Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    hahahah golf ciklamine...me pika me pika.. te dukem fort GEJ besa, e gzume e kisha llafne'

po Gonit s'ja shkele i cike syrin ti? Fundet pse ti shkurtova para se te ikje? me kepucet cfare bone? ene ti, ik o goce m'kom se gjen edhe burr nji ashtu ...

deri me 28 m'doli bari mua... si e kam liqenin? vazhdojne gjuetine pleqte me domino, kapele republike ( dhe tiranda lolololol ) anej apo o ftot?
    TBD

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    I ka shtru Edi trotuaret per bukuri, ke qejf me ec zbathur. S'o me si njehere e nje kohe qe ktheheshim me kepuce te grisura nga Shqiperia. Me eshte bere Myslim Shyri si 42nd Street

Ca t'i shkelja syne Gonit une...Goni me ben per dy leke perdite qe kam ik nga Shqiperia e s'kontribuoj ne vendin tim. Nje dite me ra taksixhi krietari i unionit te taksive te verdha ne Shqiperi. S'me linte me zbrit ka taksia pa me tregu gjithe hallet e unionit.

Ka gallata me gjithe mend. Ja do i shofesh vete kur te vijme ne maj

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Postuar më parë nga Larsus
    ( dhe tiranda lolololol )

Vetem Robit e ty ju shkojne tirandat.

hmmm Maska e Niko D'Angelo
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Minnesota, USA
    Postime
    127
    LOl, kjo eshte gallate. A e dini se perse? Nuk e kam pare kete informacion te Spektri, por ky informacion eshte vjedhur prej Spektrit nga web siti i Vetem Shqipetar rreth fitnesit www.shendetiplus.com dhe une dhe parneri im Lorenti, jemi krijuesit e ketij web siti. Ja dhe ku eshte linku i drejteperdrejte per kete artikull: http://www.shendetiplus.com/10hapat.html
    Te pakten shpresoj qe te na kene dhene kredite e duhura dhe te kene vene emrin e Lorentin qe e ka shkruajtur kete dhe te kene vene edhe adresen e web sitit tone aty. Kuqalashe te kam derguar edhe nje email rreth ketij web siti, je ne listen e anetareve
    Gjithe te mirat dhe ju lutem vizitoni web sitin tone www.shendetiplus.com dhe vini emalin tuaji ne listen tone qe tju dergojme emaile here pas here rreth programeve te mira per palester dhe gjithashtu kemi edhe programe per toning Kuqalashe....Ne jemi personal trainers te licensuar me qe ra fjala dhe nuk ja fusim kot, prandaj edhe revistat me me emer ne Shqiperi po na i vjedhin informacionet
    Mirupafshim te gjitheve, dhe uroj te komunikojme me ju se shpejti
    Ndryshuar për herë të fundit nga Niko D'Angelo : 09-02-2004 më 23:07
    Winners Don't Quit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2003
    Vendndodhja
    Florida, U.S.A
    Postime
    2
    Me te vertet mo Kreshnik qenka artikulli im. Me vjen keq qe e vodhen pa kerkuar te pakten per te drejten e autorit por ne te njejten kohe artikulli u shkrua per njohurine e shqiptareve. Shpresoj te kem ndihmuar sado pak njerez me kete artikull.
    Per te gjithe ato te interesuar te lexojne artikujt origjinale para se te vidhen mos hezitoni te vizitoni faqen tone dhe forumin.
    Gjithe te mirat
    Lorent Duka
    Shendetiplus, e para e reja dhe fantastikja

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. "Thoti fliste shqip"
    Nga ALBA në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 26-11-2015, 16:49
  2. Sot, 129 vjet nga lindja e alfabetit shqip
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 07-01-2010, 10:30
  3. E.Çabej: Ilirishtja dhe Shqipja
    Nga BARAT në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-02-2009, 19:00
  4. Theodor Ippen: Shqipëria e Vjetër për t'u rizbuluar
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2003, 15:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •