u in jax mistrece?![]()
u in jax mistrece?![]()
**MoS Me TrEgO Se Cfar DuA Te DeGjOj, Me TrEgO CfaR Ke PeR Te ThEnE**
Dhe une jam nga FLorida. Bradenton/sarasota. Ok it's Bradenton, but no body knows about it so I have to bring Sarasota in. I live in South Manatee County, rreth 5 minuta larg Sarasota. Jeta jone eshte e ndare midis dy qyteteve. Eshte shume bukur ketu.
Per pak harrova, shkuam tek Darka e 28 Nentorit ne Clearwater. Not very impressed. Walked out in fact
Se shpejti, doktor.
Ju pershendes te gjitheve ju qe jetoni ne Florida. E di qe Ilovepeja donte qe ne te shkruanim ku jetonim, po a nuk mjafton thjesht te thuash "jetoj ne Florida"?![]()
ok, une jetoj ne Floriden qendrore, te them te drjten ndonje vend kush e di nuk eshte, ne krahasim me Tiranen ne Shqiperi. Megjithate, ja shtyjme ketu. Edhe njehere, Pershendetje nga Sirena...
Harruat qe jemi kampjon ne NFL?
Cuteness !
edhe une jetoj ne florida
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
edhe une jetoj ne Florida, (Polk County)
pershendetje te gjithve....
shpresoj te jeni mire...
![]()
Sapo me erdhi nje ide........
(never hit Tab + Enter while typing)
C'mendoni sikur ne shqiptaret e FL qendrore (Tampa to Orlando area) te organizonim nje darke....?????!!!!!
takohmei diku ne Tampa apo Orlando, hame, bisedojme, njihemi...
me thoni mendimet tuaja
_P![]()
LOL Traveller... e ka Florida nje vend takimi, per festen e flamurit ne Clearwater me duket... atje mund te takohesh me shqiptare qe jetojne ketu ne Florida, nqs deshiron![]()
Cuteness !
Shkruaj shqip!Postuar më parë nga ivi
PERSHNDES te gjithe shqiptaret ne FL vecanerisht ata qe jetojn
ne south te FL (ne fund te bishtit te FL)
Ndryshuar për herë të fundit nga Jola : 28-09-2003 më 08:04
"Be careful what you pretend to be because you are what you pretend to be."
Edhe une jetoj ne FL, Fort Lauderdale, shkoj tek Nova Southeastern University dhe po vashdoj per Forensic Psychology and Law.
"Be careful what you pretend to be because you are what you pretend to be."
Krijoni Kontakt