshte kryeministri.
    Pastaj berisha i fton te gjithe te shkojne ne tirane "per te festuar fitoren"

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,159
    Postimet në Bllog
    22
    Protesta e radhës është zhvilluar në qytetin e Kamzës

Kamëz, Nano Ik bllokon rrugën nacionale

Lëvizja "Nano ik" ka vijuar dje turin e saj në qytetin e Kamzës. Për më shumë se një orë banorët e Kamzës protestuan kundër kryeministrit Nano dhe kërkuan largimin e tij. Protestuesit kanë bllokuar dhe rrugën nacionale që lidh kryeqytetin e Veriun e Shqipërisë. Në protestën e djeshme kanë qenë të pranishëm drejtuesit kryesorë të partive opozitare. Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha tha se kjo lëvizje synon largimin e atij njeriu që po e zhyt çdo ditë vendin në varfëri të plotë. "Kjo lëvizje synon të largojë kryeministrin që ju ka lënë ju në pasiguri të madhe, pa ujë, pa rrugë, pa drita, pa shkolla ndërkohë që vetë bën pushime përrallore, vjedh, abuzon me taksat tuaja, me taksat e qytetarëve më të varfër të kontinentit," theksoi Berisha. Kurse kryetari i PD, dega Tiranë, Vili Minarolli tha se ishte dëshira e qytetarëve të Kamzës për të organizuar këtë protestë. Ai i ftoi ata që të marrin pjesë në protestën që do të organizohet në Tiranë, në datën që do të vendosë tryeza e partive opozitare. Kryetari i partisë Bashkimit Liberal Demokrat tha se kryeministri Nano dhe qeveria e tij është kthyer në një qeveri mashtruese. "Qeveria Nano, është qeveri mashtruese që ka mbushur kupën e duhet të mbathë opingat e të ikë. Asgjë e mirë nuk vjen nga një qeveri e korruptuar që mendon për xhepat e ministrave të saj dhe që e ka lënë vendin jashtë integrimit në BE," tha Laço. Duke u ndalur te ligji për legalizimet, kryetari i demokristianëve, Nikollë Lesi tha se ai synonte vetëm legalizimin e tre kateve të shtëpisë së tij. "Ky ligj synonte vetëm legalizimin e tre kateve pa leje të apartamentit të Nanos, ndërsa ka lënë pa legaliziuar banesat tuaja. Të rrimë pëpara kryeministrisë, ditë e natë. Nuk ka kthim prapa," tha ai.

Nënkryetari demokrat, Bamir Topi tha: "Nano ju konsideron ju si fshat, në një kohë që jeni qytet me rreth 85 mijë banorë, pavarësisht se në regjistra figuroni të regjistruar vetëm rreth 60 mijë, me qëllimin e vetëm për t'ju shmangur nga politikat sociale. Do të sinkronizojmë protestën tonë, e të gjithë në Tiranë në protestën e radhës," shtoi Topi. Sekretari për Marrëdhëniet me Publikun në Partinë Demokratike, Spartak Ngjela, tha se ndërrimi i qeverisë është bërë tashmë i domosdoshëm për vendin. Ngjela tha se shumica e popullit është e pakënaqur me këtë qeveri dhe se shumica nuk mund të nëpërkëmbet nga pakica. "Duhet një qeveri tjetër për daljen nga kriza e cila është katër fishuar. Sot jemi shumica dhe nuk duhet të na nëpërkëmbë pakica," shtoi Ngjela.
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,159
    Postimet në Bllog
    22
    Berisha: Lëvizja “Nano Ik” tani lëvizje sociale

Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha, theksoi dje gjatë protestës së organizuar në Kamëz se fondet e dhëna nga qeveria e drejtuar nga kryeministri Nano për banorët e kësaj zone nuk e kalojnë shifrën e 10 lekëve për frymë në vit. "Fondi që kryeministri ka caktuar për Bashkinë e Kamzës, është 10 lekë në vit për frymë. Ndërkohë që 58 përqind e çdo malli dhe artikulli që ju blini, është taksë," theksoi Berisha. Sipas tij lëvizja qytetare me moton "Nano ik", synon të rikthejë në vend votën e lirë dhe ta drejtojë vendin drejt zhvillimit dhe begatisë. "Lëvizja "Nano ik" është një lëvizje qytetare, paqësore demokratike, jetike. Ajo është lëvizje për rikthimin e votës së lirë, për të hapur dyert e begatisë për shqiptarët, për të hapur dyert e integrimit dhe për të shkatërruar krimin dhe korrupsionin qeveritar," shtoi Berisha. Ndërsa duke iu rikthyer legalizimit të banesave, Berisha shtoi se Nano, kërkesës së qytetarëve për legalizim, iu përgjigj me gënjeshtër duke privatizuar vetëm tre kate të pallatit të tij. "Një vit më parë, ju e mposhtët dhe e vutë para kryeministrin. Por ai iu përgjigj me gënjeshtrën se do të bënte legalizimin e shtëpive tuaja në qershor të vitit që shkoi, ndërsa sot, pas një viti, ka legalizuar vetëm tre katet e pallatit të tij," theksoi Berisha. Përsa u përket investimeve të bëra në bashkinë e Kamzës, Berisha ka theksuar se investimet e bëra nga ndërkombëtarët janë dhjetë herë më të mëdha se investimet e bëra në total nga qeveria shqipëtare. "Protesta juaj duhet të vazhdojë deri në sigurimin e ujit e dritave. T'i tregoni kleptokratit se nuk mund të ndëshkoheni ende," iu është dejtuar Berisha qytetarëve të Kamzës. Duke përfunduar Berisha u bëri thirrje të gjithë qytetarëve të Kamzës që të mos ndalin protestat deri në realizimin e të drejtave të tyre për një jetë normale.

Itinerari i protestës

11:30

Protestuesit janë mbledhur në sheshin qëndror të Kamzës në pritje të kryetarit të Partisë Demokratike dhe drejtuesve të tjerë demokratë dhe të partive të tjera opozitare. Nën thirrjet "Nano ik" ata kanë pritur deri në ardhjen e drejtuesve kryesorë të opozitës. Drejtuesit e opozitës kanë mbërritur në këtë shesh rreth mesditës. Protesta ka filluar me përshëndetjet e drejtuesve të opozitës dhe më pas ka vijuar me fjalën e kryetarit demokrat.

12:00

Kryetari i Partisë Demokratike dhe drejtues të tjerë të opozitës kanë përshëndetur të pranishmit. Kryedemokrati Berisha ka theksuar në fjalën e tij se largimi i kryeministrit Nano është bërë i domosdoshëm për faktin se po e zhyt vendin çdo ditë në varfëri ekstreme. Në të njëjtën linjë ka qenë dhe kryetari i PBLD-së Teodor Laço, i cili ka theksuar se Nano duhet të mbathë opingat për t'i hapur rrugën e zhvillimit vendit.

12:40

Drejtues të opozitës së bashku me qytetarët e pranishëm në protestë kanë marshuar në mënyrë paqësore për rreth 30 minuta duke bllokuar dhe qarkullimin e rrugës nacionale që lidh veriun me kryeqytetin e Shqipërisë. Kjo ishte një formë e re e të protestuarit, të cilën opozita e kishte shpallur para pak kohësh në platformën e saj. Gjatë protestës lideri demokrat ka deklaruar se opozita është e vendosur në lëvizjen e saj.

13.00

Në këtë orë protestuesit e opozitës janë shpërndarë, pasi kanë mbajtur të bllokuar për disa minuta rrugën që lidh veriun me kryeqytetin. Protesta u zhvillua në mënyrë paqësore, ndërsa kreu i PD, dega Tiranë theksoi se këta qytetarë janë të ftuar që të marrin pjesë edhe në protestën madhështore që pritet të zhvillohet në Tiranë, në datën që do të përcaktojë tryeza e opozitës. Banorët e Kamzës kishin shprehur dëshirën e tyre për të organizuar këtë tubim.
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    E kuptoj si mund te dali ne proteste qytetari i varfer i tiranes qe ska as shkolle as profesion dhe i pret te gjitha nga shteti. Eshte anormale po te pakten ky lloj protestuesi e ka e drejten e protestes. Po kur del ne proteste edhe Bathorja me gjith bathorraxhijt qe ka ky eshte ofendim. Keta lloj njerezish ka dhjete vjet qe dite per dite shkelin ligjin duke jetuar ne toka te vjedhura, duke perdorur energji elektrike qe se paguajne kurre nderkohe qe qytetari tiranes e paguan rregullisht duke subvencionuar dhe bathoren me kete rast. Keta lloj njerezish, sado varfanjake te jene, skane te drejte te protestojne se jane vet fajtore. Fundja ky eshte kapitalizmi, lufte per mbijetese, ca prisnin keta kur erdhen? Keta erdhen ne tirane, zaptuan cfare ju doli perpara, i kane bere nja tre hee nje krefje per qejf butikeve tek rruga trenit nen justifikimin e protestave dhe tani ankohen per varferi!! Protesta sduhet te quhet NANO ik, por Bathore Mbyll Gojen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2003
    Postime
    424
    Citim Postuar më parë nga manoklla
    E kuptoj si mund te dali ne proteste qytetari i varfer i tiranes qe ska as shkolle as profesion dhe i pret te gjitha nga shteti. Eshte anormale po te pakten ky lloj protestuesi e ka e drejten e protestes. Po kur del ne proteste edhe Bathorja me gjith bathorraxhijt qe ka ky eshte ofendim. Keta lloj njerezish ka dhjete vjet qe dite per dite shkelin ligjin duke jetuar ne toka te vjedhura, duke perdorur energji elektrike qe se paguajne kurre nderkohe qe qytetari tiranes e paguan rregullisht duke subvencionuar dhe bathoren me kete rast. Keta lloj njerezish, sado varfanjake te jene, skane te drejte te protestojne se jane vet fajtore. Fundja ky eshte kapitalizmi, lufte per mbijetese, ca prisnin keta kur erdhen? Keta erdhen ne tirane, zaptuan cfare ju doli perpara, i kane bere nja tre hee nje krefje per qejf butikeve tek rruga trenit nen justifikimin e protestave dhe tani ankohen per varferi!! Protesta sduhet te quhet NANO ik, por Bathore Mbyll Gojen.
    Pse kaq cinik manoklla? Cfare faji kanë banorët e Bathores? Se duan të mbijetojnë? E po nuk janë të gjithë si ty që do e kesh patur babin me pozitë e rreth shoqëror dhe qe i ke kollaj edhe punën, edhe tregtinë, edhe vizën për në Amerikë.
    E drejta vonon, por nuk harron!

kerkuesi
    Anëtarësuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    Orku,
    mesa shof i qenke futur thelle ketij muhabeti, megjithate per ceshtjen Berishe nuk do flas shume sepse te eshte pergjigjur gene-ja edhe per mua. Thjesht dua te shtoj qe nuk jam tip qe paragjykoj dhe se Berisha ka qene ndermjetes midis studentve dhe Alise.
    Studentet nuk i besonin Berishes. Arsyeja pse ka marre pjese Berisha ne ate takim ka qene thjesht sepse atij i besonte Azem Hajdari dhe se kishte ndihmuar qe te qendronin ne shkolle studenta si puna e atij Izet Haxhise qe vrau Azemin, kur Sala jepte leksione ne mjekesi. Keto qe po te them nuk jane paragjykime por fakte dhe fakte te tilla sjellin ato qe gene i quan pasgjykime. Keto fakte jane marre nga libri i Prec Zogaj si dhe nga te aferm te mi qe kane qene ne levizje dhe ne greve.

bejne shume mire qe protestojne banoret e bathores.

Une them se edhe banoret e tiranes (e te gjithe shiperise) duhet nje dite te bukur me diell te dalin ne sheshe dhe te kerkojne qe ligji te zbatohet njelloj per te gjithe
    Te kerkojne te mos paguajne energjine edhe per ata qe nuk e paguajne
    Te kerkojne te mos pagaujne taksa edhe per ata qe nuk i paguajne
    Te kerkojne qe ndertimet pa leje te mos lejohen ne asnje menyre dhe qe legalizimet pas pilafit te mos behen
    Te kerkojne qe te mos bllokohen rruget nacionale sepse pengojne zhvillimin e vendit
    Te kerkojne qe ato 58% taksa qe permendi berisha te vilen jo vetem ne qytete te medha por edhe ne kamez
    Te kerkojne te jetojne e punojne te qete pa derdellisjet e pengesat e perjavshme te sales qe u bllokon jeten per te rimarre pushtetit.
    te kerkojne te zbatohet ai parimi i thjeshte - KUSH PUNON HA KUSH S'PUNON S'HA (e kam fjalen per destinimin e buxhetit)
    Te kerkojne qe te largohet cdo kryeminister qe nuk i ploteson keto kushte elementare (perfshi ketu edhe nanon)

Cfare do te ndodhe kur qytetaret e shqiperise te dalin ne protesta per te kerkuar keto TE DREJTA TE TYRE????????????????

Protestat e berishes jane te demshme per shqiperine por jane edhe hipokrite dhe idiote

PS. Berisha po i lodh jashte mase militantet e tij duke i cuar sa ne shkoder sa ne kavaje dhe perseri te gjithe ne tirane perseri per fundjave
    A nuk ishin te njetet protestues ne kamez dhe protestat e meparshme ne tirane????!!!!!Cfare kuptimi kishte protesta ne kamez me te njejtet persona?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2003
    Postime
    424
    Citim Postuar më parë nga gene
    bejne shume mire qe protestojne banoret e bathores.

Une them se edhe banoret e tiranes (e te gjithe shiperise) duhet nje dite te bukur me diell te dalin ne sheshe dhe te kerkojne qe ligji te zbatohet njelloj per te gjithe
    Te kerkojne te mos paguajne energjine edhe per ata qe nuk e paguajne
    Te kerkojne te mos pagaujne taksa edhe per ata qe nuk i paguajne
    Te kerkojne qe ndertimet pa leje te mos lejohen ne asnje menyre dhe qe legalizimet pas pilafit te mos behen
    Te kerkojne qe te mos bllokohen rruget nacionale sepse pengojne zhvillimin e vendit
    Te kerkojne qe ato 58% taksa qe permendi berisha te vilen jo vetem ne qytete te medha por edhe ne kamez
    Te kerkojne te jetojne e punojne te qete pa derdellisjet e pengesat e perjavshme te sales qe u bllokon jeten per te rimarre pushtetit.
    te kerkojne te zbatohet ai parimi i thjeshte - KUSH PUNON HA KUSH S'PUNON S'HA (e kam fjalen per destinimin e buxhetit)
    Te kerkojne qe te largohet cdo kryeminister qe nuk i ploteson keto kushte elementare (perfshi ketu edhe nanon)

Cfare do te ndodhe kur qytetaret e shqiperise te dalin ne protesta per te kerkuar keto TE DREJTA TE TYRE????????????????

Protestat e berishes jane te demshme per shqiperine por jane edhe hipokrite dhe idiote

PS. Berisha po i lodh jashte mase militantet e tij duke i cuar sa ne shkoder sa ne kavaje dhe perseri te gjithe ne tirane perseri per fundjave
    A nuk ishin te njetet protestues ne kamez dhe protestat e meparshme ne tirane????!!!!!Cfare kuptimi kishte protesta ne kamez me te njejtet persona?!
    Anti-mitingje?
    E drejta vonon, por nuk harron!

Faqja 48 prej 51 FillimFillim ... 384647484950 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nis protesta "Berisha ik!", shkak mungesa e energjisë elektrike
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 19-01-2007, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •