Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    Lezet me kripe
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Ne cati
    Postime
    51
    Dje vajta e pashe ne kinema dhe eshte nje nga gabimet e mia te vitit 2003. Thashe se me plasi shpirti ulur ne nje sedilje te parehatshme per 3 ore e kusur pa levizur dot plus qe isha ulur ne rrjeshtin e dyte se te gjithe vendet e tjera ishin te zena dhe spata mundesi ta shikoja mire mire se sa filloi filmi mua filluan te me lotonin syte nga afersia e madhe me ekranin. Ne pergjithesi sme terheqin filmat e zymte edhe pse realizimi ishte i bukur.

Albanian princess
    Anėtarėsuar
    04-06-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    35
    Lord of the Rings eshte nje nga filmat me te bukur qe kam pare ne jeten time. Te treja pjeset ishin shume te bukura, por e treta ishte madheshtore. Eshte e varur nga njerezit se disa nuk mund te rrine para ekranit per 3 ore e 30 minuta, por per mua ato ore iken shume kollaj. N.q.s. me jepet mundesia do ta shikoj perseri.
    Realizimi i filmit eshte shume i mire, por per shume femra ai film eshte i mire ngaqe Orlando Bloom, the cute Elf, mer pjese ne te.
    Ky film jo vetem qe te dergon ne nje bote tjeter dhe eshte "full of action" por edhe te ben te qeshesh.
    Per ata qe nuk e kane pare kete film deri tani, you are missing out on a good thing.
    I love, I play, I hurt, I blame, but when you are with me you'll never be the same.

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Filmi eshte vertet madheshtor, te pakten ky eshte mendimi
    im. Nje perle per ata si puna ime te dhene pas historise se
    vjeter pagane te Evropes parakristjane. Evropes se kelteve,
    druideve, shtrigave, shtojzavalleve, zanave, mallkimeve,
    magjise. Nje bote vertet mizore (sakrifica njerezore), por
    sa e pasur ne ide.
    Nje interpertim naiv por shume afer realitetit, sa i larmishem,
    sa magjepses, sa larg shterpesise qe pllakosi kete kontient
    pas parhapjes se besimeve me baze semite, monoteiste.
    Fatkeqesisht ē'do gje e ka nje fund dhe nevoja per evolucjon
    kerkon mohimin e te vjetres per ti lene vendin te rese, megjithse
    shpesh here kjo e fundit e ka burimin tek e shkuara.

Shumica kete film e shikojne per realizimin sepse historine
    e dine nga libri i Tolkienit!
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Shum film i mire por eshte shum, shum, shum i gjate.

kokeforte Maska e elisabet
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    The lord of the rings???
    Me ka pelqyer jashte mase, bile mezi po prisja qe te dilte pjesa e trete....
    Subjekti dhe ideja dicka origjinale, kurse realizimi i perkryer.
    Sa i perket pjeses se pare them se regjizori i ka ndenjur shume besnik librit, pjeset e tjera akoma nuk i kam lexuar....

O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

e panjohura Maska e *Ema*
    Anėtarėsuar
    17-08-2003
    Vendndodhja
    rruga e pyllit
    Postime
    111
    Personalisht kam qene per nje kohe shume e gjate e "dashuruar" pas Tolkien. LotR e kam lezuar dhe po ashtu edhe The Hobbit. Duke u mbeshtetur ne ate qe shpesh filmat i vrasin librat tek te cilet jane bazuar kur pashe per here te pare Fellowship of the Ring, kisha frike so do te ngelesha shume e zhgenjyer. Por nuk qe ashtu. Filmat jane qe te tre realizime te shkelqyeshme. Ka shume ndryshime nga libri ne film por te vesh ne skene 1500 faqe liber nuk eshte kollaj.
    Encompassed in a love so profound,
    incomparable to all he has known.
    Propelled into this wondrous whirlwind,
    his heart understands she is his alone.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pelqeva tiparet e aktorit me emer "Aragorn" tek filmi prandaj vajta dhe e pashe. Si film nuk ishte dhe aq terrheqes per te fituar gjithe ato emmy awards.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Kudo qe isha: shtepi, shkolle, kafeteri, edhe cdo vend tjeter degjoj Lord Of the Rings. Por nga reklama qe kisha pare ne televizor mu duk nje perralle qe vetem femijet do arrinin ta pelqenin..prandaj su interesova fare te shkoja ta shikoja as ne kinema dhe as te blija ose ta merrja me qerra filmin. Nejse tani qe shkuam per Vit te Ri ne shtepi tek prinderit e blem kaseten e duhet te them qe me pelqeu filmi shume fare..nuk prisja te me pelqente. Ju luta tim ate te shkonim ta shikonim ne kinema por ja bente kush rri dot ulur 4 ore pa levizur te shikoj ate film pa . Nejse jam kurioze sadoqe si tha Deusi dihet si mbarojn filma te tille...por prap kam kuriozitet. Gollum/Mr. Sterling was my favorite karakter!

ps: Pemet qe flisnin mi acaruan nervat!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reina : 05-01-2004 mė 14:26
    Be yourself and you will always be in fashion.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Film i perkryer, pjesa me e bukur ishte kur vjen ajo gjeja zeze hypur mbi ate kulcedren dhe i thote goces qe po mbronte mbretin
    you fool no man can kill me dhe kjo i kthehet
    i am no man dhe ja can koken ne dysh.

Po nga karakteret e mi te preferuar ishte Smigel(se di si shkruhet) me hiqte trurin me ate te foluren oo precious, we wants it, we needs it hahaaa dhe duart e tija me te medhaja se putre e kembes.
    Nderi, besnikeria, miresia, dashuria, barazija te tera keto te harmonizuara ne menyre te perkryer me njera tjetren.

Uoflo per dwarfin thua ti apo jo?
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Loool...Shiko mi Aleate paske mi te njejten preference.. Une vdisja kur fliste ai Gollum (s'ja di as une emrin mire)...shume i lezetshem.
    Be yourself and you will always be in fashion.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •