Boboooo, xen.....PO kjo eshte barcalete, s'eshte telenovele...Postuar mė parė nga [xeni]
ZeM![]()
Boboooo, xen.....PO kjo eshte barcalete, s'eshte telenovele...Postuar mė parė nga [xeni]
ZeM![]()
Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica
Shkonte njeri rregullisht ne xhami qe te falej dhe gjithenje aty takonte hoxhen qe vinte para tij.
Po e pyet ky: More ti qe vjen kaq heret, para meje si eshte puna me ty?
Kam dy gra- dhe njera me vesh qorapet, tjetra kepucet, njera sakon, tjetra kapoten e keshtu dal i pari nga shtepia!
I merr lakmi ky vizitori dhe vendos te martohet edhe nje here. Merr guan e dyte. Ne fillim per bukuri, nuk ka ku shkon me mire. pas disa mujsh ky vizitori ne xhami para hoxhes. Vjen hoxha dhe e gjen para derse se xhamise.
Çka ke ardhe kaqe heret?-po e pyet hoxha
Pse more hoxh me genjeve-ia kthen ky, ti kishe ikur nga zhurma e tyre, e jo nga sherbimi i bere...!!hahahahah
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
ZGJEDHJA E MISIT
Po e shikojne Dudi e Dudia zgjedhjen e Misit ne Televizion, kur ja Dudi foli: - Ueh, shikoje kete bukuroshe, Dudie, qenka si Mercedes, ndersa ti je si kombajn!
Disa nete me vone shtrihen Dudi e Dudia ne shtrat dhe Dudi don te bejne dashuri, po Dudia ia kthen: Kush e ndeze kombajnin per ate kashtez!
KERCIMI- Njeri e kishte shprehi para se shkonte per te fjetur pshtynte per dritare dhe pastaj gjuhej ne shtrat.
Njehere, dy , tri here , kur nje nate habitet ne vend se te pshtynte per dritare e te gjuhej ne shtrat, ai pshtyn ne shtrat e gjuhet per dritare!
GJELAT
Kishin qene dy gjela, njeri i thote tjetrit:
Hajde te shkojme se ne frigon e dyqanit perballe kishin ardhur plot pula cullak !!!
DUDIJA
- Neper rruget e Munihut Syla e Dudi po e kerkonin Dudine, e cila kishte humbur dhe po bertisnin :
Dudi ! Oj Dudi ! Pas pak kohesh kalon andejpari Luli e u thote :
-Sa te pakulturuar qe jeni ,si po bertisni ashtu ne rruge? Edhe une e kam humbur Luline, po , si e do rendi , kam shkuar ne polici dhe i kam dhene shenimet si duhet: "e gjat - 1.80cm ,floke te gjate, sy teper te kalter , gjinj te bujshem ,kembe te gjata..."
-Pa nje pa dy,Syla i kthehet Dudit: -Lere,bre Dud,Dudine,hajde ta kerkojm Luline!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Policet, ne mes tjerash pajisen edhe me ora dore.
Shefi i policise iu thote policeve:
"Oret jane aq speciale saqe edhe mund te laheni me to",
njeri nga policet parashtron pyetjen:
"E ku gjendet uji i nxehet?!"![]()
Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica
Ishte nji her i arrxhie ene kishte probleme me p.....
Ene me ne fund i dite vendosi qe te shkote ke gjinekologu
Aty i bje deres shkelmene ithot gjinekologut Doktoro kom probleme me p.....
Doktorri i pergjigjet o zonjseshte kjo menyra per te kerkuar ndihmedilni 5 minuta perjasht ene bjeri deres pastaj futu dhe thuaj kam probleme me vaginen
Sa del kjo vec kur i bje deres me shkelm pa kalu minuti dhe i thot doktorrit :
Doktorro si the ti re thuje ne i her si e kishte emrin ky p... im :P
Shpresoj qe te qeshni kaq ishte
Majaselli
Nje cun vuan nga majaselli...i rekomadojne te kontrollohet te nje mjek popullor.....si perfundim ky i fundit i sygjeron qe ta lyej plagen me mbetjen e kafese me kusht qe mos e laje nje kohe me te gjate ........
kalojne dy jave por po i merrte b_tha flake...takon nje mikun e tij dhe ja tregon hallin.....
-ik ore ne mjek se u pervelove -i thot miku
e ndegjon dhe shkon ne mjek....ndale te te shoh plagen i thot mjeku...cte shohi mbet me goje hapur...e doktor ckemi -pyet ky cuni....euuu ke nje ruge te gjate ia pret mjeku.....
Krijoni Kontakt