Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 106
    lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Jepi shume rendesi ngrenjes ne mengjes,shto brumrat
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anëtarësuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Citim Postuar më parë nga LOGIC
    Pershendetje!
    Desha te ju pyese se si mund te shtoje ne peshe dhe a jam ne nen peshe ku:
    Gjatesia: 1.70 cm
    Pesha: 55 kg
    Mosha: 16 vjeq
    Jam futbollist me vyn pesha, ju lutem me tregoni ndonje tabel si te trashem pak...
    Nje reqete popullore :ne nje gote qumeshte hidhe te kuqte e vese se pa zier ,perzije dhe pije ........ndoshta te ndihmon !!!

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anëtarësuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    FLM te gjitheve per sugjerimet.
    Ja kalofshit mir

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2007
    Vendndodhja
    uK
    Postime
    103
    ca brumrash thu mi bebushe lol

plako, ha 5-6 here ne dite me porcione te vogla. kushtoi rendesi mengjesit si ne mas stervitjes qe bo, ne drek ha gjithmone mish pule, gjoks pule, gjera qe kan perberje proteinike, pasi proteina e rrit peshen e njeriurt, ne mengjes ha 3-4 te bardha veze, nje sandwich ta sugjeroj gjithashtu mere me buk te zez ose kafe, e bardha nuk osht e mire, tjeter fruta ha shume banane molle kiwi, sallatra mas stervitjes me i mish te pjekur, ene ke per me pa qe do boesh si herkul

Anëtarësuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Citim Postuar më parë nga machooo
    ca brumrash thu mi bebushe lol

plako, ha 5-6 here ne dite me porcione te vogla. kushtoi rendesi mengjesit si ne mas stervitjes qe bo, ne drek ha gjithmone mish pule, gjoks pule, gjera qe kan perberje proteinike, pasi proteina e rrit peshen e njeriurt, ne mengjes ha 3-4 te bardha veze, nje sandwich ta sugjeroj gjithashtu mere me buk te zez ose kafe, e bardha nuk osht e mire, tjeter fruta ha shume banane molle kiwi, sallatra mas stervitjes me i mish te pjekur, ene ke per me pa qe do boesh si herkul
    Ok machooo do filloj ti provoj kete te bardhat e vese dhe te ha shpesh e nga pak, flm plako, gjithe te mirat.

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Mos shko ne stervitje ne futboll 2 jave ose me shume ha buke 4 here ne dite dhe rri veten mos puno asgje dil shetitu rri ne pc dhe per 3 jave prej 55 do te behesh 65-70

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    pershendetje"Logic"

Provoje te hashe edhe sia embelsira, jo disa por per gjdo dite, pasi ti ushtron shume, une mendoj se embelsirat do te bejn mire dhe se munde te shtoshe ndonje kile.
    Mose ha shume salata, mose ha shume speca etj, ngase humb ne peshe!

Te uroj shendet te mire se pesha nuk eshte shume me rendesi!pasi qe je sportist, ti vetem ha qka te servohet, mose e ke gajle per kile.

Anëtarësuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU
    pershendetje"Logic"

Provoje te hashe edhe sia embelsira, jo disa por per gjdo dite, pasi ti ushtron shume, une mendoj se embelsirat do te bejn mire dhe se munde te shtoshe ndonje kile.
    Mose ha shume salata, mose ha shume speca etj, ngase humb ne peshe!

Te uroj shendet te mire se pesha nuk eshte shume me rendesi!pasi qe je sportist, ti vetem ha qka te servohet, mose e ke gajle per kile.
    Embelsira thua ti dardan nuk e guxoj se e eshte keqja qe me felliqet fytyra.
    Megjithate Flm per mendimin tend.

Anëtarësuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Ju falenderoje te gjitheve per mendimet, njeher do e provoj te ha me shpesh e nga pak e me kalori.
    Gjithe te mirat, shendet

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Mendimi im te rekomandoj: Ne mengjes nje gote qumesht me mjalte brenda dhe nje luge te vogel kafeje me limonj te sheqerosur. (Limonjte i pret ne copa te vogla dhe i hedh sheqer. Kuptohet ngrenia fillon pas nje jave qe jane sheqerosur. Mbaji ne frigorifer). Limoni ne mengjes te hapen oreksin.

Shpretka, zemra, melcia kane shum proteina dhe gjithmone jane rekomanduar per njerezit qe jane me diabet apo anoreksi. Mund ti perdoresh pasi kane shum vitamina dhe te japin nje "uri" te papare me vone lol.. Duhet te kujdesesh per ushqimin qe ha. Vecanerisht ti qe je sportist. Mishin nuk duhet ta ndash asnje dite nga menuja jote. Perpiqu te hash dhe gjera te skuqura pasi ato te shendoshin goxha.

Ps. Ne pergjithesi njerezit kujdesen se si te ulin peshen lol.. Ti paske deshire te shtosh ne peshe
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Peshëngritje: Erkand Qerimaj, kampioni shqiptar i botës
    Nga zeus në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 29-07-2012, 07:44
  2. Këshilla për foshnjat 0-12 muajsh
    Nga Mina në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 10-09-2011, 07:38
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Lojrat olimpike - Athine 2004
    Nga kolombi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 06-09-2004, 14:24
  5. Ismail Kadare mbart ne supe peshen e tere Kombit Shqiptar
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 10-06-2004, 00:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •