Nuh Musa,me vjen mire qe shprehesh kaq lirshem dhe kaq bukur per fene tende por me duket sikure ke kuptuar gabimisht temen,nuk eshte tema propagande per fete ne shqiperi eshte cafre mendimi kemi ne per mbajtjen e shamise ne institucionet publike nga femrat te cilat i perkasin fese myslimane,edhe une me siper ta thashe mendimin tim thashe se nuk jam kundra mbajtjes se shamise nqs ajo mbajtje e shamise nuk behet me qellim propagande,dhe jam i mendimit se matja e shamise ne institucionet publike nuk do te shprehi asgje se ashtu sic mbajne femrat krishtere kryqin ashtu dhe ato femra muslimane kane te drejjte ta mbajne shamine te pakten keshtu mendoj une.e drejte eshte se une nuk e njoh ate fe te cilen reprezentaton me kaq shume zell dhe e respektoj pavaresisht se nuk jam musliman e respektoj kete fe por nuk pranoj ne asnje menyre me rastin e nje pyetje te thjeshte te fillosh te na besh politike cila eshte minoriteti dhe kur u kristianizua europa keto gjera jane qesharake nga ana jote,te pakten keshtu mendoj une nuk eshte tema cila fe eshte me e mira ose cila eshte me e madhe ne shqiperi eshte turp per intelektualet e ardhshem se shqiperise te merren me te tilla lojra ose politika nqs do ta quaj keshtu.po kush ta zuri ne goje qe islami nuk duhet te ekzistoje ne europe cfare jane keto qe thua une te vetmen gje qe thashe eshte qe ne shqiptaret te pakten persa na intereson ne duhet ta ruajme besimim per zotin secili per vete dhe te mundohemi me te gjitha forcat te ruajme ate harmoni feshe qe ekziston tani ne shqiperi por sic flet ti shoku nuk arrij te te kuptoj prandaj ta mbyll kete bisede eshte me mire ta lexosh dhe nej here konkluzionin tim qe ta marresh vesh mire NUK KAM ASNJE KUNDERSHTIM PER MBAJTJEN E SHAMISE NE INSTITUCIONET PUBLIKE,por jam 100%kundra politikes fetare ne shqiperi.bye dhe ja kalofsh mire
Krijoni Kontakt