Hej, per ju qe jetoni ne Florida ju rekomandoj te vizitoni Key West, nese nuk keni shkuar. S'kisha shkuar me pare, por me pelqeu... ishull mjaft argetues, dhe gjithashtu ambientet jane ruajtur posacerisht te stilit te vjeter (ndertesat etj.)
Hej, per ju qe jetoni ne Florida ju rekomandoj te vizitoni Key West, nese nuk keni shkuar. S'kisha shkuar me pare, por me pelqeu... ishull mjaft argetues, dhe gjithashtu ambientet jane ruajtur posacerisht te stilit te vjeter (ndertesat etj.)
o asto
takohemi kur teduash tek summerlin...nuk e di nqs te kan thon po ka nje klub aty mush me shqiptare weekendeve...plus ka dhe restorante qi i kan shqiptaret gjithashtu
kur te vish ulemi pim i birr me gjith qejf megjithate nuk di ca te them...ti je tifoz i interit...me kupton...une nuk te shpetoj dot ty me lal
diikushi... une sapo e pashe key west... para 3-4 ditve bashke me te fejuarin....edhe ishte fantastike... enderr ... me pelqeu shumePostuar më parë nga diikush
![]()
--------------------------
jetoj ne gainesville dhe po bej PhD ne University of Florida.
sivjet s'e paskeni gje kohen juve...sa her qe vij une aty vrenjtur ose shi![]()
Postuar më parë nga diikush
e po he moooo
seshte per marshalla....
po hajde kto ditet e beharit ti... se eshte nice fare![]()
--------------------------
Qenkan shtuar edhe ca banore te tjere ketu.
O Dreri, po he pra ti, me thuaj se ku ke ardhur.
Une jam ne St. Petersburg. Po nuk qenkam
shume larg nga Asteri. Aster, Mire se na erdhe.
Ke kohe ne Clearwater? Si te duket? Shpresoj
tia kalosh mire, sidmos keto dite qe ka qene
koha icik e fresket, se edhe per sa dite edhe
do filloi prap ajo vapa.
Ju pershendes dhe shpresoj se mos mblishemi
ndonjehere ne ketej nga Florida Qendore (se
qekemi shume)
Naten
Cuteness !
Sirena, befshi qejf, por ne fakt St. Petersburg eshet pjese e Florides se Jugut, bashke me rrethinat aty (Tampa, etj)Postuar më parë nga Sirena_E_Vogel
... te pakten keshtu cilesohet
Pershendes patriotet qe banojne ne FLORIDA .Kam shkuar 4 here ne key west eshte shume bukur te kalosh disa dite pushime.Pershendetje nga Boca Raton.
Jeta eshte e shkurter shijoe........
Hi Sirena..Une kam ardhur ne Dunedin
PO bej tre muaj.duke kerkuar "Sirenen" mire qe sme ka dale ndonje peshkaqen ...lol
kalofsh mire..
Dreri
muzg i heshtur
Krijoni Kontakt