Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Vret, iken dhe lirohet..

Korrieri njofton:

--------

Aksidentoi per vdekje 9 vjecaren, lirohet

Aksidentoi per vdekje 9 -vjecaren lirohet nga prokuroria.

Ngjarja ka ndodhur daten 29 janar rreth ores 19, kur shtetasi Petrit Gishti 46 vjec banor i qytetit te Patosit me profesion inxhinjer elektrik po udhetonte me automjetin e tij tip volzvagen "Pasat" me targa FR 9135 B ka aksidentuar rende nje 9 vjecare, Fatjola Ahmetaj ne vendin e quajtur. Burimet policore pohuan se Gishti eshte larguar nga vendi i ngjarjes pa e cuar vajzen ne spital. 9 Vjecarja u dergua ne spitalin e Fierit dhe pas 48 oreve ka nderruar jete.. 46 vjecari Gishti ka qene i shoqeruar ne ambjentet e komisariatit te policise Fierit per 24 ore por eshte lene i lire me pas. Punonjesit e policise te cilet kryen procedurat ligjore pohuan se autori i aksidentit ka shkelur rregullat e qarkullimit rrugor ne baze te nenit 290/1 dhe 273 te kodit penal. Burimet policore pohaun se ka qene prokuroria ajo qe ka bere lirimin e 46 vjecarit.

----------------

A ka burra ky Patozi i mbushur me laleri Berati e fieri e coben Tepelene e Hekali?

Edhe ne se guxon prokuroria ta liroj kte kriminel-militant (se patjeter do jet militant PS-je) vet populli i patosit duhet te beje nje demonstrat sa te tundet Qeveria e krimineli te denohet ashpersisht.. edhe per shtypjen e femijes dhe sidomos per braktisjen..
    Turp te tille skam pare..

Te shikojme Pd-ne a do reagoje apo jo..

Shqiperi, O mema ime... Maska e arnaut
    Anėtarėsuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    outter space
    Postime
    21
    Brari,
    me shume keqardhje te them se raste te tilla ka shume dhe qeveria nuk leviz gishtin per drejtesi. Dy vjet me pare, me vdiq gjyshi ne nje histori si puna e kesaj. Per me teper ishte duke ecur ne trotuar kur nje makine i vjen nga mbrapa, hypen mbi trotuar e perplas keq dhe mbas nje jave kome dha shpirt. Shoferi (i thencin) as nuk ndaloi te shikonte se si ishte dhe familja deri vone nuk e dinte se ku ishte (derisa u interesuan neper spitale). Disa kalimtare qe e kishin pare na dhane nr e targes por policia as mezi na e gjeti pronarin e makines (se kuptohet kane shume pune te tjera me te rendesishme). Per gjygje e gjera te tilla as qe behet fjale qe nuk u mor ndonje mase ndaj personit. Me duket se beri disa dite burg - aq.
    Me thene te drejten ishte shume tronditese per te tere sepse ishte i shendetshem nga te gjitha anet dhe iku kot, nuk i kishte ardhur koha kur thone.
    Ne keto raste nuk ka te beje shume se me cilen parti je, kushdo parti te jete ne pushtet nuk ka shtet keshtu qe piji lengun.
    Mu mbushen syte me lot kur e lexova kete teme. Te jesh me koke ne torbe gjate gjithe kohes....
    Pershendetje
    Enderrat i kemi se pa ato nuk do duronim dot te verteten.
    Remark

i/e larguar Maska e llokumja
    Anėtarėsuar
    17-07-2003
    Vendndodhja
    Underneath_your_cloths
    Postime
    91
    Me vjen shume keq qe po degjoj nje gje te tille
    Ti vi turp atij shoferi mire qe e shtypi po pse nuk
    e shoqeroj te pakten deri ne spital??????
    Po e la atje te shukur. Ai e meriton te denohet.
    Nuk me vjen mire kur degjoj nje gje te tille e sidomos
    nga vendlindja ime se edhe un nga Patosi jam.
    Tturp turp turp

llokumja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    Toronto Canada
    Postime
    37
    E lexova me keqardhje kete incident te ndodhur ne qytetin ku kam lindur dhe jam rritur, por i larguar prej me se 15 vjetesh. Une personalisht e denoj kete xhest te shemtuar dhe per aq me teper nga nje njeri i arsimuar por nje njeri me shpirt te keq i sunduar dhe i kontrolluar nga djalli Une dhe familja ime e denojme kete veprim jo human i kryer nga ky kriminel, por me kriminela duken ata qe e kane lejuar te jete i lire qe ai te kryeje vrasje dhe aksidente te tjera, keto ndodhin dhe kane per te ndodhur, sepse vendin tone e kontrollojne dhe drejtohet nga njerez te korruptuar dhe qe jane ne sherbim te agjentures serbe dhe asaj greke dhe keta qeveritar jane antishqiptar. Ky rast nuk do te jete as rasti i pare as dhe i fundit, Fatos Nano aksidentoi dike per vdekje dhe asnje mase su morr kunder tij ...
    Popullin tone e bekofte ZOTI....

Tema tė Ngjashme

1. Pritet gjykimi i Ramush Haradinaj ne qershor
    Nga Davius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 186
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 10:53
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 07:18
  3. Amnistia, lirohet nėna dhe vajza 3 vjeēe!
    Nga Humdinger nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-02-2007, 17:10
  4. Gjeneralet fatkeqe, qe i sherbyen Ushtrise Shqiptare
    Nga BlueBaron nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-10-2004, 12:34
  5. Lirohet polici pengmarres i Klajdi Shehut
    Nga Asteroid nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 02-10-2003, 17:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •