Aty me qendro te keqen..! Po ato qe i kap shkozeti pranohenPostuar mė parė nga Anisela
![]()
Aty me qendro te keqen..! Po ato qe i kap shkozeti pranohenPostuar mė parė nga Anisela
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Postuar mė parė nga orivlora
Orivlora po ja ku jam po deshe .
Sigurisht se te ka ndegjuar zoti... haha![]()
unė jam ashtu si ty dashke ...
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Gabohesh nese mendon ashtu Anisela,sa pėr qe sma varin mo rrusho...ta bej radhen nga banesa ime e deri te statcioni i trenit....,vetem po te ėshtė shum shum shum e bukurė, qe ėshtė gjynaf t'a leshojsh nga dora..pėrndryshe me ka ik maraki i gocave skandinave...Postuar mė parė nga Anisela
Brun me sy te gjelbert ok e plotsoj kėtė kushtė,por durrsak nuk jam !.....Vete preferoj nje Durresak brun me sy shqiponje....Rofshin djemte Shqipetare![]()
Ps: Oj zonjusha nga vlora, ma shkruaj email-adresen ne mp t'a dergoj foton re !
Shkenca na e premton tė vertetėn...por ajo kurrė nuk na e premton as paqen as fatin!
preferohen brunet sepse jane me origjinale, gjithashtu dhe une si djale qe jam gjithnje me kane terhequr me shume vajza brune me fytyre te bardhe , une vete jam me floke te zeza sy te zez dhe lekure te bardhe , perjashtohen jevgat dhe jevgjit
Pranohen ....Pranohen meqenese muskulaturen e paskemi njesoj....Vete jm brune me sy Jeshil...Postuar mė parė nga Pyes_Lotin
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Postuar mė parė nga Anisela
Une i kam ngjyre ulliri jo jeshil ! pranohem
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
E keqja ime eshte se une e prek qiellin si ajo thenja jote....Postuar mė parė nga Pyes_Lotin
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Po kjo s`na qenka e keqePostuar mė parė nga Anisela
paske vetebesim ne veteve. Ku ka me mire
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
E cunat me flokete e kuqe? Cka u be me to?:P
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
uaa te shplara thote kjo... s'ke pare bjonde me sy te zinj (e te shkruar) ti ndonjehere jooo.Postuar mė parė nga Tironsja_PHILLY
![]()
Krijoni Kontakt