Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

Si e shpjegoni?

Nuk kam degjuar qe ndonje fe, vec krishterimit, te flase per mrekulli apo ngjarje te jashtezakonshme?
    Mos ndoshta eshte thjesht nje fakt qe jane thjesht ide shpirterore njerezore, dhe jo dicka qe ka lidhje me Perendine?

Nuk e di pse Muhamedi quhet profet, nuk beri ndonje gje, pervec se po, rishkroi libra qe ishin shkruar, duke bere disa ndryshime.
    Nuk e di pse Buda, eshte kaq i famshem, nderkohe qe vete skulptura e tij, tregon se eshte nje njeri qe trashet duke qendruar perpara qirinjve dhe mediton per budallalleqe?
    Nuk e di pse shume perfaqesues te shume feve te tjera, quhen perfaqesues nderkohe qe nuk kane sjelle asnje gje te re ne njerezim pervecse kane perseritur ide dhe fjale te njerezve te tjere????!!!!

Nderkohe qe kam pare ndryshim te madh ne Krishti, mesimet e tij, jane shume me teper se mesime njerezore, dhe aq me teper gjerat qe ai beri, dhe fakti qe thuhet se u Ringjall. Askush nuk jep te tille mesim, dhe te tille deshmi. A jane te krishteret budallenj, apo thjesht jane njerez me guxim qe perqafojne jeten dhe miresine qe mesoi dhe solli Krishti me jeten, vdekjen dhe ringjalljen e tij?

Kuvendim te mbare me fakte, histori dhe pa sharje!
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    e ke lexuar librin e 1001 netė ?? Mesa duket po

E gjithe doktrina e kishes eshte kopjuar nga paganet. Kete e di apo jo ?

Po per mrekullite e profetit Muhammed nuk paske degjuar ti ?

kliko ketu poshte :

http://www.forumishqiptar.com/showth...threadid=28678

ka mundesi te shkruash shkurt per ato qe di, sepse nuk mund te klikoj.

Faleminderit
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Fete mrekullite i pasqyrojne si prove per egzistence dhe plotefuqine e Zotit. Guri i Shenjte i Qabes dhe Kurani jane mrekulli per te cilat t'i ke degjuar.

StterollA

Postuar mė parė nga StterollA
    Fete mrekullite i pasqyrojne si prove per egzistence dhe plotefuqine e Zotit. Guri i Shenjte i Qabes dhe Kurani jane mrekulli per te cilat t'i ke degjuar.

StterollA
    Te pakten ne krishterim, mrekullite nuk pranohen si prove e ekzistences te Perendise, por thjesht si vepra miresie qe ai ben. Ekzistenca e Perendise nuk ka nevoje per "mrekulli". Vete fakti qe ne kemi mundesi te marim fryme cdo cast eshte nje "mrekulli" dhe tregon thjesht miresine e Perendise. Ekzistenca e Perendise nuk ka nevoje per prova dhe fakte.

Gjithashtu nuk kam degjuar per gurin e shenjte te Qabes, dhe as nuk e kam konsideruar Kuranin mrekulli ndonjehere.

Pershendetje

Perjashtuar Maska e Marmara
    Anėtarėsuar
    12-06-2003
    Vendndodhja
    Ne Rrugen e Zotit
    Postime
    229
    MANULAKI
    Ti nuk mund te klikosh aty,nuk mund te klikosh ketu,kurani per ty nuk qenka mrekulli,bile as qe paske degju nojher,MUHAMMAD per ty nuk qenka profet,per gurin e shenjte nuk paske degju ,po ashtu edhe per medinen nuk ke degju,ti e paske gjithcka leht,dhe qenke i vecant.
    a mose valle ke dy goj-a,e vetmse nje vesh

What is mine is mine
    What is yours again is mine

Postuar mė parė nga Marmara
    MANULAKI
    Ti nuk mund te klikosh aty,nuk mund te klikosh ketu,kurani per ty nuk qenka mrekulli,bile as qe paske degju nojher,MUHAMMAD per ty nuk qenka profet,per gurin e shenjte nuk paske degju ,po ashtu edhe per medinen nuk ke degju,ti e paske gjithcka leht,dhe qenke i vecant.
    a mose valle ke dy goj-a,e vetmse nje vesh

What is mine is mine
    What is yours again is mine
    Pikerisht sepse nuk kam degjuar prandaj bej pyetje. Nese ke te me japesh pergjigje faleminderit, sa per injorancen qe ma ve ne dukje nuk me behet vone shume.

Per te klikuar links nuk klikoj, me pelqen te jem e kujdeshme dhe te mos infektoj kompjuterin me ndonje virus.

Sa per kuriozitetin ndaj anes time fizike, po ta shuaj duke te thene se kam nje goje dhe dy veshe,. dmth jam nje qenie e zakonshme, me pyetje ndoshta "te jashtezakonshme".

Pershendetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 29-01-2004 mė 01:06

i/e regjistruar Maska e vetem_TI
    Anėtarėsuar
    06-06-2003
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    90
    ne radhe te pare edhe MUHAMMEDI ka bere mbrekulli,por une doja te dilja ne dicka tjeter,nuk te duket pak si teper ti thuash mbrekulli dickaje qe sta ka pare syri ndonjehere si pershembull kur e hedh paket ajo bie por po te rri lart ti i thua mbrekulli ne termin njerzor eshte e pranueshme por si besimtare qe sduhet ti thuash pse sipas teje gjithcka qe ndodh nuk eshte mbrekulli do te thuash jo sepse je mesuar ti shohesh gjerat gjithmone te bien por edhe kjo qe gjerat gjithmone bien eshte mbrekulli pasi mendoje pak po sikur te mos binin.e dyta sa ke lexuar per jeten e MUHAMMEDIT asgje besoj,si vjen ketu e na flet per te,e treta nese do mbrekulli qe asnje fe se ka atehere ke KURANIN besoj se vetem ai mjfaton per te deshmuar vete qe eshte veper e ALLAHUT.
    thuaj,ZOTI eshte nje.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Postuar mė parė nga The exorcist
    e ke lexuar librin e 1001 netė ?? Mesa duket po

E gjithe doktrina e kishes eshte kopjuar nga paganet. Kete e di apo jo ?

Po per mrekullite e profetit Muhammed nuk paske degjuar ti ?

kliko ketu poshte :

http://www.forumishqiptar.com/showth...threadid=28678

edhe pergjigja ime kjo eshte.

i/e regjistruar Maska e vetem_TI
    Anėtarėsuar
    06-06-2003
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    90
    rrituni o njerez mos mendoni akoma si femije mos quani mbrekulli vetem kur te mbani zjarrin ne dore e nuk ju djeg,gjithcka eshte mbrekulli pasi eshte veper e te plotfuqishmit gjithcka nje gjethe qe bie eshte mbrekulli,nje djell qe lind e qe perendon e prap rilind e keshtu me radhe eshte mbrekulli nje molekul ajri eshte mbrekulli,cdo gje dhe zoti kete don te na thote lexoni,shihni,degjoni cka une krijova dhe do te kuptoni qe une jam me i fuqishmi kjo pra eshte thelbi i gjithckaje njeriut i mjafton vetem te hap syte vetem te shoh dhe asgje tjeter.
    thuaj,ZOTI eshte nje.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Kurani", kontradiktat dhe absurditetet
    Nga Legjion nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 312
    Postimi i Fundit: 03-10-2017, 08:23
  2. 7 mrekullite e botes
    Nga Era1 nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 07-02-2010, 18:56
  3. Mrekullite shkencore te Kur'anit --- video dokumentar ---
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 05-03-2007, 13:46
  4. Mrekullitė e Jezusit
    Nga toni77_toni nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 16-03-2006, 18:43
  5. Kush do te jene 7 mrekullite e botes?
    Nga Juventini nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 21-02-2006, 01:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •