Lool Pse Mer Daje Ti Qenke Ke Postimi Nr 27 Po Mir Mer Qenke Se Une Te Dija Te Vjeter Qenke Alamet Djali :@pp
Bunny Te Lumte Lal I Ke Qare
Lool Pse Mer Daje Ti Qenke Ke Postimi Nr 27 Po Mir Mer Qenke Se Une Te Dija Te Vjeter Qenke Alamet Djali :@pp
Bunny Te Lumte Lal I Ke Qare
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLajsi : 04-01-2005 mė 10:44
Jufka ime ...
E shof daja te gjithe duan ta hedhin, ste jep njeri po smoren gje:). Ja edhe Bunny ka hallin te me marre faqoren e rakise. apapaapapapa keta duan te me vdesin fare.
O bunny po mire mi lal pse nuk i fut ndonje ekspozite edhe keshtu ben ndonje lek.
Dito.
Bukur! Me pelqeu dita e vjeshtes :) tek #80
Me prit
Kalajsi & e_verdha flm shum :)
Odeon une per te miren tende e kisha... :^lulja3
Kemba e 1 goce tjetere kjo...:D
How can she fall, if there is no one there to catch her
Shume te bukura punimet Bunny!
Ne shume punime te tuat duket sikur stili eshte kubizmi, (Picasso).
Komplimente qe ne kete moshe kaq te re arrin te pikturosh sipas atij stilli, qe mesa di une konsiderohet i veshtire.
Berrnutsi-flm shum ;) lol
Ketrin, eshte e vertete qe jam influencuar shum nga punimet e Picasso's me levizjen Kubizm. Kam bere 1 pikture qe eshte influencuar nga Jean Metzinger,ky ishte ai qe kritikoj/adoptoj levizjen e Kubizmit,(por eshte shum e madhe,kamra e tl nuk e zen te gjithen).Me pelqen me shum sesa levizjet e tjera (realizmi etj).Flm per kohen po ashtu edhe per urimin :)
Te ghitha shume te bukura, me pelqyen sidomos 17 ajo me pelqeu jashte mase. Urime
Flm shum :), 16 dhe 17 eshte i njejti sketch por kam perdor ngjyra te tjera pasi doja te shikoja efektin...17 nuk duket edhe aq qarte....:I...
Bravo bunny, qenke e talentuar:)
Kujtimi i lumturisė nuk tė sjell mė lumturi, kujtimi i dhimbjes tė sjell pėrsėri dhimbje
Krijoni Kontakt