Pse kaq pesimista ju cuna?
Mendimi im eshte qe kane ardhur kohe me te mira, edhe adoleshentet e diteve te sotme, kenaqen me shume se para, ku di un, 10 vjetesh, apo me eshte krijuar mua pershtypje e gabuar?
Pse kaq pesimista ju cuna?
Mendimi im eshte qe kane ardhur kohe me te mira, edhe adoleshentet e diteve te sotme, kenaqen me shume se para, ku di un, 10 vjetesh, apo me eshte krijuar mua pershtypje e gabuar?
Cdo gje eshte relative...
Bejme nje palle ne ore qe se b en njeri ()
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
Strawberrygirl ate librin gone w/the wind kam nja 2 vjet qe e kam nisur dhe ajd ta mbaroj how did u get it finished its huge. oh yea kur isha ne klasen e 8 sa kisha erdhur nga shqiperia dhe ish nje djal let me tell u girls he was hottttt anyways dhe ai uleshe me ne ne lunch dhe nje shqiptarke ma bente mua here comes ur crush dhe ai e dinte qe e pelqeja se dhe ai me pelqente dhe un e godita kte shqiptarken si me tallje of course dhe nje nga ato lunch lady me pa and they kicked me out of the caff for like 2 weeks me derguan ne caff tjeter kur u ktheva un back he had a g/f isnt that sad lol
"Korcare "jam dhe ashtu do ngelem
O yeah, nuk kuptova gje une, por duket interesante cfare thua brunilda, ah sikur te ishte ne shqip ta kuptonim ne pa shkolle...
Brunilda, hmm ne fillim eshte pak boring, pastaj behet me shume intersant, dhe po ne te vertete eshte shume novele e gjate, por ti bjeri shkurt, rent the movie.
Mua me pelqen te lexoj, kur kam kohe sigurisht kshu qe, gjithmone kur me shikonte nje shoku im duke e lexuar, fillonte dhe tallej me mua.
It's a beautiful novel, you just have to be patient.
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
Smokkie ca ti besh femrave na i kane marre me inteligjence e na tallen mbrapa kraheve duke folur ne gjuhe te panjohura![]()
Ore te flasin, vetem mos na shajne...![]()
0ooooo vajza na keni share gje ju neve ?????![]()
Kush ju ka share? Pse yjet e forumit do shajme ne?![]()
Sa nxitoheni dhe ju tani
nje puthje te gjithve![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
Oh, kte e dija, e dija qe nuk mund te shanit yjet, por kisha merak se mos shanit kte eastbaby![]()
Krijoni Kontakt