Brar
besoj se te gjith jemi te ndergjegjshem se kush esht Berisha dhe kush esht NANO te gjith jemi te ndergjegjshem se si ishin kushtet e jeteses kur ishte Berisha kur mishi ishte tremije lek kilja dhe sa eshte sot dhe per keto jemi te ndergjegjshem jo vetem ne demokratet por edhe vete socialkomunistat qe edhe pse nuk e pranojne te paktan e mendojn se ne fund te fundit ato ja pane hajrin asaj kohe.Te gjith e dime mir si nji e nji qe bajne dy se kush e dogji Shqiprine dhe kur vjen puna shajn Sali berishen me nje urrejtje shtazarake dhe me kete kuptoj se komunizmi ka ngulur rrenje te thella ne ate vend pastaj mos te ofendohet asnjeri jemi njerez me karakter te dobet dhe ato demokrat qe ishin filluan te ankohen se jo po un si e persekutum qe jam nuk mora kete apo ate .;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;di nje familje te persekutuar qe ne kohen e Sales e bija punonte ne ministi mirpo ajo ishte e indinjuar se meritonte te ishte shefe dhe keshtu te sharat nuk kishin fund per Salen.Ne nuk kuptojm se per demokaci duhet te sakrifikosh sikur edhe me viktima.Kushdo burr te ishte ne vend te Sales nuk mund te bante me shum bile me keq dhe mendoje o Brar se nje tranzicio mbas pesedhjete vjetve nuk eshte e lehte.Un per veten time jam rritur mire neqoftese per shum njerez mir ishte te haje dhe te visheje mire por un jetova ate qe linda e lir me goj ne vend por qe enveri na e lidhi te gjithve dhe per mua ishte persekucion.Kam par nje popull qe masakrohej dhe me bark bosh dhe kam menduar se kur te vinte nje dite keto fatkeqe kur te shpetonin nga ai qen do ishin me te bashkuar dhe me te dashur me njeri tjetrin se thon qe vuajtjet i lidhin me shum njerzit.........O zot me teper doli ne pah fytyra e shqiptarit ku eshte e kot te zgjatem se i dini edhe ju vete por desha te dal tek ajo qe Brari thote Sala dhe un them VET NJERZIT.Ne fund te fundit edhe neqoftese Sala ka gabime a nuk esht nje e KEQE ME E VOGEL SE NANO?Besoj se po ateher perse nuk ja dhane voten atij?Un mendoj se SHqipris i duhet nje njeri i ndershem dhe vetem Sala eka kete dhe kam kuptu se keto kohet e fundit edhe nje politikan i mir.Sa per Pangon mos e harro Pangon e para pese viteve qe nxirrte vrer kunder demokratikes......
Krijoni Kontakt