Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar mė parė nga Bledari
    Pershendetje!

Atehere ju me leni te kuptoj qe nje person tjeter qe nuk eshte tifoz i Interi edhe fut hundet tek Tema e Interit duke ofenduar etj. juve kjo gje nuk ju pelqen?

Me nje fjal juve nuk ju pelqejne qe te tjeret qe sjane tifoz te asaj skuadre te fusin hundet ke temat e skuadrave qe ju keni hapur kete doni te thoni?
    Bledar,

uk e di nqs shkrimin tim dhe repliken time ndaj Alesios e ke lexuar.

Alesio me sa cmarr vesh une esht per dicka teper serioze....
    ndersa une jam per nje seriozitet te moderuar pra ska rendesi se kush vjen e poston karikatura, por jo kot e me kot, duhen dhe ca komente futbolli , e jo kushdo qe vjen te na KUJTOJ HISTORINE apo gjera te tjera.... ne vend qe te fokusohen tek e tashmja.

Them qe Inter_Forever dhe StormAngel jane ne nje vije mendimi me mua.

Pra nuk thote njri mos hajde, po edhe hajde dhe fillo karikatura kot e me kot esht budallik dhe acaron tifozin tjeter, ne vend te flasesh per futboll perfndon muhabeti se kush me gjet karikatura me shume... nesje
    kaq kisha tani per tani
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Postuar mė parė nga Bledari
    Pershendetje!

Atehere ju me leni te kuptoj qe nje person tjeter qe nuk eshte tifoz i Interi edhe fut hundet tek Tema e Interit duke ofenduar etj. juve kjo gje nuk ju pelqen?

Me nje fjal juve nuk ju pelqejne qe te tjeret qe sjane tifoz te asaj skuadre te fusin hundet ke temat e skuadrave qe ju keni hapur kete doni te thoni?
    BLEDARO !
    Mendimi im eshte qe cdo anetar p.sh qe eshte tifoz i Lazios , te kete nje teme ku te bisedoje vetem me tifozat e Lazios per problemet e skuadres etj..pastaj te kete tema te ndermjetme si psh..inter-milan apo juve - milan etj..ku te debatohet per cdo gje lidhur me keto skuadra...
    Kurse per temat qe kane n provokacion brenda ne qofte se shihet qe ngjallin debate e pakenaqesira te hiqen,,
    Do i lutesha tifozave qe postimet te kene sadopak nje mendim apo edhe nje proteste .., te perpiqemi te eleminojme postime vetem me fyerje te paargumentuara ndaj skuadrave...
    Ky ishte mendimi im personal...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Freedom Maska e Bianconero
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Bledar,

uk e di nqs shkrimin tim dhe repliken time ndaj Alesios e ke lexuar.

Alesio me sa cmarr vesh une esht per dicka teper serioze....
    ndersa une jam per nje seriozitet te moderuar pra ska rendesi se kush vjen e poston karikatura, por jo kot e me kot, duhen dhe ca komente futbolli , e jo kushdo qe vjen te na KUJTOJ HISTORINE apo gjera te tjera.... ne vend qe te fokusohen tek e tashmja.

Them qe Inter_Forever dhe StormAngel jane ne nje vije mendimi me mua.

Pra nuk thote njri mos hajde, po edhe hajde dhe fillo karikatura kot e me kot esht budallik dhe acaron tifozin tjeter, ne vend te flasesh per futboll perfndon muhabeti se kush me gjet karikatura me shume... nesje
    kaq kisha tani per tani
    Cyclotomic
    Si shume serioze e shikon pjesemarrjen time ketu por nuk mendoj se eshte vertete ashtu sepse serioziteti im eshte larg nga forumi , pra dua te them se nuk eshte gjithcka por sidoqofte mua dhe asnjeriu nuk i pelqen qe te lexoje bruckulla gjithe kohen.
    Nuk eshte e drejte qe te kerkosh gjithe internetin per te gjetur dicka kunder Juves apo edhe Milanit.
    Forumi nuk duhet te funksionoje si WEB i Interit , Juves apo Milanit.
    Dua te them se vetem ne web-et jo zyrtare te klubeve perdorin karikaturat apo shkrimet e ndryshme qe sjellni ne forum , ne menyre te vecante ju interistat.
    Kjo me acaron mua sepse une nuk e bej nje gje te tille.
    Nese flas per dicka , nuk flas gjithmone me djall ne zemer por si nje tifoz normal edhe nese jam i cmendur.
    Njeriu vjen ketu te thote mendimit e tij ose te lexoje ndonje koment por jo per te degjuar te flitet per Berluskonin , Moxhin , Galianin , apo per te pare qe disa kane filluar ta quajne MILANIN , BILAN , dhe me kete fenomen te cuditshem eshte hera e pare qe ndeshem , prandaj lindin ''mosmarrveshjet'' ketu.
    Duhet te jemi realist per nje gje , Juventus eshte ekipi me i suksesshem ne Itali , Milan eshte 1-sh ne Europe dhe kuptohet qe keto 2 ekipe jane elita e futbollit Italian , ndersa Inter eshte 3-sh dhe kjo nuk do te thote se po ja fus kot por eshte realitet qe nuk duhet mohuar.
    Nese lexoni shkrimet tuaja si interiste , do ta kuptoni se jeni gabim sepse nuk gjen nje postim tuajin qe nuk flitet per korrupsionin e mbi te gjitha per personalitet e mesiperme.
    Pas mbarimit te nje ndeshje eshte e drejte te flitet per ate ndeshje dhe jo te futesh korrupsionin direkt si menyre e vetme e te shprehurit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bianconero : 29-01-2004 mė 13:32

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar mė parė nga Alesio
    Cyclotomic
    Si shume serioze e shikon pjesemarrjen time ketu por nuk mendoj se eshte vertete ashtu sepse serioziteti im eshte larg nga forumi , pra dua te them se nuk eshte gjithcka por sidoqofte mua dhe asnjeriu nuk i pelqen qe te lexoje bruckulla gjithe kohe.
    Nuk eshte e drejte qe te kerkosh gjithe internetin per te gjetur dicka kunder Juves apo edhe Milanit.
    Forumi nuk duhet te funksionoje si WEB i Interit , Juves apo Milanit.
    Dua te them se vetem ne web-et jo zyrtare te klubeve perdorin karikaturat apo shkrimet e ndryshme qe sjellni ne forum , ne menyre te vecante ju interistat.
    Kjo me acaron mua sepse une nuk e bej nje gje te tille.
    Nese flas per dicka , nuk flas gjithmone me djall ne zemer por si nje tifoz normal edhe nese jam i cmendur.
    Njeriu vjen ketu te thote mendimit e tij ose te lexoje ndonje koment por jo per te degjuar te flitet per Berluskonin , Moxhin , Galianin , apo per te pare qe disa kane filluar ta quajne MILANIN , BILAN , dhe me kete fenomen te cuditshem eshte hera e pare qe ndeshem , prandaj lindin ''mosmarrveshjet'' ketu.
    Duhet te jemi realist per nje gje , Juventus eshte ekipi me i suksesshem ne Itali , Milan eshte 1-sh ne Europe dhe kuptohet qe keto 2 ekipe jane elita e futbollit Italian , ndersa Inter eshte 3-sh dhe kjo nuk do te thote se po ja fus kot por eshte realitet qe nuk duhet mohuar.
    Nese lexoni shkrimet tuaja si interiste , do ta kuptoni se jeni gabim sepse nuk gjen nje postim tuajin qe nuk flitet per korrupsionin e mbi te gjitha per personalitet e mesiperme.
    Pas mbarimit te nje ndeshje eshte e drejte te flitet per ate ndeshje dhe jo te futesh korrupsionin direkt si menyre e vetme e te shprehurit.
    Alesio,
    Nuk e di se si me sheh ti mua, por sic thashe un e dhashe mendmin tim, nderkohe ti nuk me jep mua dicka "fikse", por fllon e i jep numra ekipeve, nr 1 ky nr 2 ai.... je jashte teme dhe kaq.
    Po te garantoj un se inter_foever kur postin lajme merren nga keto dy site.
    www.tgcom.it qe jane dhe sitet e Berlusconit dhe kanaleve Mediaset... dhe qe behen UPDATE me shpesh nga te gjitha sitet ne itali, nuk kane vetem perfutboll por edhe per finance(tgfin.it) dhe per shkence per gjithcka. Siti tjeter eshte www.eurosport.com

Tani te gjithe jane te INKURAJUAR te sjellin artikuj pasi as un as ndonje tjeter ketu nuk esht se shkon ne stadium dit per dit apo rrezik nuk shkon fare qe te na japi nje koment te detajuar se car ndodhi. Nuk beson se dikush ketu interviston lojtaret etj etj.

Pra nqs un tani postoj lajmin nga www.europosrt.com per gjyqin e Juventusit qe akuzohet per marrje substancash, dhe qe Vialli dhe Zidane pranuan qe merrshin dhe nuk marrin me atehere car do thuash? Ai esht site oficial i futbollit europian qe e shohin me mijera mijera ne dite.

Un nuk e kam postuar nje gje te tille qe mos acaroja gjendjen ne forum.
    Sic shkruajta dhe per vdekjen e nje lojtari, mund ta kisha bashkangjitur fare mire dhe kete artikull, te paperkthyer dhe me perkthim poshte.
    Car do thoje pastaj qe jane brrockulla? kur une sapo pashe tek France 1 , BBC , Rai International, madje dhe POLSAT qe esht kanli polak, per kete muhabet.

prandaj mos supozo kot... sepse kete muhabetin e supozimeve e kemi bere bashke nje here dhe nuk perfundoi ashtu sic mendoje... sepse dole qe e kishe shume gabim qe me cilesove si nje tifoz te semure.
    Te keshilloj te shohesh postimet e mia qe behen kudo ne forum.... nga Problematika Shqiptare e deri tek Verejtje dhe Keshilla... jam person qe nuk shpenzoj kohen time vetem ne kete forum futbolli. Kam nje pasion qe quhet INTER dhe kaq, ajo esht pune ime, dhe DERISA argumentat e mia JANE TE JUSTIFIKUARA ME SHIFRA ME FAKTE, DHE ME ARTIKUJ TE MARRE NGA KETO DY SITE, BESOJ SE NUK KA GOJE NJERI TE THOTE GJE, PERVEC TE TUNDI KOKEN DHE TE THOTE KE TE DREJTE.... gje qe ne shqiptaret nuk e pranojm kurre, qofte per futboll, qofte per politike qofte per fe
    shendet
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Pra kush ka fakte le te flasi, ti CITOJ keto fakte, dhe mundesisht ti perkthej, madje do te shtoja qe DUHET ti PERKTHEJ.
    JO ME ITALISHT ANGLISHT APO CFAR DO LLOJ GJUHE TJETER, ARTIKUJT DUHET TE PERKTHEHEN OSE TE BASHKANGJITET PERKTHIMI NE TO.. KA SHUME QE NUK KUPTOJN GJUHE TJETER DHE LINDIN KONTRADIKTA>

Prandaj Alesio, pervec diskutimit se car doni te ndryshoj, mbase duhet te bisedojm dhe cfar quhen site te pranueshme dhe te besueshme...urdhero fjalen ...
    pres pergjigje

PS: Interneti apo lajmet jane te domosdoshem te marrm informacion kshu qe nuk kemi pse e ndalojm nje gje te tille.
    Figurat merren nga ato site, por faktet merren nga ato te siperpermendurat.... tjeter gje qe SHKRUHEN me pasion.

prandaj thashe, Shkruani Artikullin e plote dhe perkthimin, Jo Hamendje se ngaterrohena kot pastaj.

pres pergjigje

My-SeLf Maska e Erban
    Anėtarėsuar
    22-09-2002
    Vendndodhja
    Iher Per Iher ITA
    Postime
    68
    Hiq kto klubet e milanistave
    Absurditet.....JeTa

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    HAHAHAHAHAHAHA
    Jam dakort...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    jo vallaj se do na mbetet Vjosa homeless(pa shpi) vetem ate ka shpine e vet qe mund te rri aty te flasi pastaj vjen tek cdo klub tjeter edhe ngacmon... ti heqim dhe keto ngelet pa shtepi
    bej shaka...

I kam kontaktuar dy hapesit ... Kur te bien dakort qe te dy(mbase dicka e tille nuk esht e nevojshme) njeri nga moderatoret do bashkoj temat.

shendet
    PS: more vjosa ku je qe ste pashe ne kete teme fare,apo te pelqen forumi ashtu sic eshte... me behet qefi

Freedom Maska e Bianconero
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Pra kush ka fakte le te flasi, ti CITOJ keto fakte, dhe mundesisht ti perkthej, madje do te shtoja qe DUHET ti PERKTHEJ.
    JO ME ITALISHT ANGLISHT APO CFAR DO LLOJ GJUHE TJETER, ARTIKUJT DUHET TE PERKTHEHEN OSE TE BASHKANGJITET PERKTHIMI NE TO.. KA SHUME QE NUK KUPTOJN GJUHE TJETER DHE LINDIN KONTRADIKTA>

Prandaj Alesio, pervec diskutimit se car doni te ndryshoj, mbase duhet te bisedojm dhe cfar quhen site te pranueshme dhe te besueshme...urdhero fjalen ...
    pres pergjigje

PS: Interneti apo lajmet jane te domosdoshem te marrm informacion kshu qe nuk kemi pse e ndalojm nje gje te tille.
    Figurat merren nga ato site, por faktet merren nga ato te siperpermendurat.... tjeter gje qe SHKRUHEN me pasion.

prandaj thashe, Shkruani Artikullin e plote dhe perkthimin, Jo Hamendje se ngaterrohena kot pastaj.

pres pergjigje
    Cyclotomic
    Une thjesht mendoj se nuk eshte ide e mire sjellja e materialeve te kota ne forum , por e di qe ''tifozet'' nuk rrine pa sjelle dhe vij me ide te re.
    Pra sipas mendimit tim c'do njeri te sjelle c'te mund ne temat respektive , ne temat Inter vs Milan , Juve e tjere por jo ne temat ''Zona JUVE'' , ''Zona MILAN'' e tjere , sepse keto mendoj se do jene te teperta dhe kuptohet se c'do vije me pas.
    Sa per ''materialet'' qe do sjellin do te ishte mire qe te shkruhej ''burimi'' (autori , web-i) ku merren keto gjera te ''domosdoshme'' per diskutimin tone.
    Une do mundohem te jem me tolerant , nese nuk do arrij te jem i tille , do te detyroj ''stafin'' e forumit qe te me bejne BAN ose do te largohem me deshire perfundimisht nga ky forum.
    S'di c'te them tjeter sepse ky diskutim mori dhene dhe eshte koha te qetesohemi pak.
    Gjithsesi ju uroj te gjitheve diskutim te mbare dhe suksese ne c'do fushe , por ne menyre te vecante uroj qe te keni sukses me skuadrat tuaja ne fushen e blerte ku luhet magjia e sportit , futbolli.

Shendet.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Pershendetje te gjitheve.

Cyclomitce eshte tani moderator ketu edhe une tani personalisht do flas me cyclotomic per te bere forumin me te bukur edhe me te pasur mbi futbollin.

P.S. Tema mbyllet ketu qe mos te ket me debate te ashpra.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Kam mundėsi tė ndryshoj emrin tim tė regjistrimit?
    Nga ClaY_MorE nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 22:28
  2. Si tė ndryshoj adresėn MAC?
    Nga all4u nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-07-2008, 06:29
  3. Si te ndryshoj llojin desktopit ne SuSe?
    Nga Miremengjes nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-01-2005, 16:39
  4. VB - Si te ndryshoj ngjyren e shkrimit te butonave
    Nga tigri2001 nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 13:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •