Postuar më parë nga MI CORAZON
A thu do perfitojne gje femite e mi thuaj...![]()
A thu do perfitojne gje femite e mi thuaj...![]()
Hiç ! Nuk përfitojnë gjë, se (Zoti më faltë) duhet t'jenë më të zinj.Postuar më parë nga shkodrane82
Where does a thought go when it's forgotten?
Po i lyej me pak boje..Postuar më parë nga MI CORAZON
ndoshta e hajne sapunin per djathe...
Se marr rrugen vallahi me pa Fadil Hasen, kur kam qene 10 vjece me ka ba
me qeshe....kryp kryp....sheqer sheqer...po tashi naaahhh na iku sensi humorit
krejt fare..![]()
Mi Corason ku jeton ti mi??Ne vend ti besh qejfin kesaj shkodranes siper se ka dy femije te vegjel si shqiptare qe eshte duhet ti thuash ti perfiton e pare,dhe mos harro se rraca e bardhe mbetet superioria.
Shqiptarët në Florida, USA
Pershendetje per te gjithe shqiptaret kudo qe jane. Si anetar i ri iu pershendes edhe juve te nderuar anetar.
Ia kalofshi sa me mire.
Me rrespekt dhe nder, nga shoku juaj
Albanian eX|PerT
Personaliteti i njeriut vishet me moral, ndërgjegje, sinqeritet dhe karakter të fortë. © Ylberi
Ok !Postuar më parë nga XX22
Shkodrane82, te dielen ne mjes paraqitu tek UNF se aty do jepen ndihma humanitare per femijet e vegjel, te bardhe,te bukur, te marshallahur, me prinder nga Shkodra.
P.S. Po qe se prindi qe i shoqeron femijet eshte me shume se 140 Lb, atehere automatikisht femijet skualifikohen.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Pershendetje per gjith shqipet ne Florida![]()
#VamosArgentina
hahahaha tani e fike shkodranen,sapo ka lindur dy beba çfare pret ti te jete poshte peshes se vendosur,e ke trem shkodranen nuk poshkrun me deri sa te arrije peshen e dhene hahahaha,kushedi rron me qumesh si bebat,se ky ktu vetem emrin qumesh nuk e ka pra mos kini rrezik shendoshjeje se uje pini e shqepeni.
Hahahah si e din ky....Postuar më parë nga XX22
Me duhet me humbe 20 pounds me shku aty ku thote
ajo..keshtu qe mbeta pa ndihma dhe kete here....![]()
Postuar më parë nga shkodrane82
Hajde marshalla qenke shkodrane,ka lezet dhe shendeti ndonjehere,per ty ama se une vet jom 135.5 hahahaha,do ndonje djet se mos harroj??........merre shtruar mos ju ndaj ndihmave te ketij viti se i pervetson Mi Corason,kot nuk vuri limit ajo.
Krijoni Kontakt