Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 128 prej 128
    Feniks. Maska e niktironci
    Anėtarėsuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Nuk jam kritik arti.punoj vete jam munduar qe punet e mija te shikohen nga anetaret e forumit por muk e di perse nuk po me dalin, ndoshta problem dergimi ose gabim faqeje , nejse nuk dua te zgjatem shume .
    Punet tuja ne prgjithesi jane te mira , por duken pak te trishta per aresyen sepse ju perdorni jo shume drite. Me pelqen puna e dyte dhe e trete.
    NE qofte se do te perdoresh pa frke ngjyrat e ndezura punet dote jene shume me te bukura c`te keqe ka po ta provosh.Ju e keni shume te forte anen psikologjike te vizatimit .Ok.? don`t be ..............

je nje shkalle me lart se akili
    urime.

i/e regjistruar Maska e valius
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Postime
    277
    me se shumti je e koncentruar ne pikturimin e njerezve..gjitha jan te bukura..me pelqejne

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Citim Postuar mė parė nga niktironci
    Nuk jam kritik arti.punoj vete jam munduar qe punet e mija te shikohen nga anetaret e forumit por muk e di perse nuk po me dalin, ndoshta problem dergimi ose gabim faqeje , nejse nuk dua te zgjatem shume .
    Punet tuja ne prgjithesi jane te mira , por duken pak te trishta per aresyen sepse ju perdorni jo shume drite. Me pelqen puna e dyte dhe e trete.
    NE qofte se do te perdoresh pa frke ngjyrat e ndezura punet dote jene shume me te bukura c`te keqe ka po ta provosh.Ju e keni shume te forte anen psikologjike te vizatimit .Ok.? don`t be ..............
    Ke te drejte qe mbase ngjyrat e mija ne disa punime- nuk tregojne nje person aq konfident ne vetevete- po ca pret nga nje 17vjecare :) nuk po them qe tani jam mesa konfidente- por mund te them qe jam me e lirshme ne perdorimin e ngjyrave. Megjitese ka pak kohe qe nuk e perdor bojen pasi diplloma per juridik na ka lene me stirolaps ne dore.

Flm shum per keshillat, kritika eshte vleresim ne syrin tim, pasi meson dicka nga ajo. Nqfse ke nevoj per ndihme per te postuar punimet e juaja, te surgjeroj te kontaktoshe Fiori-n.

Isra,Nik, Icelok dhe Valius faleminderit shum per kohen qe ju dhate punimeve te mia, po ashtu edhe komenteve :)
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Se ta kam borxh,
    Bunny, pershendetje para se gjithash, eshte pak teper e larmishme puna jote qe ke publikuar ketu dhe sigurisht pershihen shume faza te hulumtimit tend.

punimet e para te japin pershtypjen se mund te jesh diku ne suaza te piktures naive, -proporcioni, ngjyra, formesimi i objekteve, por pastaj na del ne nje terren gjeometrik te pseudo kubizmit. Riberja e autoportretit te Gogut serish te kthen ne domenin e piktures naive.

Portretet e para nuk do t'i komentoj se jane te njejta edhe ato ngelin diku ne kufi mes realizmit dhe naivitetit.

Ne portretin qe i ke kthyer pergjegje cyclos pash nje gje te re dhe per mua shume te pelqyeshme, megjithese duhet te studiosh me teper anatomine ne kete moment eshte ende nje pike e dobet per ty. Por e shoh se e ke marr seriozisht se ke filluar te vizatosh gjymtyre, keto jane ushtrime shume te qelluara sepse te vizatosh nje gjymtyre eshte shume me e komplikuar se nje fytyre dhe kerkon nje harmoni te shumfishte potezash. Por duhet te perpiqesh me shume drejte zgjedhjes se gjesteve ne grafike, t'ju ikesh pak me teper pershkrimeve te formave ne menyre ti lesh hapesire reliefit dhe dritehijes qe ti nxjerrin format e sidomos kufizat vete, pra ti formesoje syri ashtu si duhet ne vend te vijes (kufizes).

Ne portretin qe me pelqeu eshte nxjerrja e figures nga prapavija me ane te transparences. Valeri eshte i zgjedhur mire dhe kontrasti eshte i plote. Realisht kjo qe ke ne te dhjathe eshte saktesisht negativ i asaj qe ke ne te majte. Ose eshte antipod i te njetes nuanse. Disa pjese i ke mbuluar teper dhe ke prishur logjiken e daljes nga transparenca si formesim dhe kjo eshte pjea qendrore. Do te me pelqente sikur te ishe munduar ta respektosh pakes eshe reflektimin e ambientit gje qe ketu mungon. Sepse ajo prapavi nuk eshte e shkeputur nga objekti duhet te ekzistoje nje marredhenie mes trajtave te materializuara te figures dhe sfondit prej te cilit dolen ato. Pra nje reflektim i logjikshem i se kaltertes ne pjeset e ngurtesuara te materializimit te siperfaqeve qe jane te kthyera nga ky burim me neglizhence procentuale ne siperfaqet transparente qe jane ne formesim qe do te krijonte nje dinamike dhe ritem me harmonik ne relacionin forme-drite pa lene anash kuptimesine filozofike te ketyre dy nuansave themelore te perdorura ketu. Ideales (majtas) dhe materiales (djathtas).

Me nje fjale: qiellit dhe arit.

Te mos zgjatem, pune te mbare se une per vete i kam lene keto me vite. Por te sugjeroj te mos merresh shume me kete lloj paraqitjeje sepse eshte finite, pra nuk eshte e plleshme dhe ta ndal hovin e krijimit sepse kryhet si teme dhe si menyre me nje seri shume te ngushte pikturash, -njeriu ne raport me ngjyrat dhe kuptimi filozofik shpenzohen me se tepermi 5-7 punime te ndermjeme dhe me kaq merr fund seria. Pastaj do te detyrohesh te merresh me ripertypje ... gracke ne te cilen kane rene edhe artiste shume te medhenje!

Ai detali nga punimi me flutura me pelqeu poashtu, (ashtu si metafore dhe asocim, blatim poetik shume sensual) del flutura qe me prapavine sygjeron nje trup femre te mbuluar me krihet se saj delikat.

Do te thoja se e vlene te ripunohet me kete qendrim. Do te thuash: shqise mashkullore qe nuk ka hije ta trajtoje nje femer, por qe nje sygjerim i tille nga ana e femres do te ishte poaq i natyrshem dhe firmoses per perfytyrimin e botes mashkullore, mbase edhe avancues ne perceptimin mashkullor te pasurise femrore.
    Mbulesa nga krihet delikat te nje fluture eshte me teper se poetike, nuk mund te pershkruhet me fjale, e poezi, sic do te mund ta bente nje pikture e vetme sugjestive sic do te ishte kjo.

Do te mund te flisnim ende por edhe me kaq e kam tepruar.

Pune te mbare edhe nje here dhe pershendetje te perzemerta nga une,
    Troy III.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Duket sikur disa punime jane bere nga dore e stervitur ndersa disa te tjera jane ne nivel fillestar.
    Gjithsesi eshte nje fillim shume i mire drejt artit te piktures ... Urime.

Ke disa probleme ne lidhje me perspektiven te cilat natyrisht mund te shmangen me shume pune dhe durim.

Shpresoj te sjellesh ketu te tjera punime ne te ardhmen per te ndjekur dhe zhvillimin tend te metejshem ne kete fushe fantastike te artit.

Talenti eshte ekzistent... mungon eksperienca, gje qe natyrisht do te zhduket me kohen. :)
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    Pune te mbare edhe nje here dhe pershendetje te perzemerta nga une,
    Troy III.
    O Bab, ke ngaterru nick :p.. looool

Bunny shum punime te mira, me pelqyen me shume portretet.. Por vazhdo ushtroje sepse jam e sigurt do te dalesh nje artiste e shkelqyer ne te ardhmen..

Zemrushja
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    bunny pergezime, shum punime te bukura, ajo kafka e vizatuar nga siper me pelqejti jasht mase :)
    #VamosArgentina

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Tema tė Ngjashme

1. Punime dixhitale
    Nga dimegeni nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 11-07-2010, 01:15
  2. Punime te zakonshme, te bera ne Artlantis...
    Nga RinorZ nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-01-2009, 17:15
  3. Disa punime te mia ne Photoshop 7.0
    Nga Davius nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 07-07-2005, 07:45
  4. Punime tė artizanatit shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 15-12-2003, 20:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •