Une kam shtepin aty afer... Po per te ardhur akoma sme eshte mbushur mendja skam nje bindje te plote deri tani!!!!!
Une kam shtepin aty afer... Po per te ardhur akoma sme eshte mbushur mendja skam nje bindje te plote deri tani!!!!!
Kethe kupa dhe puth cupa.:^smooches
Iher me thu jom e shemtut..iher te honsha cyckat....hajde merre veshSa i keq...
Bleduqja eshte Bledari qe ka shkruar pak me lart tek tema ...
Une per vete e kam me dy mendje..ka koh dhe nja 2 jav per te vendos.
Pacim
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Hahahahaha o Birba po kush te shan ty mi se i hy ne dru ene e boji...
Ej po pse mi e ke me dy menie tina une me kismet do jem me makine kshu qe po erdhe Julo e marre Dajtin me makine jo me vrap![]()
Iiiiiiiiiiii .. ma jep nji xhiro maqinen se e mora dhe patenen un (kartonin) ..LoL... se ti per vete merre me vrap Dajtin po deshe ... Nejse...po erdha do marr nanji me vete... se mos me lini vec muve edhe merzitem una... jam kshu..si cik e turpshme ne fillim una...Hihihihi
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Nje grup anetaresh te forumit qe banojne ne Tirane, kryesisht studente ne universitetet e Tiranes, kane shprehur deshiren qe te mblidhen ne 14 shkurt dhe ta festojne se bashku Shen Valentinin ne shoqerine e njeri-tjetrit. Nje takim i tille u be edhe vjet, pavaresisht se pjesmarrja nuk ishte shume e madhe.
Kete vit nje numer shume i madh anetaresh te forumit shkruajne nga Tirana, Prishtina, Tetova dhe komunitet te medha ne diaspore. Ideja eshte qe te shfrytezoni shoqerine dhe njohjen qe keni krijuar ne forum gjate debateve te ndryshme, duke krijuar nje miqesi e shoqeri te re edhe ne jeten reale, duke u takuar me keta anetare.
Shpresoj qe ta shfrytezoni kete mundesi dhe te na refeni ne kete teme se si ia keni kaluar.
Albo
"Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"
O Fredi , nisme e mire kjo e jotja , po ishallah behen nje tridhjete e gjashteqind njerez. Une per vete do vij po nuk pata ndonje pune . LOL
Meqe ra llafi ky femija i lumtur ketu jam une .
Mos harro , ti je i vecante , ashtu si gjithe te tjeret
PO NE QE SJEMI NE SHQIPERI SI JA BEJM!!!! bONI QEF DhE PeR NE cUNa E gOCa
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Pershendetje te gjitheve !
Do bej te pamunduren edhe pse jam pak i zene me pune per te qene i pranishem ne Sheshin Nene Terezaja kalofshi mire hajt tung _Gerti_
Shpresa vdes e fundit!
do vija me gjithe qejf, por jam ne u.s.a dhe nuk kam mundesi te vij![]()
beni qejf dhe na tregoni se si ja kaluat
![]()
ME kismet si dihet
Absurditet.....JeTa
Krijoni Kontakt