Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    i/e regjistruar Maska e mad_about
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    fushave
    Postime
    75
    qe jane njesha jane,kte e dime te gjithe,po meqe i paskeni komshij ju lutem me gjeni tekstet e kengeve se me duhet urgjentisht.
    p.s.kam ca shoke kroat qe cmenden pas grupit dhe duan tekstet e tyre,qe ti mesojne drejt kenget.(ne nje rruge le te mesojne dhe ata i cik shqip
    me verte jam mbret ne ate qe kane bere(meqe tani em nuk bejne)
    ciao gjithve
    me shprese ne ndihme
    Great minds have purposes, others have wishes!!

little runaway Maska e Elated
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    27
    Tani, smundesh ti thush me te mir...se eshet sic te thuash kush eshte kenga jote e preferuar; por ishin e jan te shkelqyeshem e NDER me te miret.

PO kenget e ketij grupi jan alamet sidomos ajo mos qa njeri, bomb fare!
    Sa me shume her ta ndigjosh aq me shume elemente gjen tek kenga qe te ben te rikthehesh.

Por cka ndodhur me keto, ala grup apo jan dar e secili shikon punen e vet. lol

Ela'

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Edhe mua me pelqejne edhe pse kam shume kohe pa i degjuar por me ato pak qe mbaj mend kane muzik te pelqyshme.

i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anėtarėsuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Djemte e detit jane shume te mire jane te papam i dashuri im me thote qe nuk e degjon dot kengen lamtumire se behet keq ngaqe jemi larg njeri tjetrit tani. Por edheune behem keq kur e degjoj ne fakt. Te gjitha kenget e tyre jane shume te bukura, Zeri i atij cunit qe kendon(fatkeqesisht une nuk jam e fiksuar te mesoj emrat e kengetareve) eshte i jashtezakonshem. woow sa me peqlen. Nuk mund te them se ke kane kenge me te bukur sepse te gjitha jane te paarritshme. Ka dhe te tjera grupe qe me pelqejne, para shume pak kohesh psh mesova per ekzistencen e Thunderway, tani nuk jane me, me pelqeyen kenget e tyre shumme, edhe grupi Ritfolk eshte shume i mire. Ca te them me shume, kemi grupe shume te mira. Djemte e detit jane me te miret per mendimin tim
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Ne kohen e tyre sigurisht qe kan qen me te miret,muzika evulon & bashk me te dhe fenomen te rinje.

Mua me pelqen shume ky grup dhe i kam te gjitha kenget.

PershendeTje !!
    Feel the pump √

Your Soul Is Mine!! Maska e Gregorian
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    ne zemren tende
    Postime
    32

of course:)

Citim Postuar mė parė nga AlbRoma
    Pershendetje doja t'iu thoja se Djemte e Detit jane grupi me i mire shqiptar!
    Kush ka mendim pro apo kunder te shkruaj poshte!
    Mirepres mendimet tuaja!

Ju faleminderit!

jam plotesisht dakort per gentin e djemve te detit eshte i pa arritshem e ka zerin 4 oktave ti bertasi gotes e thyen))

kurse per rryme tjeter muzikore ritfolk jane te pavdekshm

Gregorian

i/e larguar Maska e ermal80
    Anėtarėsuar
    24-11-2002
    Vendndodhja
    forumi shqiptar
    Postime
    304

.

me baladen e jakup ferrit ata kane fituar cmimin e 1 ne nje festival qe eshte bere ne 94-95 .............me korigjoni nese e kam gabim....

jane te pa vdekshem ......gjynah qe nuk e vazhduan karrieren

ThE KinG Maska e Imperator
    Anėtarėsuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Djemte e Detit per mua kane qene, jane dhe do te mbeten nje nga grupet me te mira ne muziken Shqiptare. Vokalisti ka nje ze te mrekullueshem dhe e perdor ne menyre shume te mire. Te gjitha kenget e tij permbajne shume elemente te bukura vokalistike dhe Genti e hap zerin ne menyren e duhur, e jo si disa pseudokengetare Rocku Shqiptar qe gerthasin si macet kur vjen puna per te hapur zerin dhe per te shperthyer ne momente te veēanta te nje kenge.

Ermal 80, per ēmimin qe ke thene eshte mese e vertete qe e kane fituar, por vetem se ke ngaterruar vitet. Ata kane fituar nje ēmim ne nje festival qe organizohej ne Europe, dmth i bie qe ta kene fituar ne arenen nderkombetare per rrymen Metal, me kengen "Balade Per Jakup Ferrin".

Nje dite ne nje diskutim rreth muzikes me disa miq te mite ku ishin te pranishem dhe nje Amerikan e nje Anglez, pasi degjuam rastesisht kengen "Balade Per Jakup Ferrin" ne nje nga baret e Tiranes, Amerikani tha:
    "Nese ky vokalist do te kendonte anglisht e do te kishte ne perberje te grupit dhe nje kitarist te mire, ai do degjohej dhe ne Amerike".
    Imperator
    Albanian Perandory

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-10-2004
    Postime
    6
    Kenget e tyre me kane pelqyr shume edhe tani me pelqejn akoma

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pierre-Pandeli Simsia
    Nga artisti. nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 02-06-2010, 01:44
  2. Ja kush i ka vrare djemte e Vlores
    Nga PORTI_05 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 11:25
  3. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57
  4. Me 10 djemtė qė duan tė braktisin drogėn
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 16:58
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-06-2003, 23:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •