Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 72
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nėpėr Botė
    Postime
    528
    Citim Postuar mė parė nga Ari-Intimidator
    Sa pash une, Drini i eshte pergjigje te gjitha pyetjeve.

PErgjigju ti shkrimit te Drinit, Llap... e te shohim ne antaret se sa ke aftesi,

Ari

Ari-Intimidator !
    Pėr Llapin , dihet se takakti i tij funksionon me operacione gjeometrike ,gjegjėsisht operacionin e vėllim .

Njėherė pata lexuar diku diēka intersant :-

Sa dhe ( truall ) ka nė gropėn e hapur nė pėrmasat 50 cm x 50 cm .

i/e regjistruar Maska e Ari-Intimidator
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290
    Citim Postuar mė parė nga Llapi
    --------------------------

Ari Llapi i eshte pergjigjur me nji qeshje ne kup te kres hahahahaha
    me qfar pergjigjie perpos me qeshje ti pergjigjem kur thot se Ak.Rexhep Qosja ka qen komunist?! eshum e shum te tjera te gjitha jan per te qeshur asgje nuk ka te vertet ne pergjigjiet e tij.
    Ari nese ti kie argumente ndihmoi pakez drinit se u met pyk hahahaha.

Petrit me vjen mier qe ke pas durim e nerva tia spjegosh nji nga nji DrinitM me plot argumente.
    Une kam shume argumente dhe fakte. Mirepo do te ishte e kote qe ti shkruaj. Kam shkruar edhe me pare. ME sa di une , Llapi, disa here me ke derguar Mesazhe private dhe me ke ofenduar. Kam vendosur te mos shkruaj me , sidomos ne temat qe gjindesh ti. Une ta kam dhene fjalen se me 7 Prill kam me qene ne Kosove. Do te te lajmerohem ne ate dite te 7 prilit, kysmet Dhashte Zoti.

Une te them te drejten, Llapi, asnjehere nuk pash se ke dhene mendim tendin personal. Ti poston shume artikuj gazetash. Kisha pas Deshire te lexoje dicka qe buron nga mendja jote.
    Po ti parashtroj disa pyetje, pergjigju nese mundesh:

Kush, sipas mendimit tend, eshte fajtor per situaten e tanishme ne Kosove?

Kush ke deshire qe te jete Kryetar i Kosoves dhe Pse?

Pse Rugova eshte Kryetar i DObet?

Ciles parti i takon ti dhe pse?

Kush i vrau ish-ushtarte e UCK'se dhe pse?

Ari
    An unexperienced life is not worth living. Socrates

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nėpėr Botė
    Postime
    528
    Petrit nė ta martė mendja ,hape njė temė pėr kėto probleme ( andej nga forumi '' tema e shtypit tė ditės '' apo forumi '' problemet kombėtare '' ) dhe e vazhdojmė bisedn atje deri kur tė keshė qejfė ti .

Unė vetėm iu pėrgjigja Llapit ( se desha me ia bėrė me die ,se jo vetėm qė e kam lexuar ate postim qė ai e solli nga kosova.de ,por e dij se edhe kush e ka shkruar me emėr e mbiemėr origjinal e profesion tė forumistit ) dhe qė tė mos njollosė temat me lloj materiali tė marur poshtė e pėrpjetė nga turli noksani .

Tema ėshtė nė forum tė Elitės Kombėtare dhe mbi titujt , gradimet e Dr.Rugovės nga bota dhe nuk da qė tė ndotet e degradon e degjeneron .

Besoj se kupton kėte !

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ari DrinuiM veq koka dorzue se nuk ka argumente e ti ne vend te pergjigjesh pasi thua se ke argumente me kercnon me nji ardhje tanen ne kosove dhe me kerkon takim hehehe klyshi i udbashit po nuk tutet arusha me tupan jo balit e sa i perket disa pyetjeve qe mi ke ba po kush m... je ti qe te pergjigje pasi veq me kercnon e nuk don te besh dialog.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    Ypsilanti Twp, MIēigan, SH.B.A.
    Postime
    226
    Ka njė naivitet, madje do thosha budallallėk nė Kosovė qė njė njeri qė ka bėrė dy klasė shkollė jasht Kosovės e quajnė Intelektual.
    Njoh unė mjaft nga ata qė kanė 10 vjet qė vazhdojnė e bėjnė Universitet nė Ann Arbor, Miēigan SH.B.A. dhe ende vazhdojnė e arsimohen. Kėta janė Intelektualėt e rangut tė Rugovės. Madje, mė tė mirė se janė arsimuar nė Amerikė e jo tek aleatja historike e Serbisė, Francė.
    Lexova kėtu sipėr mjaft replika mes jush dhe, tė them tė drejtėn filloi tė mė dhembė koka.
    Ibrahim Rugova rrin e thur plane se si duhet tė duket flamuri i tij ndryshe nga ai Kombtar qė njohin tė gjithė Shqiptarėt nė Ballkan e nė botė: Sfond i kuq me Shqiponjėn e zezė dykrenore nė mes. Ai mundohet e do bėjė shpikje edhe tė Hymnit Kombtar. natyrisht, kur ai nuk konsideron asgjė tė lavdishme te ngjarjet e fundit nė Kosovė (flas pėr Luftėn e UĒK-sė), do tė shkojė tek Dedė Gjo Luli, edhe ashtu i lavdishėm por qė pėprveē Rugovės nuk mendon kush se kryengritjet e udhėhequar nga ai ēuan nė realitetin e sotėm shqiptar.
    Rugova mundohet me ēdo kusht tė krijojė njė shtet tė vetin dhe pėrpilon stemė pas steme nė zyrėn e tij. Unė nuk e kuptoj nga e ka gjetur ai fjalėn Dardania, kur ajo nė fakt ėshtė Dardhania (vendi i dardhave) Janė serbėt ata qė nuk e shqiptojnė dot dh-nė apo th-nė e i thonė Dardania. Por kjo s'ka pse tė quhet prej Rugėvės ashtu, veēse po qe i se i mbetet aq besnik serbėve saqė edhe vendin e tij ta quaj si ata.
    O zot!
    Pėr tė gjitha trojet Shqiptare nėn njė tėrėsi Shtetėrore Shqiptare, t'i shkrijmė ēdo energji!

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar mė parė nga RRyma
    Hahahahaaaaaaaaaa............ edhe une qesha pak

Mo polemizu me Llapin asht njisoj sikur mo prashit ne uje. Ai nuk ka tru me sa lopa mo shkru diqka me krye te vet, por vetem ban shperndamjen e propaganses serbokomuniste. Llapi asht si nji qen i lidhun qe masi i lipin eshnat qe ja qesin fillon e ju leh te gjith atyne qe nuk ju vjen era shurre.
    Bravo per Administratoret e Moderatoret e
    keti forumi

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    A thua se kur do ti ndahet ēmimi ibrahim rugoves nga Dominion of Melchizedek ? pasi ky shtet e ka njoft pammvarsin e kosoves sipas rugoves.

SiLeNt_PlAyEr Maska e Lefter
    Anėtarėsuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    kendej pari...
    Postime
    87
    Citim Postuar mė parė nga DriniM
    Fondacioni panevropian Coudenhove-Kalergi i ka ndarė Presidentit tė Kosovės, Dr. Ibrahim Rugova, Ēmimin e Evropės pėr vitin 2004.

Po pėr besė ,shum tė ndėgjueshėn kanė qenur ata qė kanė pranuar kėtė ēmim mė parė se Dr. Ibrahim Rugova .
    P.sh. shum i ndėgjueshėm ka qenur Roland Regan ( qė ia ēoi patkojt pėrpjetė komunizmit ,por edhe ia futi Mohamer El Gadafit njė sulm ushatarak Ajror nė Tripoli pėr disa seconda e Gadafi trucy b-thėn e nuk bėni zė mė ) , Helmut Kol ( edhe ky shum i ndėgjueshėm se bashkoi dy Gjermanitė ) ,poashtu edhe ky Mbreti i Spanjės Huan Carlos ( posi i ndėgjueshėm qė ēke me tė ,se vazhdoi Mbretėrinė e Frankos ) .
    Se pėr kėtė Oto fon Habsburg dhe Emil Konstantinesku nuk e dij se pėr ēka kanė qenur tė ndėgjueshėm !!!!

Hahahahaah !
    Llapi , pėr tė pa ndėgjueshmit ( nė ate kuptimin tėnd ) jepen pėr banim '' falas '' dhoma tė objeteve tė korektimit-disciplinimit .
    hahaha...pernime e ki bo nijet qe te behesh objekt talljesh ketu.Po kend je ka e krahason me keta si me siper...Rugoven a?!!!!
    Regan- ka qene vet pjesmares ne luften e VIETNAMIT....
    Kohl-e ka bashkuar GJERMANIN e pergjysmuar...
    Huan CARLOS- nuka ka fjal me MBRET...

RUGOVA- na ka lane popullin ne lloq e by.then e vet e ka shperngulur te PAPA,dhe ti po ke mendje te shendosh qe ta krahason me keta si me siper.Ptuuu...mare shqiptar zeza... na muret ftyren bashk me ate TRADETAR nr:1 te popullit te KOSOVES,qe asnjehere nuk e nderoi vehten qe te shkoj ne shtepi te ndonje deshmori,e ti falenderohet ndonje familje,qe me gjak e paguajti lirine qe sot jetojm te gjith.
    because i love u!!!!
    and maybe i need u!!
    but of course i miss u
    and i don't even know you!!!

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    un nuk kam shum kohe me i lexu te gjith shkrimet

por nuk kam ndonje simpati per rrugoven sidomos kur e kam pa me Milloshevicin

ne beograd gjat luftes.kurre skam per ta harru ate skene.
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

i/e regjistruar Maska e Lumjan|Kukėsian
    Anėtarėsuar
    11-05-2004
    Vendndodhja
    Dike ne shtetet Nordike.
    Postime
    25
    Ibrahim Rugova... sikur po shifet... dhe aj vetem per karrige..per fame .
    Por me tregoni ju kush nuk do me qene i famshem.. duke pasur te gjitha sendet qe deshiron.. e cdo here kur te filmoset do e hape gojen do those :

KOSOVE TE PAVARUR HEHE HEHE HEHE sikur eshte duke qeshur popullin e vet me nje menyre banale..

E populli eshte aq NAIVE qe cdo here thuajne URRRRAAAAAA! URRRAAAA! URRRAAA!

O popull Kosovar...zgjohuni nga gjumi.... se aj eshte njer PA BESE !
    Ja dhe flamurin don te ndrroje komplet ky qen bir qeni.
    Dhe puna e Flamurit eshte vetem fillimi.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Ndėron jetė presidenti i Kosovės Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  5. Papa Gjon Pali II, ndėrron jetė
    Nga Brari nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •