Zorra ka ik ne drejtim te paditur qe mbreme, se kam pare![]()
Zorra ka ik ne drejtim te paditur qe mbreme, se kam pare![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Me trupin shum te mir pervec rastit kur vesh disa gjera te ngushta e me ngelin te gjuni![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 20-05-2008 mė 16:10
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Kam qene dhe jam e mendimit qe, mirembajtja e trupit ne rradhe te pare, ka te beje me pastertine e trupit, dhe sa i perket ketij aspekti kam raport te shkelqyer.
Pastaj sa i perket trajtimit dhe ruajtjes se linjave trupore, edhe kesaj ia bej hysmetin, dhe si perfundim kam raport te mire ne teresi..
Tani edhe varet tek personi por une mendoj se kujdesi ndaj pamjes se jashtme, na jep nje fare sigurie dhe na ben te ndihemi mire...
Sa i perket operacioneve plastike, as qe behet fjale te inkorporoj gje te huaj ne trupin tim, te tipit; silikon, e ku di se cfare lende tjeter!!!
Na jan prish raportet me trupin kto kohet e fundit , dreqi ta haj spo di si tja gjej anen![]()
lere mos e pyet cfare raporti .. nje dite jam -3 kg nje dite jam +2 kg ... nje relacion shume i shendetshem![]()
Po me mungon koha, kur nga abdomenit sixpack, vajzat i shkulshin floket prej se gjalli dhe kercenin pa hezitim nga balkoni. Eh sa puna u dilte emergjencave, tani ballafaqohen me recesione.
Me duhet te bej dic patjeter.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt