bunny...me te vertete e talentuar. shume karakteristike menyra e te pikturuarit. :D
vetem nje keshille e vockel: mos e prish doren me vizatime fytyrash te vrara dhe pa jete,sidomos kjo e fundit. ne preism pak me shume optimizem nga artistet.
{^_^}
bunny...me te vertete e talentuar. shume karakteristike menyra e te pikturuarit. :D
vetem nje keshille e vockel: mos e prish doren me vizatime fytyrash te vrara dhe pa jete,sidomos kjo e fundit. ne preism pak me shume optimizem nga artistet.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Bunny urime per pikturat shume prej tyre jane me te vertet te arrira.
Ti me duket se jeton ne Angli apo jo? Nese te bie rruga nga Londra (akoma me mire nese jeton aty) shko tek National Gallery dhe Tate sepse aty ke per te marr vertet nje inspirim nga dora e piktoreve me te medhenj.
Dhe nje here shume urime
per kete femren ketu...mbase pyetja juaj e pare do jete cfare eshte kjo??Jo me me kuptimin qe a eshte femer apo mashkull,pasi shikohet qarte por cfare kuptimi ka...
Po te shohesh mire fytyren e vajzes shikon qe ao eshte shum e deshperuar e vrare...efektin me te madh per kete interepretim e ka dhene the background,pasi mbrapa kam perdorur me qellim ngjyra shum errta edhe shum konfuse,qe reflekton shum ekspresimin ne fytyren e saja.
urse gjoksi i saj po ashtu nuk eshte ne ndonje shape aq te mire...kjo perseri eshte bere me qellimin qe kjo cdo gje eshte perfekte ne ket bote...ky eshte mesazhi qe piktura fshehn mbrapa...se mbase ne shikim te pare kjo pune nuk duket aspak perfekte..por po te lexoshe me shum ne te shikon qellimin e saj...
ps.flm shum drin per vendosjen e pikturave pasi una e kam shum te veshtire,flm perseri;)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 08-07-2004 mė 07:27
meqe jemi ne pamjet nudo thashe te vendosi edhe kete...
sic e keni pare nga disa pune me pelqen shum pejset e trupi...si fytyra...po ashtu edhe trupi...por me shum me terheq ai nudo...pasi mendoj se aty del em shum origjinaliteti i 1 individi..kam bere shum pune nudo...edhe cfare me terheq me shum eshte fakti se cdo trup (sado qe kane te njejtin numer/mase)jane shum ndryshe nga njeri tjeteri...nga ana fizike...edhe sa here bej 1 pjese trupi...eshte shum me ndryshe nga pjese qe kam bere me pare...sado qe nga jashte duket njelloj...Kjo perseri reflekton me faktin qe sado e mendojme veten qe jemi njelloj me 1 shok/shoqe/moter/vella por tek fundi i dites...vetvetja jone eshte shum ndryshe nga dikush tjeter...:p
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 08-07-2004 mė 07:48
lol...74 nuk ka dalur shum paster,sado qe Drini eshte munduar ta rregulloj...por pak a shum e shikoni se cfare eshte...lol..:p
Anushe flm shum, Mad po te veshe re punet e mia jane shum mix...disa me me shum gjalleri se te tjerat...sado qe mundem te krijoj 1 atmosfere optimiste...ne disa pune mundohem po ashtu te tregohem me shum realiste...Ne shum pune ate jam munduar te tregoj...Pasi sado qe ti si vezhgues mund te largohesh nga realiteti duke pare 1 pikture qe ngjyrat e saj me te vertete te cojne diku ndryshe...po mos harro qe ajo ndodh vetem per disa minutash...mbas atyre minutash ti je perseri ne boten reale...ku ka jete te vrara..edhe pjese te errta...:(..Flm per komentet
Gurl,flm,po jetoj ne UK,po ashtu kam qene ne Londer shum here ne gallerine Tate qe me te vertete te jep inspirim...Por cfare me influecon me shum tek punet qe bej jane njerezit...pasi cdo pune qe kam bere eshte e lidhur me dike/dicka me 1 ndjenje...me 1 dite..
Flm edhe njehere te gjith per kohen qe keni kaluar duke pare temen...;)po ashtu edhe Drinit per ndihmen e tija...
How can she fall, if there is no one there to catch her
bunny, im gutted yllo, sdi cte them
BRAVO!
Portreti ne postimin nr: 60 eshte shume i bukur me pelqen shume si i perdor ngjyrat Bunny.
Urime dhe suksese per me tutje.Pershendetje!!!!!!!!!!!
Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!
white_snake edhe Denku flm shum :)
dora nuk duket aq paster po ashtu edhe gishtat.. :brire lol..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 01-08-2004 mė 18:48
kurse ajo dite vjeshte eshte postuar 1 njehere,por mendoj se kjo eshte me e plote edhe me e paster se tjetera. :rolleyes:
Krijoni Kontakt