Bukur........
Bravo........shume interesante....
Nuk e mora vesh e ke hobi kete gje apo je piktore :) ...sido qe te jete ke bere pune te lezetshme
Gjithsesi postimi nr 62 dhe nr 64......mua me pelqyen me shume
Suksese...........
Bukur........
Bravo........shume interesante....
Nuk e mora vesh e ke hobi kete gje apo je piktore :) ...sido qe te jete ke bere pune te lezetshme
Gjithsesi postimi nr 62 dhe nr 64......mua me pelqyen me shume
Suksese...........
bunny,
Urimet e mia per punimet dhe do kisha dashur qe te vizatosh nje pejsazh me ngjyra me te gjala nqs ke mundesi.Besoj se do duket shume e bukur.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
U got talent gurl...te uroj suksese te metejshme
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Miki_ro e kam hobi,pasi momentalisht po studioj per juridik,e di qe eshte 1 fushe shum ndryshe nga ajo me lart...Flm shum :)
StormAngel,flm, ngjyrat e gjalla me te vertete i japin bukuri 1 persazhi,ke shum te drejte,por momenalisht nuk ndjehem ne ate pike...(lol)Do e bej 1 dite,kur kendej te dali pak djell ;)
sweet_babe flm shum :)
How can she fall, if there is no one there to catch her
Bukur. Paske talent :) (bejme i ēike sikur marrim vesh)
ne veēanti posti #60 dhe #94 ...:)
Flm shum :)
wwwoooww!!! Damn gurl u r so talented!! Keep up the good work !!! I really lik the use of color on them !!! Very nice!!!!
Flm per urimin :)
Nuk duket fare mire....ne cep eshte deti..qe ngjyrat e tij te ndryshme kane reflektuar tek 1 faqe e murit.Piktura eshte shum e madhe,kshq nuk ma zen kamra e tl te gjith (po ashtu gjyrat nuk ka dalur fare mire) :(..
Jam influencuar nga 'filmi 'flutura ne gabinen time' - fluturimi i flutures..liria e saj... (kuptohet ky eshte thjesht 1 intereptim i imi ) :D...
Ai postimi nr 27 qekam kopje une:) O Bunny po daja as te ka pare mi yllo, nga me kopjove aq mire. Nejse mo sa lek ben ajo fotoja se jom gati te fal edhe faqoren e rakise qe e kom te shejte vetem ta kem origjinal:)
Shaka yllo, vertet ke dore te mire ne pikture pergezimet e mija.
Dito.
lol...ska gje se kam bere shum print (me ngjyra te ndryshme) kshq 1 per ty e kam,por vetem me 1 kusht ..ti me jep shishen e alkolit,une ate...edhe sa te kesh ate jo alkol (jo alkol me shum te madhe,pa arsyje..lol..)se tashi per qeif do pijme ne...he si thua e ben dot??? :rolleyes: Flm per kohen... :^lulja3
Me poshte eshte dora e 1 shoqe edhe kemba e saj...(jane shum pune shum te shpejta..casti sic i them une :^gg )
Lool Pse Mer Daje Ti Qenke Ke Postimi Nr 27 Po Mir Mer Qenke Se Une Te Dija Te Vjeter Qenke Alamet Djali :@pp
Bunny Te Lumte Lal I Ke Qare
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLajsi : 04-01-2005 mė 10:44
Jufka ime ...
E shof daja te gjithe duan ta hedhin, ste jep njeri po smoren gje:). Ja edhe Bunny ka hallin te me marre faqoren e rakise. apapaapapapa keta duan te me vdesin fare.
O bunny po mire mi lal pse nuk i fut ndonje ekspozite edhe keshtu ben ndonje lek.
Dito.
Bukur! Me pelqeu dita e vjeshtes :) tek #80
Me prit
Kalajsi & e_verdha flm shum :)
Odeon une per te miren tende e kisha... :^lulja3
Kemba e 1 goce tjetere kjo...:D
Shume te bukura punimet Bunny!
Ne shume punime te tuat duket sikur stili eshte kubizmi, (Picasso).
Komplimente qe ne kete moshe kaq te re arrin te pikturosh sipas atij stilli, qe mesa di une konsiderohet i veshtire.
Berrnutsi-flm shum ;) lol
Ketrin, eshte e vertete qe jam influencuar shum nga punimet e Picasso's me levizjen Kubizm. Kam bere 1 pikture qe eshte influencuar nga Jean Metzinger,ky ishte ai qe kritikoj/adoptoj levizjen e Kubizmit,(por eshte shum e madhe,kamra e tl nuk e zen te gjithen).Me pelqen me shum sesa levizjet e tjera (realizmi etj).Flm per kohen po ashtu edhe per urimin :)
Te ghitha shume te bukura, me pelqyen sidomos 17 ajo me pelqeu jashte mase. Urime
Flm shum :), 16 dhe 17 eshte i njejti sketch por kam perdor ngjyra te tjera pasi doja te shikoja efektin...17 nuk duket edhe aq qarte....:I...
Bravo bunny, qenke e talentuar:)
Kujtimi i lumturisė nuk tė sjell mė lumturi, kujtimi i dhimbjes tė sjell pėrsėri dhimbje
Nuk jam kritik arti.punoj vete jam munduar qe punet e mija te shikohen nga anetaret e forumit por muk e di perse nuk po me dalin, ndoshta problem dergimi ose gabim faqeje , nejse nuk dua te zgjatem shume .
Punet tuja ne prgjithesi jane te mira , por duken pak te trishta per aresyen sepse ju perdorni jo shume drite. Me pelqen puna e dyte dhe e trete.
NE qofte se do te perdoresh pa frke ngjyrat e ndezura punet dote jene shume me te bukura c`te keqe ka po ta provosh.Ju e keni shume te forte anen psikologjike te vizatimit .Ok.? don`t be ..............
me se shumti je e koncentruar ne pikturimin e njerezve..gjitha jan te bukura..me pelqejne
Ke te drejte qe mbase ngjyrat e mija ne disa punime- nuk tregojne nje person aq konfident ne vetevete- po ca pret nga nje 17vjecare :) nuk po them qe tani jam mesa konfidente- por mund te them qe jam me e lirshme ne perdorimin e ngjyrave. Megjitese ka pak kohe qe nuk e perdor bojen pasi diplloma per juridik na ka lene me stirolaps ne dore.Postuar mė parė nga niktironci
Flm shum per keshillat, kritika eshte vleresim ne syrin tim, pasi meson dicka nga ajo. Nqfse ke nevoj per ndihme per te postuar punimet e juaja, te surgjeroj te kontaktoshe Fiori-n.
Isra,Nik, Icelok dhe Valius faleminderit shum per kohen qe ju dhate punimeve te mia, po ashtu edhe komenteve :)
Se ta kam borxh,
Bunny, pershendetje para se gjithash, eshte pak teper e larmishme puna jote qe ke publikuar ketu dhe sigurisht pershihen shume faza te hulumtimit tend.
punimet e para te japin pershtypjen se mund te jesh diku ne suaza te piktures naive, -proporcioni, ngjyra, formesimi i objekteve, por pastaj na del ne nje terren gjeometrik te pseudo kubizmit. Riberja e autoportretit te Gogut serish te kthen ne domenin e piktures naive.
Portretet e para nuk do t'i komentoj se jane te njejta edhe ato ngelin diku ne kufi mes realizmit dhe naivitetit.
Ne portretin qe i ke kthyer pergjegje cyclos pash nje gje te re dhe per mua shume te pelqyeshme, megjithese duhet te studiosh me teper anatomine ne kete moment eshte ende nje pike e dobet per ty. Por e shoh se e ke marr seriozisht se ke filluar te vizatosh gjymtyre, keto jane ushtrime shume te qelluara sepse te vizatosh nje gjymtyre eshte shume me e komplikuar se nje fytyre dhe kerkon nje harmoni te shumfishte potezash. Por duhet te perpiqesh me shume drejte zgjedhjes se gjesteve ne grafike, t'ju ikesh pak me teper pershkrimeve te formave ne menyre ti lesh hapesire reliefit dhe dritehijes qe ti nxjerrin format e sidomos kufizat vete, pra ti formesoje syri ashtu si duhet ne vend te vijes (kufizes).
Ne portretin qe me pelqeu eshte nxjerrja e figures nga prapavija me ane te transparences. Valeri eshte i zgjedhur mire dhe kontrasti eshte i plote. Realisht kjo qe ke ne te dhjathe eshte saktesisht negativ i asaj qe ke ne te majte. Ose eshte antipod i te njetes nuanse. Disa pjese i ke mbuluar teper dhe ke prishur logjiken e daljes nga transparenca si formesim dhe kjo eshte pjea qendrore. Do te me pelqente sikur te ishe munduar ta respektosh pakes eshe reflektimin e ambientit gje qe ketu mungon. Sepse ajo prapavi nuk eshte e shkeputur nga objekti duhet te ekzistoje nje marredhenie mes trajtave te materializuara te figures dhe sfondit prej te cilit dolen ato. Pra nje reflektim i logjikshem i se kaltertes ne pjeset e ngurtesuara te materializimit te siperfaqeve qe jane te kthyera nga ky burim me neglizhence procentuale ne siperfaqet transparente qe jane ne formesim qe do te krijonte nje dinamike dhe ritem me harmonik ne relacionin forme-drite pa lene anash kuptimesine filozofike te ketyre dy nuansave themelore te perdorura ketu. Ideales (majtas) dhe materiales (djathtas).
Me nje fjale: qiellit dhe arit.
Te mos zgjatem, pune te mbare se une per vete i kam lene keto me vite. Por te sugjeroj te mos merresh shume me kete lloj paraqitjeje sepse eshte finite, pra nuk eshte e plleshme dhe ta ndal hovin e krijimit sepse kryhet si teme dhe si menyre me nje seri shume te ngushte pikturash, -njeriu ne raport me ngjyrat dhe kuptimi filozofik shpenzohen me se tepermi 5-7 punime te ndermjeme dhe me kaq merr fund seria. Pastaj do te detyrohesh te merresh me ripertypje ... gracke ne te cilen kane rene edhe artiste shume te medhenje!
Ai detali nga punimi me flutura me pelqeu poashtu, (ashtu si metafore dhe asocim, blatim poetik shume sensual) del flutura qe me prapavine sygjeron nje trup femre te mbuluar me krihet se saj delikat.
Do te thoja se e vlene te ripunohet me kete qendrim. Do te thuash: shqise mashkullore qe nuk ka hije ta trajtoje nje femer, por qe nje sygjerim i tille nga ana e femres do te ishte poaq i natyrshem dhe firmoses per perfytyrimin e botes mashkullore, mbase edhe avancues ne perceptimin mashkullor te pasurise femrore.
Mbulesa nga krihet delikat te nje fluture eshte me teper se poetike, nuk mund te pershkruhet me fjale, e poezi, sic do te mund ta bente nje pikture e vetme sugjestive sic do te ishte kjo.
Do te mund te flisnim ende por edhe me kaq e kam tepruar.
Pune te mbare edhe nje here dhe pershendetje te perzemerta nga une,
Troy III.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Duket sikur disa punime jane bere nga dore e stervitur ndersa disa te tjera jane ne nivel fillestar.
Gjithsesi eshte nje fillim shume i mire drejt artit te piktures ... Urime.
Ke disa probleme ne lidhje me perspektiven te cilat natyrisht mund te shmangen me shume pune dhe durim.
Shpresoj te sjellesh ketu te tjera punime ne te ardhmen per te ndjekur dhe zhvillimin tend te metejshem ne kete fushe fantastike te artit.
Talenti eshte ekzistent... mungon eksperienca, gje qe natyrisht do te zhduket me kohen. :)
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
O Bab, ke ngaterru nick :p.. loooolPostuar mė parė nga Baptist
Bunny shum punime te mira, me pelqyen me shume portretet.. Por vazhdo ushtroje sepse jam e sigurt do te dalesh nje artiste e shkelqyer ne te ardhmen..
Zemrushja
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
bunny pergezime, shum punime te bukura, ajo kafka e vizatuar nga siper me pelqejti jasht mase :)
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt