Ne qofte se nuk bene formulari ne faqen, atehere na shkruani ne tahir@veliu.com apo firmose@unionishqiperikosove.com
PO
JO
NUK E DI
Ne qofte se nuk bene formulari ne faqen, atehere na shkruani ne tahir@veliu.com apo firmose@unionishqiperikosove.com
"Akuza, shpifje, kërcenime, rreziqe nuk më kanë frikësuar kurr deri më sot, e kundërshtarët e mij le të janë të sigurtë se nuk do të më frikësojnë as mbas sodit (...). Nderin tem si njeri e si shqiptar e çmoj, e tham me krenari, nuk e le të përlyhet me llumin e shpifjeve. Mua n'idenë t'eme patriotike nuk ka muejtë as nuk do të muej me më shtrue ari i të tanë botës, por as mënia e të tanë anmiqve. Ka me shtrue vetën vdekja" - Hasan PRISHTINA, Deri në vdekje, "Ora e Shqipnisë", nr. 7, Vjenë, 22.V.1928.
Shum mire dhe kjo duhet te behet por Kosova nuk ka marr pavarsin akoma dhe Bashkimi Shqipëri - Kosovë do te ndodhi por pas disa vitesh dhe jo kur mendojme neve shqiptart se kemi shum shtete kundra qe ne as nje menyr nuk duan ta lejojne kete.
Vellezer dhe motra SHQIPTAR ;
Bashkimi i trojeve Shqipetare eshte i domosdoshem ,sepse jami nje popull , nje gjak , dhe kjo do te na bente me te forte , qe te mose luante kush me me fatin tone , boll me nene zgjedhe te huaj , perkraheni bashkimin ne qoftese jeni SHQIPTAR ne gjak.
U derdh gjak
U mbushen malet
Per bashkim
Njeqind vjet ne zgjedh barbari
Sa mjerim
Vrane prene e perdhunuan
dhe femin
Mos me fol gjuhen e nenes
Esht mallkim
Gjaku i Adem Jasharit
Jep kushtrim
Hasani dhe Ismail Beu
Dun bashkim
Ngrihuni ne kembe o trima
Shqipetar
Gege Labe Toske dhe Came
E Kosovar
Te bejme shqiperine e madhe
Sa me pare
Jemi zoter te vatanit
Der ne var
me respekt EDIVLORA
Jeta eshte e shkurter shijoe........
ku humbet breeeeeeeee a ka SHQIPTARE ketu apo joooooooooo
Jeta eshte e shkurter shijoe........
Përshënetje Tahir Veliu
Nisma juaj për këtë sondazh është e mirë. Nuk duhet të shqetësohemi shumë nëse këtë nuk e bëjnë shumë sepse ka shumë të tillë ndër ne që kanë qejf të vrapojnë pas nismave dhe jo t'iu prijnë atyre. Juve dhe shokëve tuaj ju lumtë për qëndrimin tuaj dinjitoz dhe kombëtar. Nga dafine
shumë iniciativ e qëlluar dhe e nevojshme për mbarë popullin shqiptar,e vetmja zgjidhje për shqiptarët që të marin frym lirë dhe që të nxehen me rrezet e djellit.
tuzgjatjeta Tahir
Sigurisht vitet qe vijne do te na gjejne ne nje shtet te bashkuar aq me teper kur kemi me rezolute nderkombetare " e drejta e nje populli per vetevendosje "
Është përuruar sot rikonstruktimi i plotë i pikalimit kufitar doganor të Morinës, në kufirin e Shqipërisë me Kosovën, me financimin e BB
Ne se do bashkohemi pse na duhen doganat?
Nje pershendetje per te gjithe bashkemoshataret qe vdiqen dhe vazhdojne te vdesin gjate periudhes se tranzicionit ne Shqiperi
Nismen le ta firmosin ata qe e ndjen si detyrim, kurse per shume pseudo-atdhetar qe vetem flasin e nuk veprojn kjo nuk vlen sepse ata kane "pune me te rendesishme."Postuar më parë nga dafine
Përshënetje Tahir Veliu
Nisma juaj për këtë sondazh është e mirë. Nuk duhet të shqetësohemi shumë nëse këtë nuk e bëjnë shumë sepse ka shumë të tillë ndër ne që kanë qejf të vrapojnë pas nismave dhe jo t'iu prijnë atyre. Juve dhe shokëve tuaj ju lumtë për qëndrimin tuaj dinjitoz dhe kombëtar. Nga dafine
Nuk kane 1 minute te lire qe ta kryejn kete pune.
"Akuza, shpifje, kërcenime, rreziqe nuk më kanë frikësuar kurr deri më sot, e kundërshtarët e mij le të janë të sigurtë se nuk do të më frikësojnë as mbas sodit (...). Nderin tem si njeri e si shqiptar e çmoj, e tham me krenari, nuk e le të përlyhet me llumin e shpifjeve. Mua n'idenë t'eme patriotike nuk ka muejtë as nuk do të muej me më shtrue ari i të tanë botës, por as mënia e të tanë anmiqve. Ka me shtrue vetën vdekja" - Hasan PRISHTINA, Deri në vdekje, "Ora e Shqipnisë", nr. 7, Vjenë, 22.V.1928.
Tani e rendesishme eshte pavarsia e kosoves.Populli te vendose vete per te ardhme e tij.Bashkimi eshte e drejta e shqiptareve .por sa e arritur eshte kjo nuk i dihet..
.................................................. ..........
Krijoni Kontakt