Jepi shume rendesi ngrenjes ne mengjes,shto brumrat
Jepi shume rendesi ngrenjes ne mengjes,shto brumrat
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Nje reqete popullore :ne nje gote qumeshte hidhe te kuqte e vese se pa zier ,perzije dhe pije ........ndoshta te ndihmon !!!Postuar më parë nga LOGIC
ca brumrash thu mi bebushe lol
plako, ha 5-6 here ne dite me porcione te vogla. kushtoi rendesi mengjesit si ne mas stervitjes qe bo, ne drek ha gjithmone mish pule, gjoks pule, gjera qe kan perberje proteinike, pasi proteina e rrit peshen e njeriurt, ne mengjes ha 3-4 te bardha veze, nje sandwich ta sugjeroj gjithashtu mere me buk te zez ose kafe, e bardha nuk osht e mire, tjeter fruta ha shume banane molle kiwi, sallatra mas stervitjes me i mish te pjekur, ene ke per me pa qe do boesh si herkul![]()
Ok machooo do filloj ti provoj kete te bardhat e vese dhe te ha shpesh e nga pak, flm plako, gjithe te mirat.Postuar më parë nga machooo
Mos shko ne stervitje ne futboll 2 jave ose me shume ha buke 4 here ne dite dhe rri veten mos puno asgje dil shetitu rri ne pc dhe per 3 jave prej 55 do te behesh 65-70![]()
pershendetje"Logic"
Provoje te hashe edhe sia embelsira, jo disa por per gjdo dite, pasi ti ushtron shume, une mendoj se embelsirat do te bejn mire dhe se munde te shtoshe ndonje kile.
Mose ha shume salata, mose ha shume speca etj, ngase humb ne peshe!
Te uroj shendet te mire se pesha nuk eshte shume me rendesi!pasi qe je sportist, ti vetem ha qka te servohet, mose e ke gajle per kile.
Embelsira thua ti dardan nuk e guxoj se e eshte keqja qe me felliqet fytyra.Postuar më parë nga dardaniAU
Megjithate Flm per mendimin tend.
Ju falenderoje te gjitheve per mendimet, njeher do e provoj te ha me shpesh e nga pak e me kalori.
Gjithe te mirat, shendet
Mendimi im te rekomandoj: Ne mengjes nje gote qumesht me mjalte brenda dhe nje luge te vogel kafeje me limonj te sheqerosur. (Limonjte i pret ne copa te vogla dhe i hedh sheqer. Kuptohet ngrenia fillon pas nje jave qe jane sheqerosur. Mbaji ne frigorifer). Limoni ne mengjes te hapen oreksin.
Shpretka, zemra, melcia kane shum proteina dhe gjithmone jane rekomanduar per njerezit qe jane me diabet apo anoreksi. Mund ti perdoresh pasi kane shum vitamina dhe te japin nje "uri" te papare me vone lol.. Duhet te kujdesesh per ushqimin qe ha. Vecanerisht ti qe je sportist. Mishin nuk duhet ta ndash asnje dite nga menuja jote. Perpiqu te hash dhe gjera te skuqura pasi ato te shendoshin goxha.
Ps. Ne pergjithesi njerezit kujdesen se si te ulin peshen lol.. Ti paske deshire te shtosh ne peshe
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Krijoni Kontakt