mire se ju gjeta c behet ketej nga ju? mire jeni? me behet qejfi goxha qenkeni ne florida
RROFTE SHQIPERIA ETNIKE
mire se ju gjeta c behet ketej nga ju? mire jeni? me behet qejfi goxha qenkeni ne florida
RROFTE SHQIPERIA ETNIKE
pershendetje parafolesi pershendetje Florida si jeni sot?
Nje pyetje kisha: Pse degjoj qe ka shume shqipo ne Clearwater mos ndoshta nga uji paster valle. He se nuk tallem c'ne?
Ndryshuar për herë të fundit nga Julie : 07-06-2006 më 09:36
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Ju qe keni jetuar ne New York dhe Florida ku eshte me mire te filloje jeten dikush si fillim????Dmth te gjeje me lehte pune ,te studioje dicka dhe ta gjeje punen perkatese ??Po per dike qe ka femije te vegjel prape cili vend nga dy te mesipermit eshte me mire????
FLM
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
per pune besoj se eshte me lehte te jetoje ne NY, kurse per femije te vegjel besoj se eshte me e mire Florida![]()
Ne NY nuk kam jetuar por kam qene me pushime.
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Tashi une nuk kam jetu ne NY, po NJ afer gjithsesi. Dhe per femi mendoj se
eshte me mire Florida, pasi femite ketu kane ma hapsine dhe koha i favorizon.
Ne NJ sapo fola me nje shoqen time, dhe ishte ftohte atje..ketu dhe pak do e
coj djalin ne pishine ku knaqet duke lujte.
Sa per pune, une e di sesi kam punu atje dhe ketu gjej pa problem, po normalisht
rroga ime nuk eshte primare. Po ashtu dhe burri njesoj ose me shume te themi
merr kendej se andej. Keshtu qe per ne deri tashi me mire na duket FL.
Ta shofim me kete hurricane season se mos na ndryshon mendimi.
NJ& NY ka ma shume argetim per te rinjte, pasi ke vende me shume ku te
shkosh...se kur behesh familjar kembet e lidhuna i ke gjithkund ku te shkosh.
Julie dhe Shkodrane ju falenderoj.Ja kalofshi mire.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
nigjoni ju kalamoja (Larsi ene Kuqja) qi dun me u mataru ashu me u martuPostuar më parë nga shkodrane82
![]()
no glove no love
aman dhe ti, sa nga nj ne florida...vendos ku e ke blere shtepine. ndersa une mjaltin e te qenit familjar kam vite qe e ha, here i hidhur por me shpesh eshte i embel.
e vertete ajo qe ny eshte i mire kur je i ri e qejfli, lol. une te kisha femije, s'do duroja dot t'i hipja e zbrisja trenave per te vajt nga nje vend te tjetri (jo po guxo te dalesh me aftoqi manhatanit). Ny eshte i lodhshem, Florida eshte too slow & humid, plus te dyja vendet kane shume te huaj, fakt qe une nuk e duroj dot. nejse mos ia prishim qejfin njeres apo tjetres pale, what works for one, doesn;t work for the other.
Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 07-06-2006 më 15:20
e kisha fjalen per eksplorime te reja..Postuar më parë nga shkodrane82
Sa per punen e hotelit...te ishte ashtu do merrja nji dhome te ai hoteli qe ke afer shpise dhe do rrija i qete..apo s'asht edhe non-smoking and no-talking...![]()
Rexho , me like florida mi xhan..., sidomos kur vjen fund i javes me marr rrogen...lol
Sa per qytete...aha![]()
...
Kuqe , ta paska mbledhe burri me duket...lol
U pa puna , do blej guide book se te marr keshilla nga te tjeret me kujton filmin 'Behind enemy lines' lol.
...
Krijoni Kontakt