hahaha nuk thua qe kesaj rahde isha brenda teme![]()
hahaha nuk thua qe kesaj rahde isha brenda teme![]()
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
kemba kemben ti![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
une mbaj mend shum gjana nga adoleshenca,por kujtimi ma i bukur ka qene kur kam qene 16 vjeēe qe kam ra per here te pare dhe te fundit ne dashuri.ai eshte kujtimi me i bukur....................po a ju kujtohet dashnija e pare .....une per vete kam pase shpi private ne shkoder dhe kur isha e lidhun me te dashurin tem ai sa here kalote para shpise teme une basha sikur isha tuj la xhamat e shpise per me m'pa ai se per xhamat nuk i kisha la kurre ne jeten teme.po kur me vite te shkolla me makine dhe une fillosha e shitsha mend para shoqeve.apo kur kalote te shpija dhe une delsha me tret plehrat e pastaj u futsha te rrugica e shpise per me fole me te ose per me e puth e me shifshin kojshit qe shkoshin pastaj e mi thoshin nanes e plaste shamata ne shpi me nanen e baben.........
ehhhhhhhhh pasha zoten keto jane kujtime qe nuk harrohen kurre ne jete.
...........uh se harrova.......me ate te dashurin jam perseri,por tani si e fejuara e tij dhe sa here i kujtojme ato marrezira qe kemi bere qeshim me te madhe![]()
![]()
ohhhh Jozi, shume e bukur kjo , me kujtove dhe mua tani gjith ato gjera, thjesht se fundi i histories tende eshte me i bukur se i histories time sepse yours ended happily, mine didn't. Por s'ka gje, te shkuara te harruara thote populli apo.
Nejse thnx for posting this.![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
Jozi maj mas pritsh ma mire, ca me bane me qeshe me ato aventurat dashurore,
qe me banen me pa ka vedi.
I kisha harru keto lloj gjanash, dhe mi kujtove taman kohe e bukur...:
Me kujtohet edhe mua kur isha e "dashuruar" merrsha me shku ne kurs te anglishtes e me conte mami demek se kohe e keqe..une sa ikte mami fille per shkallash e me dale me "Hubbyn"..![]()
Ose shkoshin mami me babin ne Tirane ose neper vende tjera me shetite..
une ju thosha me xen makina s'mundem me ardhe.
E ka ana tjeter delsha me makine tane diten....![]()
Ma e forta ka kene kur me ka pa presori i matematikes tu fole me te, halli jem
se ishte i tmerrshem..lol e kisha te birin ne klase i thosha
thuji mar se e ka gja..
Damn sa kohe e bukur ka kene, kisha ndejte deri nade tu tregu
gjana e marrina
qe ne ate kohe na kane lane pa gjume, e tash pfff i paskam harru krejt.
Eh une dua dhe nja 6 muaj te kaloj kete moshe ...Mbresa dhe kujtime ka lene plot " Nje thes " keshtu qe duhen nja 4 dite ti kujtoj te gjitha ... Po them nje nga me te rendesishmet ...Puthjen e pare!...Gjeja me e bukur !
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt