lol
Opa loca taverna thote kjo...
Mamasita , e kisha fjalen per Jasu , Kalimera lol
Meqe ra fjala , andej ka Hollywoodi , uji si jeshil prej xhamllekut lol ! Ca i bani ju south-floridianet ?
lol
Opa loca taverna thote kjo...
Mamasita , e kisha fjalen per Jasu , Kalimera lol
Meqe ra fjala , andej ka Hollywoodi , uji si jeshil prej xhamllekut lol ! Ca i bani ju south-floridianet ?
...
Per ato qe jetojne ne Jacksonville , Florida ( dmth ..nja 2 lol)
Numri i vrasjeve ne qytetin tone te dashur qe prej fillimit te vitit eshte 47 ! Ky numer asht ma i lart se numri i vrasjeve te kryera per kete vit ne Miami , Tampa dhe Orlando te marrura se bashku !
Yeah , Go Jax Gooo ...lol
U pa puna , duhet me ble antiplumb..lol
...
Ne komunen Duval, duhet me pase frike nga pedofilet, e jo nga vrasjet. Duvali ka perqindjen me te larte te pedofileve ne Amerike. Ju qe keni femije, kujdes kalamojt.
goglaaaaaaaa kujdes qafsh mu, mos dil vetem neper rruge, me thuj mu sa badiguarde duhet me te pagujt, i paguj une vec ty mos prekin me dore.
Edhe iher goglaaaaa qafsh mu mos dil vetem se ti je ene yll bote eve ke ti sulen me perpara.
Mpuqqq![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
o yllllllllllllllllll si je ti?
Nuk te kam taku dot gjithe diten. Ti vjen e une iki.
Nuk dal vetem jo. Gjithnje me roje.
mpuqqqqqq dhe per ty![]()
Una mire jam o ylli mire, ja ketu ngela ne pune sote, me zbardhi dita ketu, lashe nam lash.
Edhe une ste kam taku dot, se keshtu ja bejme une e ti, iken njeri e vjen tjetri, a thua se kemi inat njeri-tjetrin, jo se un lej koken per ty :P loooool
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Lol agaisty, and that is why i tell you...you got to love florda
hey cdo gje ndodhet ne Clearwater :/
nejse dit e bukur sot, jo si dje qe po binte shi gjithe diten
enjoy the sun fellow floridians :P
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
enjoy the sun sa nuk eshte bere shume i forte, e nuk ka ardhur korriku e gushti qe te pervelojne pafundimisht.
ku jeton ti gogle?
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt