Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 84
    i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    Postuar mė parė nga manoklla
    Mos ja ver re Shemkiut se duket qe eshte nga nga krahina e Kosoves dhe atje Kanuni eshte ulur kembekryq fatkeqesisht.
    Pershendetje manoklla,t'u paskan ngrit nervat,megjithse pėr realitetin kosovarė fare hiq nuk paske njohuri(me i qet,edhe pse kemi bindje te kunderta,nuk ke nevoj t'ma ver re fare hiq),....mos i merr gjerat afėr zemres....(mos te keqkuptohemi, vetem i qet)

A ke qen ndonjėher ne KOSOVĖ,kohen e pas luftės ?

Sa do kisha deshirė,qe ne nje menyrė Ai "Kanun" te figuroj ne Kosovė dhe te mbizotrojė,pjesrishtė jo i tėri siq ishte,por mjerishte ai as nuk figuron ne teritorin e Kosovės,tek ne po figuron KFOR/UNMIK,dhe qmendurit e kulturave evroperendimore,ato nga me negativet qe shpėrbejn familjen,sepse neve "kafshata e madhe po na mbetet ne fyt" Po emancipohemi e po hyjm ne evrop "o me dy apo pesė hapa pėr nje herė,o fare hiq,po stagnojm aty ku ishim me heret",siq e kishte cekurė Wolf-Power(deusi) ne portalin e forumit para ca kohe ne nje temė(po e abuzojm lirin etj etj)Ku t'a shkel token tende i huaji,aty ska bereqet,shpresoj se me kupton me kaq

Kerkoj ndjes nga nikoqiri qe dola nga tema...

Gjitha t'mirt/shmeki
    Shkenca na e premton tė vertetėn...por ajo kurrė nuk na e premton as paqen as fatin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Bravo. Vereni kanunin si kushtetute te Kosoves dhe jam i sigurt qe shume me shpejt do hyni ne Evrope. Ku te con mushka mor daje a e kupton se cfare po flet apo jo? Tjetri vret vajzen e vet ne emer te nderit dhe ti e mbron. Pse duhet te behemi ne shqiptaret vegla te bindjeve kolektive injorante perpara se te pyesim zemren tone - A e dua une me shume vajzen time apo dua opinionin injorant?

i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    "Tjetri vret vajzen e vet ne emer te nderit dhe ti e mbron"

Pėrshendetje zotri,.....

Kam cekurė edhe me heret se,nuk mbrojė vrasjet e tilla,jam kunder tyre,aq me pak ne kėtė rastė tė gocės (groshes),e cila ka kerkuarė fatin e saj.....,nuk ka merituarė denim kapital,kjo gjė nuk diskutohet,por me ngacmove pak (t'mos dalim nga tema,e te a diskutojm kuturen evroperndimore,gjerat pozitive,dhe ato negative)
    Sa ka goca shqiptare,jo ne shqipri,por dhe ne kosovė,qe kan renė viktim e periudhės sė pasluftės,me ose pa vetdije,duke menduarė dhe vrapuarė pas demokracis dhe stilit qe e servuan KFOR/UNMIK,stilin e jetės,duke mos perfillure aspak rrespktin familjarė dhe kulturen tone,jo edhe aq te eger siq ishte rasti i i fundit ne tirane,me te butė dhe me te hapurė me prindėr,kot se kot.....nr i madhė i tyre fluturuan,dhe endeeee po qendrojn me krah lartė po fluturojn krenaret,shqipfolse kosovare duke menduarė se UNMIK-u do i mbrojė,por nje ditė krenaria dhe forca e tyre do zbehet,ato qe u zhyten shpejtė ne ujrat e demokracis(shizofrenis) evropiane,e ca e caa gjera tjera temos i theksoj ketu,siq jan,abortimet ne moshe te re,shkurorzimet pa kurrfar arsye(hyn ne Kumuna i nderuarė dhe kerkoje rexhistrin e shkurorzimeve,dhe kurorzimeve me te huaj)devijim total nga rruga dhe shoqria e shendshė.....
    Po t'ekzistonte vetem nje permas e kanunit nuk do rrjedhin gjerat keshtu siq jan duke devijuarė,prap e them se duhet hap pas hapi i nderuarė jo te i hedhim 3 hapa per nje herė,sepse shekuj me radhė luftuam,armik pas armiku,na okupuan por vėshtirė t'na i ndryshn mendjen per nga kodi i moralit,dhe nuk ja arriten,por....nje nr i gocave,po mendojn se me ardhjen e liris se pas luftės hmmmmm po i hedhim 10 hapa dhe po e qmendemi,duke shpresuarė se po permbysim gjithqka qe deri para 5 viteve jetuam me at kulture,e po harrojn se ku ishim dje....sa gjaku u derdhė,e sot po injorojn gjithqka po abuzojn,a mos ėshtė pak e tepert......???????????? kafshata e madhe te mbetet ne fyte......

Me falni qe dola nga tema,me kėtė qe shkrujta nuk perfshihet rasti i vrasjes,por rreth realitetit ne Kosove !

Shmeki
    Shkenca na e premton tė vertetėn...por ajo kurrė nuk na e premton as paqen as fatin!

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    hhahhahhahahhahahhah bravoooooooo mire ja beri ,keshtu do hyme ne europe ne mos ui merzisni e treguam dhe nje here tjeter qe gjeja e pare qe duhet te filloj nte ndryshoj eshte mentaliteti shqiptar dhe pastaj te tera problemet e tjera,dhe nuk flas nqs gjoja ka ndryshuar mentaliteti ne kreyqytet ose ne qytetet te tjera por flas per mentalitetin ne shkalle republike,kjo gje mund te ndodhi vetem me kalimin e kohes per mendimin tim per nja 20 vjet.uuu sa raste te tjera ka si puna e kesaj nepos arrinen tjetri deri ne kete pike por jane raste kur mund t'i ushtrohet shume dhune femres,edhe si konkluzion mire ja beri se e vertetoi dhe nje here veten ai miku sesa injorant eshte lol.bye dhe ja kalofshin mire gjithe femrat shqiptare qe jane jashte shqiperise se sa dalin fillojne e civilizohen ndopak dhe e shikojne se si eshte jeta
    .........................

i/e regjistruar Maska e angelgirl86
    Anėtarėsuar
    07-12-2003
    Vendndodhja
    ne bote me endrra
    Postime
    32
    ne radhe te pare me vjen shume keq per ate vajzen
    ajo qe ka ikur pa i thene njeriu ka bere gabim po qe arrinte puna deri ne vrasje mua me duket nje budallallek i madh po edhe familja si i ka dhene te drejte te atit qe i mori jeten te bijes dhe motres se tyre ai babai i vajzes kete qe ka bere do ta kete ne mendje cdo dite cdo nate nuk e kuptoj si nje baba mund ti mari jeten bijes se atij
    p.s ky eshty BUDALLALLEKU me i madh dhe shpersoj te mos ndodhe me asnjehere ne Shiperi.
    Dua qė sa herė tė mendoj
    vitet e shkollės unė tė kujtoj
    dhe atėherė do tė them me sinqeritet
    se janė vitet mė tė bukura nė jetė .

Do t‘kalojnė vitet por , ne s‘do tė harrojmė
    vitet e shkollės dhe pse tė tjera do tė shkojnė
    do tė kemi pranė tė tjerė miq dhe shokė
    por shokėt e shkollės s‘do ti harrojmė.

Pėr jetėn e bukur shkollore
    do t‘kemi gjithmonė emocione
    mos i harroni kėto kujtime
    qė mban jeta jonė .

i/e regjistruar Maska e Ari-Intimidator
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290
    Kam njohur disa vajza te tilla ne jete, dhe shpehshere pyes veten se cfare do te beja nese vajza ime do te bente nje gje te tille. Akoma nuk jam i martuar dhe nuk kam femije. Mirepo e kam paramenduar veten ne nje situate te tille.
    Problemi eshte se shoqeria jone ende e konsideron vajzen si nje qenie me inferiore se sa mashkulli. Mashkulli ne familje fiton me shume vemendje se sa vajza. Po cfare do te ndodhte nese mashkulli i familjes do te bente nje gje te tille? Mesiguri se babai d te mburreshte. Kjo eshte nje tragjedi qe eshte akoma present ne shoqerine tone.
    Une kam patur fatin qe familja ime nuk eshte permbajte traditave te vjetra te Kanunit. Mirepo gjithashtu kam patur fatin to njoh farefise qe kane qene proponent te Kanunit. Vajza u eshte dhene nje te huajit thuajse ajo nuk eshte person por vetem nje barre qe duhet larguar. Prinderit e ty dy paleve benin kontrate biznesi me te ardhmen e djalit/vajzes. Kjo eshte absurde. Kurr nuk e kam kuptuar nje gje te tille.

Duke i'u kthyer temes mendoje se nje gje e tille eshte gabim. Gabim qe vajza eshte larguar pa konsentin e familjes dhe gabim qe ai "kokebosh' ka vrare te bijen. Nje gje ende me mundon. Po nese vajza ka qene e vetedijshme se nje akte i tille do te kete pasoja fatale, pse e beri? Kjo flet se e bija nuk e ka respektuar babain. Prape them se kjo nuk justifikon aktin e babait. Te dyte kane qene gabim.

Une nuk di se cfare do te bejaa. E di se do te isha shume i zhgenjyer. Do te konsideroja veten fajtor.

Ari
    An unexperienced life is not worth living. Socrates

naughty_angel Maska e rrapistja
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    19
    shum idiot i ati i asaj vajzes ajo gabim beri
    po prape nuk mund ta vrasesh
    Jam krenare qe jam shqiptare:-5

kush tha se te qmendurit nuk duken si njerz edhe budalli koken si njeri e ka.
    Une nuk e kuptoj si mundet me vra nje baba vajzen e ti.
    Po ēfar ka ndodhur ka ndodhur dhe nuk mund te ndrrohet por nuk duhet te perseitet se me duket eshte tu u bere nje gje si e modes andej ka shqiperia se nuk eshte hera par.
    Mendimi im eshte se prinderit duhet te merren me shum me edukimin e femive para se te bejn ate qe nuk ben kush.

i/e regjistruar Maska e Sugary_Sweet
    Anėtarėsuar
    15-02-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    10
    goca beri gabim
    po i jati mos ta vriste
    njerez budallenj

Super Girl Maska e dionea
    Anėtarėsuar
    21-11-2003
    Vendndodhja
    In my place
    Postime
    251
    Sa here qe e lexoj aq here me vjen cudi.Kur e lexova per here te pare thashe se po me benin syte,akoma me duket e pamundur.Si mundet qe nje prind te vrase femijen per te cilin ka vuajtur aq shume derisa e rriti?Nuk arrij ta kuptoj aspak kete.
    Vajza ka bere gabim qe iku sepse nuk eshte nje gje normale,por i ati nuk kishte perse ta vriste.Mjaftonte qe ta mohonte si vajze,jo se kjo eshte nje zgjidhje e mire,por tjeter me te mire nuk do kishte ne ato kushte.
    I can love
    But I need his heart
    I am strong even on my own
    But from him I never want to part
    He's been there since the very start
    My angel Gabriel

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mirė se tė urdhėroni nė sofrėn e Dibrės sė madhe e tė vogėl
    Nga biligoa nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 129
    Postimi i Fundit: 17-05-2010, 17:53
  2. Kush janė Dibranėt ?
    Nga biligoa nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 17:37
  3. Raporti Zyrtar, Ja masakrat serbe tė 1913 nė Dibėr
    Nga Apollyon nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 09:44
  4. Kreditė pėr shtėpi, interesat nė ulje, afati nė rritje
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Postimi i Fundit: 14-02-2005, 09:25
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •