Tironsja 15 vjecare Alma Ajazi, me banim ne Michigan te Shteteve te Bashkuara te Amerikes u shpall me e bukura midis gjithe vajzave te tjera shqiptare me banim ne USA
Tironsja 15 vjecare Alma Ajazi, me banim ne Michigan te Shteteve te Bashkuara te Amerikes u shpall me e bukura midis gjithe vajzave te tjera shqiptare me banim ne USA
NE fakt Selena doli kjo ne 99' kur u be shfaqja ne New Jersey. Me duekt se isha atje Selena dhe e mbaj mend shume mire qe kurorezua kjo <<Alma Ajazi>>
Im so crazy in love
ore e lagu se lagu ju vajza edhe kjo e mire eshte po pak si per ne cerdhe me duket shume e vockel nejse bej shaka une e mire eshte PeAcE
Why Doesn't The MooN Fly Off InTo SpaCe???
Shume e lezetcme qenka Alma
Fitoj sfitoj ajo eshte e mire per veten e saj:P
Dream as you'll live forever,live as if you'll die tomorrow!
hey o Selena a ka mundesi te na e tregosh foton e bukuroshes shqipetare qe fitoi nese ke ndonje foto e po pate mundesiplease Peace
Why Doesn't The MooN Fly Off InTo SpaCe???
heyy jane shume simpatike ,dhe te shtoj edhe diqka e kane merituar te zgjidhen miss...
Hmmm seshte e mire fare...(opinoni im ky) E paska turinjte si te majmunit...Jam shume e sigurt se ka goca me te mira se ajo...Nejse bye
I love him!
Bobaolina324 ne e dim qe ka dhe me te mire por te paket mos e ofendo vajze sikush ka bukurine e vet Bye bye
Te Dua Ty
ndoshta eshte e kot
Por si loti ne sy
nuk te largoj dot
Por do jete shume vone
s'ke per te me takuar mua
Edhe pse ende do te Dua.
:^xhan
I think shes cute....dihet qe ka edhe me te mira...po prap kjo e mire eshte
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Krijoni Kontakt