Close
Faqja 14 prej 41 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 408
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Pink, plazhi eshte mjaft i mire dhe me rere te bardhe...po ta krahasosh me Jersey-in eshet parajse j/k ...pyete Corazonin qe jeton ne FL po nuk me besove...

D&GFemminine...ajo qe deshe te thoshe ti nuk qe pyetja besoj, por deshe ti lesh te ditur popullit qe je (ose do jesh se shpejti) ne Clearwater dhe se je i/e interesuar te shkosh ne Key West j/k...ja vlen te shkosh ne Key West, por planifiko te rish nja dy dite meqenese e ben gjithe ate rruge, pastaj per koincidence Miami eshte rruges, keshtu qe del mire

Citim Postuar më parë nga miki_al2001
    ....doja te veja ne miami por clearwater eshte me mire si uje i ngrohte(golf of mexico) me mire se oqeani atlantik.Pra eshte nje vend i kendshem
    Miki, me sa di une Clearwater eshte gjithashtu pjese e Gulf of Mexico (jo golf) -_-
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 25-05-2005 më 20:42

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga [B
    diikush[/B]]Pink, plazhi eshte mjaft i mire dhe me rere te bardhe...po ta krahasosh me Jersey-in eshet parajse j/k ...pyete Corazonin qe jeton ne FL po nuk me besove...

QUOTE]

=miki_al2001 hahha ej pink une kam qene ne clearwater dhe me ka pelqyer dhe une do vete nja 10 dite me pushime atje nga 20 qershori.doja te veja ne miami por clearwater eshte me mire si uje i ngrohte(golf of mexico) me mire se oqeani atlantik.Pra eshte nje vend i kendshem
    Epo mire tani e besoj .. sme paska genjyer

Ne fakt plazhin se kemi ndonje gje kushedi se cfare .... po bereqaves mire qe e kemi dhe ate ...na duhet 2 ore e ca .. qe te shohim ate dreq oqean .
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 25-05-2005 më 22:45
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    ini mire ini?

Kush do vije te shkojme ne plazh ne Miami kete te dielë?

Cfare Thua Ti Ore....do Bej Storm...edhe Nje Plazh Te Duhet Ty

Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga BarBie_GirL
    Cfare Thua Ti Ore....do Bej Storm...edhe Nje Plazh Te Duhet Ty
    30% shanse per shi..."scatttered T storms" thote parashikimi...po edhe ato pak reshje dhe re do largohen fare sa te vij une....ke per ta pare

Une e bera peshqirin e madh te plazhit gati....do shtrihem sa gjere-gjate ne South Beach, jo shi, po edhe gure te bien...

nutritional pariah Maska e Ildushka
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Vendndodhja
    Muzé.
    Postime
    17
    Rere kishte, xhanem... po mua s'mu duk dhe aq i bardhe... lol. Ca qejfi ne Clearwater; dilnin keta college frats naten, kurse cupkat me bikini benin shopping apo shkonin per kafe. What a sight for sore eyes!

Citim Postuar më parë nga diikush
    30% shanse per shi..."scatttered T storms" thote parashikimi...po edhe ato pak reshje dhe re do largohen fare sa te vij une....ke per ta pare

Une e bera peshqirin e madh te plazhit gati....do shtrihem sa gjere-gjate ne South Beach, jo shi, po edhe gure te bien...

looolzzz
    e mo e....shikoji o njeri lajmet do behet storm... ja sot e keni nga miami... po se besoj te jete me zarar....vetem se ky shiu na mbylli brenda..na kalbi fare

South Beach do ikesh ee.....? hmmmmm sa mire qe ishte....ai uji ..lezet lezet
    kishe qef te laheshe.... carful nga shark-et se mos te hane ty bashke me peshqirin lool

Citim Postuar më parë nga Ildushka
    Rere kishte, xhanem... po mua s'mu duk dhe aq i bardhe... lol. Ca qejfi ne Clearwater; dilnin keta college frats naten, kurse cupkat me bikini benin shopping apo shkonin per kafe. What a sight for sore eyes!
    leri me ata te college...ata me duket se kane ronitur nga mente lool do kene ograisur te gjorit ... lol

Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    kur te vete ne plazh kete te diele do shikoj per ndonje cun a goce qe ka tabelen "Forumi Shqiptar" ne dore....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar më parë nga diikush
    kur te vete ne plazh kete te diele do shikoj per ndonje cun a goce qe ka tabelen "Forumi Shqiptar" ne dore....
    dhe ne doren tjeter nje banane pas asaj/Atij do jete nje yll i vogel nju jorkeze (izi, very izi dallohen NY) --eshte kalterisa lol

befshi qejf dhe stay dry
    TBD

Faqja 14 prej 41 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Si lindi harmonia fetare në Shqipëri?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 27-10-2010, 08:41
  3. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  5. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •