Ok, tani boll folem per dashurine. Te nderojme pak temen, cilat jane kujtimet te kendshme te adoleshences?
Ok, tani boll folem per dashurine. Te nderojme pak temen, cilat jane kujtimet te kendshme te adoleshences?
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
mire e ke, boll folem per dashurine
nga adoleshenca, me kujtohet dashuria e pare, por nuk flas dot ktu, po iki nga temat e tjera, do kthehem
paēim
Cdo gje eshte relative...
Kujtim i kendshem -- puthja e pare ,,,,, i pakendshem - kur me foli babi se u ktheva ne oren 11:00 te nates ne shtepi![]()
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
Nje nga kujtimet e mia me te kendshe ka qene ne moshen 13 vjec. Nje nga shoket e mi te klases ka pas ditelindjen dhe u be nje "party" e vogel. Une kam qene shume e turpshme kur kam qene e vogel dhe nuk me pelqente te merrja shume "attention" dhe nje nga shoket e shokut tim te klases u cua dhe tha" Une dua te kercej me aden" po tani e keni parasysh une nuk e dija kush ishte ky qe thote do te kerceje me mua, dhe une jam skuqur dhe pastaj kam qene nervose gjith kohen. Kur do fillonin te kecenin te gjith, kur pa pritur iken dritat) , e di , wow thashe dhe une. Megjithse ndoshta do te ishte nje moment i kendshem, shoqet e shoket e klases me kane tallur gjith vitin shkollor.
pacim
ada
....rules without rules.
mos u merzit ada, se turpi iken me vitet
e ka kte te mire kesh-i shqiptar, te nxjerr nga situata
ciao![]()
Cdo gje eshte relative...
lol ada me kujtove nje kujtim sishte i kendshme por kind of similar me tenden. Ne klas te tete kur isha 13 vjece, kisha ardhur ne amerike dhe nuk dija te flisja anglisht fare por kuptoja pak, psh i kupton por ke veshtir ti pergjigjesh... nejse isha ne gjimnastik dhe po loznim kte loje qe vajzat ishin kundra djemve, dhe duhet te ziheshin kush do ta mirte nje komerdare qe ngjante si"car tire" nejse djemt mund te zgjidhnin me ke donin te kishin si rival dhe ky djali papritur points his finder toward me the thot, "yeah i want to compete with her," un u skuqa dhe nuk desha se loja me duk budallek, dhe tunda koken dhe thash "no thanks" presori dhe ai djali po me luteshin, por prap i thoshja jo, sefundi zgjodhi kte vajzen tjeter, sepse k pelqente dy vajza ne gjimnastik un dhe nje amerikane dhe gjithmone kur thoshja jo un zgjidhte ate
nje kujtim jo dhe aq i kendshme ishte prap ne gjimnastik, (po me kujtohen vetem kujtimet e gjimnastikes lol) po loznim football amerikan, nejse sic po loznim mua kur sme binte topi, sefundi me ra dhe bera gati ta kapja kur vin 4-5 djem dhe me hidhen persiper, o zot u tremba kaq shume, me inat ja hodha topin duke i bertitur , "here is your freaking ball"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 02-02-2004 mė 14:18
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
HAhahah po si i menjanove djemte pa![]()
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
smokkie dua te degjoj per dashurine e pare une the qe do kethehesh.
Ana shume e bukur kjo e futbollit. Hey e ke lexuar Gone with the Wind? I did for the second time last year I loved it.
![]()
....rules without rules.
Eastbaby se harrova
pak me shume details per ate puthjen e pare lol :P
....rules without rules.
i only saw the movie, i loved it tooPostuar mė parė nga strawberrygirl_
Ana shume e bukur kjo e futbollit. Hey e ke lexuar Gone with the Wind? I did for the second time last year I loved it.
![]()
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt